Mechka Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 awe az si pu6a puk na koito mu pre4a praw mu put Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Хм, много удобно си извадил някои изречения от общия смисъл. 1. Ми то и досега никой не те е карал ТИ да плащаш. 2. В закона нищо не пише дали е престъпление: "п.с.Ако природата те е дарила с повече естествена красота си е направо престъпление да погубваш това си качество по този начин...." 3. Не мисля просто си седя :-) 4. Ми това, че е грозно.............дали съм разбрал същината си е друг въпрос. 5. Заведенията ще ги пропусна.......прав си. Ама нали сте против разни работи непушачите. 6. Дали е погрешна или не, незнам, но знам какво видях. И други работи може да са ти чудни това не ги правиневъзможни. <{POST_SNAPBACK}> Думите ти не съм ги извадил от контекста,за да имаш дори повод за това 'много удобно си извадил някои изречения от общия смисъл'... 1.Даааа,но до сега са ме карали.От сега ще се съобразяват.Нали затова е закона...да не плащаме всички онази втората цена? 2.Хмм не знаех,че точно това си визирал...но то само по себе си е метафора и мисля,че е пределно ясно личното ми отношение в случая...никой не е имал предвид,че момичето нарушава закона,а просто така е думата,такъв е израза.... 3.Мдамм виждам 4.Грозното си е грозно... 5.Дали сме 'за' или 'против' няма значение,важно е какви закони влизат в сила... 6.Тази точка не влиза в темата...но аз ти говоря за общото мнение а ти ще да си някакво изключение.... дали е изкусвен стимулант или не също си го решавам аз!!!! <{POST_SNAPBACK}> Дали е изкуствен стимулант не го решаваш ти....това е решено още когато са го създали това неземно ЧУДО на чудесата--->цигарата. защо пък си мислите вие непушачите,че трябва да се ползвате с превилегий????? <{POST_SNAPBACK}> Ние не само си мислим,че трябва,а ние се ползваме с превилегии.Живеем по-дълго,плащаме по-малко данъци,боледуваме по-рядко,в зряла възраст изглеждаме по-млади...и всичко това го постигаме само като правим едно ВСЕПРИЗНАТО зло по-малко. и какво като цигарите ме сбабичкосат преждевременно????.....хората тук се спаружват не от цигарите,а от живота си!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Живота в България викаш е свързан с много трудности и бла бла ред подобни определения от този род.'Сбабичкосва' те един вид този живот,а цигарите от своя страна правят същото,но с по-малка сила.Я си представи сега хем да живееш в БГ и хем да пушиш...ставаш един вид бабичка на квадратИ що не махнеш едната бабичка и то тази,която зависи от теб? защо някой все трябва да дава акъл!!!!! <{POST_SNAPBACK}> След Нова Година по телевизията ще почнат едни рекламки за вредата от тютюнопушенето.И тук на свой ред следва сентенцията...ами като нямаш акъл хората се опитват да ти дават....даже по телевизията...в праимтайма дори,за да са по-сигурни,че посланието им ще стигне до повече като теб все пак нали все за демокрация и свобода се говори.... <{POST_SNAPBACK}> Все за демокрация и свобода се говорило....мдаммм ама само говорим.Свърши демокрацията!Свърши свободата!Вие ги изпушихте колко по-хубаво място щеше да е светът ,ако имаше повече толерантност! <{POST_SNAPBACK}> Ехх...как се размечтах и аз за миг!Пушач заговори за толерантност....моите поздравления и шумни аплаузи Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Ехх...как се размечтах и аз за миг!Пушач заговори за толерантност....моите поздравления и шумни аплаузи <{POST_SNAPBACK}> ще ми обясниш ли това последното че какво,твоята представа за пушач в това ли се изразява -в безмозъчно говедо? имам чувството,че тази тема зацикля все повече и повече на едно и също място... добре де,не стана ли вече ясно,че от човек до човек има огромна разлика?????!!!! било това дали е пушач,непушач,черен,бял,зелен и т.