en3rgy Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 аз съм за, щото почти винаги гсмто ми е забутано някъде, все пак ако има нещо спешно и човека не иска да ползва смс ? то прослушването поне на мтел е безплатно лошо е че взима пари дори и да не се остави съобщение да го направят 2-3 сек интервал който иска да затваря ама нали са изедници и тряя да лапат, нищо де като дойде 3гсм може да се пооправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 ami zavisi . ako go narpavqt bezplatno 6te sam tvardo za ama za bedni studenti si e golqma nabutvaciq taq glasova po6ta za6toto v kafeto v universiteta nqma obhvat i ako strelq6 nqkoi a toi e dolu samo se nabutva6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 да го направят 2-3 сек интервал който иска да затваря ама нали са изедници и тряя да лапат Точно така - като искат да ни правят услуга, както казват в рекламите, да пуснат 2-3 сек. безплатно. Ама на тях точно от там им идва далаверата, затова рекламират толкова мощно гласовата поща. Направете една сметка: В началото когато я включиха на всички, в сметката ми идваше и сумата за гласова поща като отделно плащане - по 40-50ст на месец, въпреки че никога не съм ползвал гласова поща и не съм оставял съобщения. Само от набутвания. Не че съм за тези стотинки, но защо да плащам за нещо което не съм получил? А М-тел имат 3 милиона абоната. Половината от тях да набутат с по 50ст. , това прави 750000 лв.(седемстотин и петдесет хиляди лева)! На месец!!! И тези пари им идват от въздуха - не са извършили никаква услуга за тях. Сладки кинти,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Страстно обичам тоя лаф където влезна заедно с ГСМ-те "набута".Какво значи той всъщност ?!?Хора не осъзнавате ли,че сте се набутали в мига в който сте решили да сте мобилни.Вярно е,че българина е адски хитро животно(пример си имам и в къщи,който с 2 валчера по 20 лева изкарва цяла година) ама вече.....След като си решил да ползваш някаква услуга я ползвай като хората.Писнало ми е от някакви си "стрелочници".Звани и ми затваря.Аре ако няма кинти тва е ясно ама аз му се обаждам и ми вика"Не уе аз се сетих за тебе и викам,чаий ти пратя една стрела"Ей тва вече е ....де да знам.Никой не оспорва твърдението,че"минутата"е безбожно скъпа ама.....като искаш да си бял човек бъди такъв наистина.А гласовата поща си е супер удобна.Просто един тел секретар.Ако човека който те е търсил не те е намерил и е важно няма нищо по-добро от това да ти каже за какво става дума майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 DMX, напълно съм съгласна с теб, мнението ти изцяло се припокрива с моето. Аз до скоро също имах гласова поща и я намирам за доста удобна и полезна, още повече, че телефонът ми звъни доста тихо и често изобщо не го чувам (но това си е мой проблем). Наистина е малко скъпичка, но все пак .... Обаче приятелите ми ме натиснаха да си я махна, че съм ги била набутвала, сега с това отчитане от 30-тата секунда нататък още повече. И .... сега вече нямам. Иначе съм ЗА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Според мен много рядко има смисъл да се оставя гласово съобщение. Като звъниш някому, идеята е да разговаряте, не да си разменяте гласови съобщения. Намирам за тъпо да оставиш съобщение от рода на: "Здравей, трябва да поговорим за..." и да чакаш... в неведение кога и дали изобщо ще се осъществи контакт. Аз също мразя тоя фалц със стреличките. Баси, аз ли съм най-големия будала, понеже съм на абонамент да набирам някого, който иска да ми каже нещо? Не, че операторите не могат да оставят няколко безплатни секунди след включване на секретаря. Обаче не искат, щото са лакоми. Ами майната им, OFF на гласовата поща и толкоз! Комуто толкова му трябвам, да прати SMS с изискване за рапорт, хем ще е сигурен, че съм го получил, хем ще му излезе по-евтино и ще има време да обмисли какво ще ми каже. А цените на мобилните услуги са според мен неприемливо високи за нашите условия и затова цедя всяка стотинка, преди да я дам на оператора. И си ползвам правата, щото си плащам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аз пък съм напълно съгласен с alchemy. За повечето хора гл. поща е набутвация. Това, че някой имал много пари и за него не е проблем да си плаща телфона, не значи че това важи за всички. Всеки има право на мнение и този топик е затова. Ако някой толкова иска да ти каже нещо, ще се обади и ще ти го каже, ако е