blo0d_master Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 jenite da 4istqt we Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Зависи кой ще я готви . Който я готви той да си я чисти . Хммм като се замисля дали има топик --> кои са по добри готвачи ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Правилно,чистия този който не му пука от това(при мойта семеина клетка-аз) а относно живите шарани ,ми се случи един ,който след 1/2 ден на сергията ,ден и кусур в хладилника и изкормен пак искаше да бяга <{POST_SNAPBACK}> Този шаран да не би да е от филма Зората на мъртвите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Мъжка работа си е.По-голямо удоволствие е да знаеш,че това което ядеш,ти си си фо направил По-вкусно е някак си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Мъжка работа си е.По-голямо удоволствие е да знаеш,че това което ядеш,ти си си фо направилПо-вкусно е някак си. <{POST_SNAPBACK}> А бе докато го сготвя ми минава мерака за Ядене Иначе да давам "ЦРУ"-Ценни Ръководни Указания - по-добър от мен няма,затова ме гонят от кухнята Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Zavisi ot 4oveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Този шаран да не би да е от филма Зората на мъртвите <{POST_SNAPBACK}> Абе не знам ама баяджа се стреснах като го чистех А иначе най-лесната рецепта:чистиш,кормиш,пълниш с кайма и орехи,зашиваш и го хвърляш в фурната Става супер,от 4 години все така го правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Да няма половa дискриминация ,зак'во не 'земат и двамцата (мъжът и жената) да я почистат тая риба?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Според мен няма едностранен отговор на този въпрос. Обикновено у нас я чисти майка ми, но пък съм виждала много рибари, които си я чистат сами... Както казват другите - според възможностите и желанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ми ква файда да я чистя,ако не ям?Затова казвам,че е женска работа!Все пак женичките глътват според мен повечко риба. А това за риболова са пълни глупости-само който е рибар,знае как се лови и чисти риба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
etelina Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 това е мъжка работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ima li niakakvo zna4enie koi 6te ia iz4isti? Spored men ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Това е женска работа.Аз закакво съм ходил да е лова.Но ако не ми хареса жената как е чисти,аз се заемам с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ами който може бе. Ся ако си киснал цял ден на язовира и си хванал някой шаран 5 кила, ще дадеш ли на жена си да го опропасти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Който я е хванал естествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 am poprinsi e MUJA NOSI, A JENATA MESI! taka 4e... no vinagi ima i izkli4eniq! koito ima vreme stava nai-4esto edit:/az ne obi4am riba izob6to/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Бе не знам. Според мен единствената типично женска работа е раждането. В смисъл това е нещо, което могат да правят само жените. Другото би трябвало се дели, както вече казах според способностите и желанието. Като трябва да не забрлавяме, че взаимната помощ е нещо важно! <{POST_SNAPBACK}> Напълно съгласен! Жените трябва да ходят в казармата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Простете лаконичността, но... get a life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Простете ми, но ще отговоря на въпроса с въпрос. Кое е първичното - кокошката, или яйцето? и още един въпрос: Ако в гората падне дърво, има ли звук, ако няма кой да го чуе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 По принцип това е женска работа,ама както каза Karaman-"Нямай доверие на жена" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 koito ubie ribata toi da 4isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Снощи в къщи възникна спор - Мъжка или Женска работа ли е да се чисти Риба? Та за това реших да се допитам до вас. Не,че в крайна сметка не я почистих ,но все пак искам да чуя и ващо мнение!!! <{POST_SNAPBACK}> зависи от обстоятелствата Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Mnogo zavisi ot jenata no poprincip koito q e xvanal toi trqbva da si q 4isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 На мен ми е изключително сладка рибата когато знам че сам съм си я хванал изчистил и похапнал с приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Простете лаконичността, но... get a life. <{POST_SNAPBACK}> right to the mothaf ckin point Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.