Rennie Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Според мен човек като е бил цял ден на работа и последното нещо, което иска е като се прибере да трябва да си напряга мозъка... Просто иска като се прибере да седне и да си почине, гледайки няква простоития без да вкарва много мисъл. Все пак цял ден е бил съсредоточен над работата си... А интелигентността на хората, който пращат СМС-и вече трябва да се постави под въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 А интелигентността на хората, който пращат СМС-и вече трябва да се постави под въпрос. Абе не е баш така.. Ама не искам да влизам в излишни спорове,че може да изям някой друг warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Просто иска като се прибере да седне и да си почине, гледайки няква простоития без да вкарва много мисъл.<{POST_SNAPBACK}> Ами тогава да седне да погледа Планета ТВ. Там простотия колкото искаш и каквато искаш.Както alchemy каза по-горе,предаването има силно манипулативен заряд.Аз не искам да изпростявам.Искам да си остана интелигентен българин,който не яде в Макдоналдс,не гледа Бай Брадър и не се зарибява по про-американската идея.... Ама всяка коза за свой крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аз не гледам Планета, а Бай Брадър съм го гледала няколко пъти... Но въпреки всичко съм на мнение, че тези предавания не затъпяват хората и не ги правят по малко българи. Планетата може би малко ама... не говорим сега за нея. Та нима определяме същността на хората по това какво са гледали снощи по телевизията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Според твоята реплика малко по-горе,точно така излиза. И след като нямам телевизор и не гледам телевизия,това май значи,че аз нямам същност,а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 А интелигентността на хората, който пращат СМС-и вече трябва да се постави под въпрос. <{POST_SNAPBACK}> . Та нима определяме същността на хората по това какво са гледали снощи по телевизията? <{POST_SNAPBACK}> Аз ли не разбирам.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Очевидно не разбираш, макар че не знам какво има за разбиране. Не всички които гледат предаването пращат смс-и. Ако Генчо го гледа, това не значи, че Генчо праща и смс-и. Така ясно ли е? Като ще спорите, поне спорете както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Като ще спорите, поне спорете както трябва. <{POST_SNAPBACK}> Я вземи направо затвори темата....То човек се мъчи да хвърли камък в блатото,ама жабите се крият в тинята..... ov3rm4n, де да знам,май само ти разбираш какво се мъча да направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Преди години, когато в Германия правиха Big Brother, нещо се прокрадна в нашата преса. Аз си представях нещата, като психологически експеримент, целящ да изследва поведението на изолирана от обществото група хора, които с времето на своя престой изграждат някакъв мини модел на обществото, като този процес се очаква да е много интересен и затова се следи от цялото общество по TV. Преди началото, когато тръбяха от НТ, че на кастинга са се явили 14000 човека, от които ще изберат 12, аз още наивно смятах горното.Още повече, че Ники Кънчев бе водещата фигура от страна на НТ. Трябва да си призная, че не ми се събират повече от 10-15 мин да съм гледал Big Brother, а темата във форума не съм отварял въобще... Ако от 14000 човека са избрали тези ограничени и нискоинтелектуални момчета и момичета, следователно точно това е била целта на кастинга. Но аз не вярвам, те да представят средностатистическия българин. Просто имам по-добро мнение за сънародниците си. А Ники Кънчев направо се срина... Не съм предполагал, че ще се захване с такава простотия. Появи се нещо като TV вариант на чалгата. Хубавото е, че ако влезеш в заведение с чалга, слушаш от немай къде, а на телевизора, просто превключваш канала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Появи се нещо като TV вариант на чалгата. Хубавото е, че ако влезеш в заведение с чалга, слушаш от немай къде, а на телевизора, просто превключваш канала. <{POST_SNAPBACK}> За съжаление не можем да направим същото с обществото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Agarvaen нещо ми се струва,че сравняваш несравними неща.Биг Брадър е шоу.Шоуто е забавление.И някак си тъпо ми се струва въобще да определям към коя група спада това забавление....деградация или интелектуално израстване.Ходенето по дискотеки и барове не мисля,че е забавление на интелектуална основа.....от което следва,че е деградация.Значи 80% от младото поколение сме деградирали.Мога да ти дам още хиляди примери,но мисля,че поантата си я схванал. Ясно ми е,че твоите хобита и забавления може да са свързани изцяло с интелектуалното израстване,но ние простосмъртните имаме и 'по-деградирали' забавления...като играенето на баскет например Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 е да, то щото пък играенето на баскет е сравнимо с Биг Брадър хахахахаааа аи ся чак и в новините да говорят за него тцтцтц рейтинга, рейтингааааа толкова ли няма кого другиго да обсъждат хората ми е чудно тва "шоу" е напрао тъпо за психологически експеримент и дума не може да става, тва там са аи да не говора повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 е да, то щото пък играенето на баскет е сравнимо с Биг Брадър хахахахаааааи ся чак и в новините да говорят за него тцтцтц рейтинга, рейтингааааа толкова ли няма кого другиго да обсъждат хората ми е чудно тва "шоу" е напрао тъпо за психологически експеримент и дума не може да става, тва там са аи да не говора повече <{POST_SNAPBACK}> Хмм....че баскет по ТВ-то ама хич не дават.Направи елементарната аналогия...не е трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Значи 80% от младото поколение сме деградирали.<{POST_SNAPBACK}> ми да!аз поне мисля че много голяма част от "младото поколение" сме деградирали.е не знам на колко години си => не знам какво разбираш под "младо поколение" но според мен си е точно така!и мисля че темата не се отнасяше за биг брадър защо всички пишат за това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 SDawn - ето ти примера.И това беше целта на темата ми.Но явно все пак не съм се изказал ясно(мамка му трябва явно да почна да говоря на човешки,майна)<{POST_SNAPBACK}> Agarvaen, не виждам примера! Но за да отговоря според очакванията ти и критериите ти за разбиране на това, което си искал да кажеш, ще споделя, че едно кучешко лайно в градинката пред блока предизвиква у мен по-силна реакция. В този смисъл, моля никой да не ме убеждава, че всяка модерна нелепица по телевизията се опитва или ще успее да ме манипулира, че ББ ме наблюдава и тем подобни шитни. Същото важи и за хората, с които общувам. Демек - обществото в което се движа. Това общество смятам аз за съвременно, за бъдещето на България, и въобще, има надежда в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 мисля че темата не се отнасяше за биг брадър защо всички пишат за това? <{POST_SNAPBACK}> Темата няма нищо общо с Бай Брадър.Имах идеята да опитам да ви покажа връзката в деградацията на моралните ценности на българина......ама нещата се о........ха,темата се разводни,изби се към баскет(никой не е говорил за манипулация,като изключим alchemy,но и това не ми влизаше в идеята,нищо,че е вярно.).Няма значение...лаф да става,аз отивам на амфитеатъра да позяпам малко кръв,а след това ще се прибера при робите и ще ги бичувам за наказание,че не са ми намерили новия албум на Азис-иус..... Моля,затворете темата,поради изчерпване(ебати причината,честно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Zatvarqm temata (po zhelanie na Agarvaen). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.