важно, или ще изпрати смс. Той примерно иска да говори веднага и лично с теб, и като му се включи гласовата поща няколко пъти и не те намери, к'во, дори за богатия 'него' това си е излишна набутвация от няколко лева. А и в крайна сметка всеки си има и номер на гласовата поща, който може да набере и да остави гласово съобщение, ако толкова държи да остави такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Moje bi ako glasovata po6ta be6e FREE kakto i tribva da e 6te6e da ima faida , primernso spite itelefona zvuni 5-6 puti- ne digate i se vklu4va glasova po6ta i ostaviat MSG kakto na telefonen eskretar, kfo tolkova, golemi mo6ennici sa Mtel praat pari ot ni6toto. zatva na vsi4ki koito ne aresfat glasovata po6ta NABERETE *88 i pomolete da vi ya OFF-nat, obajdaneto e FREE-naistina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4i4iba Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Естествено че ползвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Страстно обичам тоя лаф където влезна заедно с ГСМ-те "набута".Какво значи той всъщност ?!?Хора не осъзнавате ли,че сте се набутали в мига в който сте решили да сте мобилни.Вярно е,че българина е адски хитро животно(пример си имам и в къщи,който с 2 валчера по 20 лева изкарва цяла година) ама вече.....След като си решил да ползваш някаква услуга я ползвай като хората.Писнало ми е от някакви си "стрелочници".Звани и ми затваря.Аре ако няма кинти тва е ясно ама аз му се обаждам и ми вика"Не уе аз се сетих за тебе и викам,чаий ти пратя една стрела"Ей тва вече е ....де да знам.Никой не оспорва твърдението,че"минутата"е безбожно скъпа ама.....като искаш да си бял човек бъди такъв наистина.А гласовата поща си е супер удобна.Просто един тел секретар.Ако човека който те е търсил не те е намерил и е важно няма нищо по-добро от това да ти каже за какво става дума майна <{POST_SNAPBACK}> Интересен факт е наистина, че мнозинството не "ползват", а се "набутват" с GSM. Лошото е, че цените все още не са на ниво да се говори много продължително за средния българин. Аз лично съм против гласовата поща. Като номера не е достъпен пращам SMS, така знам и кога е включен след като получа report-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 nabutvane zna4i da ti kazvat edno a to da e drugo, kato stava6 abonat nikoi ne kazva 6e kato dign glasovata po6ta i vednaga aiii 20 stinki maina i po podrazbirane e vklu4ena, nikoi ne kazva 4e moje da ya izklu4i6 i dr, zakakvo razdavaha jipove, 6toto hotata po4nah masovo da si spirat glasovata po6ta, e ima6e pager na mobikom edno vreme i e dosta eftino, daje za abonati na mobikom pra6taneto e FREE, kakvo da govorim za novite kominunikacii 21 vek sme se pak, ne moje po mo6enni4eski na4in da skubqt horata, az ne sum za 20 stinki, ama ima hora koito ba4kat za 150 leva na mesec, za tiah 2 glasovi po6ti sa e hlqb. kato vleze 3-tia GSM 6a ya napravqt FREE, i neka pak da pusnat MSG ICQ kum GSM , 6toto ot celiq svqt, samo Mtel izleze ot listata na ICQ za SMS-si. e vodafone da ne sa po glupavi ta o6te poddurjat uslugata? vijte vota gore, tova e glasa na potrebitelite DOLU platenata glasova po6ta Eto edin klient koitoito se svurzva s glasovata po6ta na drugiq abonat, vmesto sus samiq nego !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Страстно обичам тоя лаф където влезна заедно с ГСМ-те "набута".Какво значи той всъщност ?!?Хора не осъзнавате ли,че сте се набутали в мига в който сте решили да сте мобилни.Вярно е,че българина е адски хитро животно(пример си имам и в къщи,който с 2 валчера по 20 лева изкарва цяла година) ама вече...bla bla bla "Ваучер" се пише с "У" - ваучер! А когато говоря за "набутване" имам в предвид точно "набутване"! Да ти обясня по-подробно: Гласовата поща наистина е полезна за много хора. И преди време всеки който искаше, можеше да си я активира и да си я ползва без никакъв проблем. Обаче в един момент М-тел я включиха абсолютно на всички абонати. Защо? Защото М-тел са ни големи приятели и много ни обичат ли? Ами защото искат да ни НАБУТАТ с по над половин милион лв. на месец. Точно си е набутване! Защо не я оставиха както си беше - обаждаш се и ти я активират? И защо не направят като Глобул - да ти пращат SMS с номерата които са те търсили докато си бил с изключен телефон? То може ама трябва да ти е активирана гласовата поща! Интересно за какво ти е тогава тоя SMS след като се предполага че този който те е търсил е