н.... лично аз се водя от принципа -"не прави това,което не искаш на теб да ти правят"... защо не вземат повече хора да го следват ...не би било зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 че какво,твоята представа за пушач в това ли се изразява -в безмозъчно говедо? <{POST_SNAPBACK}> Ти пък ся безмозъчно говедо....разбира се,че не.Доста погрешно схващаш хумора ми,но ще обвиним комуникацията за това Просто всеки един от пушачите,които се разписаха по темата говореха само за техните права...така че думите ти провокираха радостта ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 XpucTyyy интелигентен човек си, но изслушвай малко повече хората. Не знаеш всичко, разбери го това, не знам как се самокласифицираш, но определено трябва да обмислиш някои неща.....така акъл на никого не давам.....просто прочетете нещо 'умно' от един пушач! EDIT: Ето една извадка: Indeed, studies relied upon by the SG actually showed that pipe smokers lived longer than non-smokers. P.P. Като го прочетете, може да хвърлите едно око и на това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Az pak ne pusha!!! i nikoga ne sam gi po4val , e poniakoga zapalvam po edna , otvreme navreme prez 1-2 meseca..., taka 4e niamam otnoshenie po temata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Az pak ne pusha!!! i nikoga ne sam gi po4val , e poniakoga zapalvam po edna , otvreme navreme prez 1-2 meseca..., taka 4e niamam otnoshenie po temata.. <{POST_SNAPBACK}> Тогава какъв е този пост? EDIT: А защо по фас на 1-2 месеца, какъв е смисъла. Я обясни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 XpucTyyy интелигентен човек си, но изслушвай малко повече хората. Не знаеш всичко, разбери го това, не знам как се самокласифицираш, но определено трябва да обмислиш някои неща.....така акъл на никого не давам.....просто прочетете нещо 'умно' от един пушач! EDIT: Ето една извадка: Indeed, studies relied upon by the SG actually showed that pipe smokers lived longer than non-smokers. P.P. Като го прочетете, може да хвърлите едно око и на това! <{POST_SNAPBACK}> Хехехе стига деее!!!РАЗУМНА причина за това,че пушиш няма да намериш никога(изключвам тежко болните,на които това им е единственото удоволствие).Винаги ще намериш и защита за пушачите дори от някой,който е живял до 100 години и е почнал да пафка от 13 годишен.Аномалии стават винагиКакто каза fiordiliji 'от човек до човек има огромна разлика'.....пак ти казвам..гледай общото,главното,а не някакви изключения... Казваш,че трябва да обмисля нещо....конкретизирай го де,обори го....и тогава ще си взема бележка... Btw мога да ти намеря публикации,сериозни при това,който описват пушенето на марихуана като здравословно и други,които свързват марихуаната с омекването на мозъчната кора,мозъчни инсулти и прочие...и сега изниква въпроса...на коя от двете публикации да вярвам?!?На тази,която ми утърва ли?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Хехехе стига деее!!!РАЗУМНА причина за това,че пушиш няма да намериш никога(изключвам тежко болните,на които това им е единственото удоволствие).Винаги ще намериш и защита за пушачите дори от някой,който е живял до 100 години и е почнал да пафка от 13 годишен.Аномалии стават винагиКакто каза fiordiliji 'от човек до човек има огромна разлика'.....пак ти казвам..гледай общото,главното,а не някакви изключения...Казваш,че трябва да обмисля нещо....конкретизирай го де,обори го....и тогава ще си взема бележка... Btw мога да ти намеря публикации,сериозни при това,който описват пушенето на марихуана като здравословно и други,които свързват марихуаната с омекването на мозъчната кора,мозъчни инсулти и прочие...