Jump to content
BulForum.com

Glasova Po6ta

PePfx

polzvate li glasova po6ta?  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз не ползвам гласова поща. Така само набутвам този дето ми се обажда. Много ме кефи т'ва дето ти пращат СМС, кой те е търсил. Това вече ме кефи.

Да бе, ама на мен ми е полезна. Всеки има право на мнение.

Noo yasno, temata ne e protiv glasovata po6ta a daliima faida.

spored men tribva da e bezpaltna a ne po skupa ot razgovorite :)

glasuvaneto 6te pokaje ima li faida :)

4e niama e samo moe mnenie :)

За мен е излишна набутвация на хората, които те търсят. Моята е изключена. Ако ме търси някой докато нямам батерия и т.н. - получавам смс кой е бил и му се обаждам при първа възможност - или стрелям да се обади пак. Най-много мразя, когато звъня на някого и директно се включи гласовата поща - без да звънне и един път. Гррр! :angry1

Не ми трябва.Само набутвация.Аз като ми е изключен телефона,значи спя и не искам да ме беспокоят.Едно време ползвах,защото ми се налагаше заради работата ми,но приятелите само ми мринкаха да я сприрам,за да не ги набутвам.Общо взето тая гласова поща си е набутка.

Az sashto sam na mnenie che glasovata poshta e nenujana. Vse pak mobilnia telefon e za da te tarsiat navsiakde i po vsiako vreme togava zashto mi e glupavata glasova poshta koiato ne vinagi proslushvam i nabutva drugia koito se opitva da se svarje s men. Eto zashto sam ia i izkluchil.

Не съм ползвал досега и едва ли ще ползвам. Дори когато ми се е включвала нечия гласова, съм затварял панически :) СЪщото е и с телефонните секретари. Не знам защо , но се притеснявам да говоря, когато от другия край няма никой.

За момента си е набутвация. ! веднъж тоя дето се обажда се набутва , после и аз за да си я прослушам.Не ползвам.

Против съм..

Няма смисъл от такива бози..

Води се,че съм си взела джиесем,за да ме намират по всяко време,ако не искам да ме открият просто ще го изключа,а не да набутвам няк'ви приятели,дето примерно немат пари за ваучер,а си пазят последните парички за стреличка и изведнъж аз цъфвам с няква гласова поща

glasovata po6ta e edno odobstvo ama e ADSKI SKUPA ibahmaamu :)

tribva da e FREE e ne da nabutfa obajda6tiq se, az si ya izklu4ih vednaga

i ako zvuniq na nqkoi i i digne glasova po6ta ne mu se obajdam ve4e :)

osven ako ne e super vajno :) ne 4e sum za 20 stinki ama vajen e principa.

glasovata po6ta si e 4ista izmama ne moje da e po skupa ot razgovora.

Аз съм ЗА ако е безплатна и за собственика и за обаждащия се :punk  :lol:

аз също ,но ако ми бърка в джоба,нали все пак мобилните са за да се свързваме винаги ,за какво ми е да ти казвам нещо ако е спешно на оная машинарийка

Това си е чиста проба ни обират паричките. Всеки може сам да сметне какви са предимствата и недостатъците. Естествено недостатъците са мноо повече. То за това почти никой не я ползва. Малкото, които я използват само си навличат гнева на тези, с които си кореспондират. Лично аз, ако някой от познатите ми си включи гласовата поща, ще му разбия главата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...