оставил гласово съобщение и ти ще си го чуеш? Демек - и в М-тел са наясно че почти никой не оставя съобщения на гласовата поща, ама не я спират нали! Всички знаем защо! Защото ни набутват Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Да бе набутвация за кого е набутвация освен за стрелочниците, които кътат по 20ст. цяла година за да могат да пускат стрелички И ДА НАБУТВАТ другите да им се обаждат аз след като съм решил да се обадя на някого му се обаждам и дали ще ми се включи гласовата поща или той ще ми вдигне все ще бъда таксуван, така че много поздрави на "стрелочниците" от мен ПС:М/у другото нарочно си включих гласовата поща за да се отърва от стрелочниците и сега ми е много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Да бе набутвация за кого е набутвация освен за стрелочниците, които кътат по 20ст. цяла година за да могат да пускат стрелички И ДА НАБУТВАТ другите да им се обаждат аз след като съм решил да се обадя на някого му се обаждам и дали ще ми се включи гласовата поща или той ще ми вдигне все ще бъда таксуван, така че много поздрави на "стрелочниците" от мен ПС:М/у другото нарочно си включих гласовата поща за да се отърва от стрелочниците и сега ми е много добре <{POST_SNAPBACK}> Mai ti si nai golemia strelo4nik kato gledam 4eti kakvo pi6em nali koito puska streli zvuni i zatvarq we!!! a tuka stava vupros za zvunee nee ta 4ak glasovata po6ta digak, i cuk nabutfaciq az kfo sum vinoven?? zakfo da pla6tam zatva 4e drugia a maloumen i ne si e sprql glasovata po6ta, i kfo stanalo nakraya dal sum pari za ni6to, zamisli sa malko, za 1 sekunda 20 stinki za 20 sekindi 2 leva,bahmaamu az ako pe4eleh po 20 stinki na sekunda 6teh sum millioner basi.Koito tolkova obi4a glasova po6ta da doide da mu podarq edin pager Edit: Ako mtel ne bqha tolkova skupi, i ne mameha v smetkite, 6tqh da sum po dovolen za6toto ka4estvoto na uslugata e dobro ama... Eto edin klient koitoito se svurzva s glasovata po6ta na drugiq abonat, vmesto sus samiq nego !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 я кажете, ся пробвах да си се обадя на моя тел (на мтел) и уж изключих гласовата и няква ми вика "лицето не е абонирано за услугата гласова поща" тва нормално ли е?, преди не беше май така, зима ли в тоя случай нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Mai ti si nai golemia strelo4nik kato gledam 4eti kakvo pi6em nali koito puska streli zvuni i zatvarq we!!! a tuka stava vupros za zvunee nee ta 4ak glasovata po6ta digak, i cuk nabutfaciq az kfo sum vinoven?? zakfo da pla6tam zatva 4e drugia a maloumen i ne si e sprql glasovata po6ta, i kfo stanalo nakraya dal sum pari za ni6to, zamisli sa malko, za 1 sekunda 20 stinki za 20 sekindi 2 leva,bahmaamu az ako pe4eleh po 20 stinki na sekunda 6teh sum millioner basi.Koito tolkova obi4a glasova po6ta da doide da mu podarq edin pager Edit: Ako mtel ne bqha tolkova skupi, i ne mameha v smetkite, 6tqh da sum po dovolen za6toto ka4estvoto na uslugata e dobro ama... Eto edin klient koitoito se svurzva s glasovata po6ta na drugiq abonat, vmesto sus samiq nego !!! <{POST_SNAPBACK}> Като не ти отърва недей да звъниш, аман от такива където говорят с пръст върху червената слушалка имам си гласова поща, кеф ми е и си е ползвам, ако на някой не му харесва, съжелявам проблема си е негов, да е мислил като си купува нещо което не може да си позволи, а не после да говори, че другите му били виновни Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Като не ти отърва недей да звъниш, аман от такива където говорят с пръст върху червената слушалка имам си гласова поща, кеф ми е и си е ползвам, ако на някой не му харесва, съжелявам проблема си е негов, да е мислил като си купува нещо което не може да си позволи, а не после да говори, че другите му били виновни <{POST_SNAPBACK}> Ne mi puka dali 6a ya p[olzvam, ako e vklu4ena nabutvam drugiq 4eti kfopi6a, ne mi puka za 20 stinki, koftoto e 4e preebavat horata. kat te kefi, 6a si ya vklu4a i 6ti dam telefona si da mi zvuni6, az ne si kupuvam ne6to koweto ne moga da polzvam, az si kupuvam ne6to a te bez da m kajat mi go pulnqt s razni laina koito ne me kefat ako te kefi VOSAM v Supata ok rugai si i EJ, men ni ma kefi. EDIT: kak to4no si polzva6 glasovata po6ta? az ne uspqh da polzvam moita samo nabutah nqkolko 4oveka i posle ya sprqh. nezmam kakvo zna4i prusta na4ervenata slu6alka ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.