и сега изниква въпроса...на коя от двете публикации да вярвам?!?На тази,която ми отърва ли?!? <{POST_SNAPBACK}> Какви изключения бе човек? Ти прочете ли внимателно какво аджеба иска да каже човека? Прочети го пак... EDIT: хахахх, да се конкретизирам...айде стига....който разбрал.....разбрал... П.П. Не пуша вече и никого не защитавам, повтарям се, но явно се налага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Какви изключения бе човек? Ти прочете ли внимателно какво аджеба иска да каже човека? Прочети го пак... EDIT: хахахх, да се конкретизирам...айде стига....който разбрал.....разбрал... П.П. Не пуша вече и никого не защитавам, повтарям се, но явно се налага! <{POST_SNAPBACK}> Аз като не знам нещо не говоря! Това изречение,което ти визираше,се отнася за някакъв си доклад на министъра на здравеопазването,който доклад е направен на базата на някакви изследвания...до тук добре,доста дори...почти повярвах.Нооо всичко това е станало през 1964 година...е барем от тогава до сега науката се е развила малко... Много яко така да извадиш думите от контекста.... Повторно няма да го чета...ще ме прощаваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Аз като не знам нещо не говоря!Това изречение,което ти визираше,се отнася за някакъв си доклад на министъра на здравеопазването,който доклад е направен на базата на някакви изследвания...до тук добре,доста дори...почти повярвах.Нооо всичко това е станало през 1964 година...е барем от тогава до сега науката се е развила малко... Много яко така да извадиш думите от контекста.... Повторно няма да го чета...ще ме прощаваш... <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че думите ми бяха: "Ето една извадка". Тълковен речник ли ти трябва за думата извадка? А за това кое, през коя година е станало.....нищо не си чел, щото са визирани доклади от '80 и '90 години! П.П. Целта на един форум е не да се самоизтъкваме, а да взимаме поука от другите. Но ти в предишен пост беше казал, че от участие във форуми не се поумнява...взех да се замислям Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Мисля, че думите ми бяха: "Ето една извадка". Тълковен речник ли ти трябва за думата извадка? А за това кое, през коя година е станало.....нищо не си чел, щото са визирани доклади от '80 и '90 години! П.П. Целта на един форум е не да се самоизтъкваме, а да взимаме поука от другите. Но ти в предишен пост беше казал, че от участие във форуми не се поумнява...взех да се замислям <{POST_SNAPBACK}> Еххх дееба!Нормалното за извадка е ПОНЕ цялото изречение да Фтъкнеш. Доклади от '80 и '90 години викаш....а ние сме края на 2004-та.... Извадил си няква извадка в защита на цигарите и се биеш в гърдите...МОГА да ти извадя от нета и сумати публикации в защита на хероина....и такива дори,които защитават самоубйиството преди навършени 20 години като нормален завършек на живота ни....На всичко ли да вярвам?!?На вестник 'ШОК' и на него ли да вярвам?!? п.с.недей да нервничиш от това,че не можеш да си докажеш тезата и не се изказвай за хората така....само,защото аргументите ти не струват. Аз да се изтъквам?!?С кое?С твоето безсилие да докажеш нещо недоказуемо.....а?Давай повече смислени АРГУМЕНТИ....че личните нападки не ми се нравят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Еххх дееба!Нормалното за извадка е ПОНЕ цялото изречение да Фтъкнеш.Доклади от '80 и '90 години викаш....а ние сме края на 2004-та.... Извадил си няква извадка в защита на цигарите и се биеш в гърдите...МОГА да ти извадя от нета и сумати публикации в защита на хероина....и такива дори,които защитават самоубйиството преди навършени 20 години като нормален завършек на живота ни....