Jump to content
BulForum.com

mirc problem

Gats

Recommended Posts

Hora pls kajete ako mirc mi pi6e g-line ne6to si tama i ne me vkarva (conektva)    kqak da go oprava pls kajete 4e ve4e 7-8 dena nqmam conect a pak iztrih i preinstalirah 4-5 mirki i sumati scripta

Ami neshto si se provinil i sa te bannali ot mrejata. Probvai da smenish nick/ident/ip i bi trqbvalo da uspeesh.

P.S. siguren sym che ima tema za mIRC!!! Tyrsi drugiq pyt.

Hora pls kajete ako mirc mi pi6e g-line ne6to si tama i ne me vkarva (conektva)    kqak da go oprava pls kajete 4e ve4e 7-8 dena nqmam conect a pak iztrih i preinstalirah 4-5 mirki i sumati scripta

Maina, ti na GGBIT li si?

Az ot suma ti vreme ne bqh vlizal v mIRC i onq den mi se naloji da q instaliram i bez nikoi da me e banval ne mojah da vlezna v nito edin server.Smenih tri mIRC no bez rezultat.Zapodozrqh IP-to, ama ne moga da sum siguren :confused :confused :confused

Gats napalno seriozno ti govorq MAN imax G-LINE ot nqkav si tma ANGEL sednax v nqkwa zala svarzax se s pi4a obqsnixmu zakwo staaa vapros toi kaza da ponqkoga stava nevono dai IP i 6te go oprawq pribraxse i vsi4ko be6e 6.

Emi NZ no neti pre4i da probva6 po tozi na4in ili pomoli priqtel da govori s nego.

Ako iska6 pogledni koi go e slojil dai si IP i nick i 6a pogledna da vidq dali moje da se naprai ne6to.

• 2 years later...

Сред достата теми за мирк проблеми,реших да пиша тук...

Значи,когато исталирам мирката и след това кликна два пъти за влизане в ирц,компа замисля за 1 секунда(знаете появява се часовника),но не влизам в самата програма.

Пробвах с доста мирки,но с всички прави същата работа.Причислявам проблема към Ирц,тъйкато само там прави така...Искам да отбележа,че се получи така след преинстал на windows,но и преди съм преинсталирал и си вървеше,сега какво стана незнам... :blink: Ще съм много благодарен,ако някой помогне за решаването на проблема. :)

С какъв виндолс си ?

Иначе пробвай да подкараш ирк през сей мод с нетуърк съпорт !

Ако така става , значи някви приложения записа от теб не ти обичат чат програмката .

Иначе винаги може да пробваш да е подкараш на 98 съвместимост и няма гаранция да заработи така .

Винаги може да пробваш с някоя друга програма като KVIRC за виндолс или йажа ирc client е доста полезен .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...