Jump to content
BulForum.com

Nokia 8250, к`ви пари ? (продавам)

Recommended Posts

Телефона е на около 2 години и половина комплект с зарядно и кутия, батерията кара по 3-4 дена. Панела е поизтъркан но клавиатурата е запазена. Не е давала никави поблеми. Предложете цена ако не ми хареса ще я правия на дайлър за аларма ;)

Няма да коментирам предложенията, ако някое ми хареса ще получи ЛС.

Телефона е на около 2 години и половина комплект с зарядно и кутия, батерията кара по 3-4 дена. Панела е поизтъркан но клавиатурата е запазена. Не е давала никави поблеми. Предложете цена ако не ми хареса ще я правия на дайлър за аларма ;)

Kaji si vse pak ocakvaniata.

Kolko i iskash?

Edit : мислех да не коментирам, но се изкуших да кажа : по 30лв. на бройка купувам колкото ми донесеш ;) малки и надеждни са и стават лесно на дайлари, а те са скъпи :)

@georgi_bg - определете си цените вие, просто ако някои даде нещо което ми хареса ще се простя с дайлара ;)

виждам че интерес не липсва ;) но още не ми е много изгодна цената слагам минимална 90 лв. Офертата е валидна до неделя 9:00 тогава проверявам тук и ЛС и ако има цена над 90 лв. придружена от телефон /стационарен, на ГСМи не звъня/ късметлията я получава веднага ;)

за без пари неможе, не се правете на ударени, на всеки от вас на ЛС му писах цена, ако някои искаше да го купи имаше ми телефоните. Другото са празни приказки. Оставих ви достатъчно време и цена от 75лв. в ЛС. Кво искате повече? да дойда да ви го донеса и по 1 бира да ви черпя :) разходете се по Руски има всякави бараки и си купете ако някои ви даде по ниска цена. Аз мога да ви продам кутия, книжка, CD със софтуер и ползвана връзка за носене на врата да ви е пълен комплекта ;)

за без пари неможе, не се правете на ударени, на всеки от вас на ЛС му писах цена, ако някои искаше да го купи имаше ми телефоните. Другото са празни приказки. Оставих ви достатъчно време и цена от 75лв. в ЛС. Кво искате повече? да дойда да ви го донеса и по 1 бира да ви черпя :) разходете се по Руски има всякави бараки и си купете ако някои ви даде по ниска цена. Аз мога да ви продам кутия, книжка, CD със софтуер и ползвана връзка за носене на врата да ви е пълен комплекта ;)

Maina, kato tolkova sa drazni6 prosto pusni edin turg s yavno naddavane i to 6a si pokaje, az vse o6te iskam da go zema. prosto cenata ne me ustroiva, ne kazvam 4e edikude si imalo po eftini, prosto telefona e star model i tfa e, nema extri, nema color display i dr.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...