На всичко ли да вярвам?!?На вестник 'ШОК' и на него ли да вярвам?!? п.с.недей да нервничиш от това,че не можеш да си докажеш тезата и не се изказвай за хората така....само,защото аргументите ти не струват. Аз да се изтъквам?!?С кое?С твоето безсилие да докажеш нещо недоказуемо.....а?Давай повече смислени АРГУМЕНТИ....че личните нападки не ми се нравят... <{POST_SNAPBACK}> Абе човек ти пак не искаш да разбереш. Това не е извадка в защита на нещо! Не вдяваш ли замисъла какъв е? Пак ще ти кажа.....нищо не си прочел (или не си разбрал, незнам). С няколко думи: човека е адвокат и то добър, и иска да каже (даже го е доказал), че засега няма адекватни доказателства, че пушенето причинява рак на белите дробове, или пък че скъсява живота! На него му е ясно, че е вредно, но не до тази степен изтъквана от anti-smokers! Учените все още не могат да докажат от какво ТОЧНО се предизвиква рак на белите дробове ---> не е доказано, че цигарите причиняват рак....елементарна логика! Това иска да каже човека...другото е свързано с гражаднските му права...... EDIT: Само да те осведомя, че '90-те години са от 1990 до 1999...да знаеш само! А такъв доклад не се прави за една година! П.П. Не нервнича, не и в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 oh 6te me izvinqvate ama mnogo gluposti ima po taq tema az sam liubitel na silni tsigari i silni kafete , moje i da sam veseliq samoubiets no tova si e moq rabota za men istinata e v spomenatata ve4e ot nqkoy porasnal dostata4no za da prozre nqkoi ne6ta za jivota dumi4ka KOMPROMIS 4e 6te si pu6im , 6te pu6im no spored men trqbva da se tarsi nqkakvo ravnovesie na ne6tata , nqkakvo saglasie mejdu pu6a4i i nepu6a4i i to 6te bade namereno rano ili kasno , s mnogo usiliq i kior sukatsi no 6te bade namereno moeto uvajenie kam hora kato ov3rm4n am ne sa stapili na vqrnata pateka parvo meditsinata ne e dokazala s sigurnost 4e tsigarite sa prqka pri4ina za koq da e bolest ... sazdavt predpostavki i uveli4avat riska ot dadeni zabolqvaniq , da no samo tolkova (pra baba mi po may4ina liniq dojivq 103 goi6na vazrast i pu6e6e lula po neynite dumi ot 30-tina godi6na) kafeto , alkohola sa dokazani pri4initeli na red zabolqvaniq am nikoy ne gi spomenava nali pak i samo te li sa ??? (pod vliqnie na alkohol sa izvar6eni suma ubiystva i iznasilvaniq am vij za alkohola nikoy ni6to ne kazva) ima o6te 1000 ne6ta ot sorta avtomobilite da re4em , 6uma , mikrovalnovite izla4vaniq i t.n. taka 4e v kompromisa e istinata spored men za6toto 4ove6kite prava na pu6a4i i nepu6a4i sa ednakvi kakto na tezi koito karat koil i tezi koito ne karat naprimer (izgorelite gazove sa stotitsi pati po vredni ot tsigareniq dim) P.S. XpucTyyy taka kat te gledam 6to napravo ne si kaje6 4e vqrva6 samo na kakvoto ti ottarva be man ;-))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Абе човек ти пак не искаш да разбереш. Това не е извадка в защита на нещо! Не вдяваш ли замисъла какъв е? Пак ще ти кажа.....нищо не си прочел (или не си разбрал, незнам). С няколко думи: човека е адвокат и то добър, и иска да каже (даже го е доказал), че засега няма адекватни доказателства, че пушенето причинява рак на белите дробове, или пък че скъсява живота! На него му е ясно, че е вредно, но не до тази степен изтъквана от anti-smokers! Учените все още не могат да докажат от какво ТОЧНО се предизвиква рак на белите дробове ---> не е доказано, че цигарите причиняват рак....елементарна логика! Това иска да каже човека...другото е свързано с гражаднските му права...... EDIT: Само да те осведомя, че '90-те години са от 1990 до 1999...да знаеш само! А такъв доклад не се прави за една година! П.П. Не нервнича, не и в момента. <{POST_SNAPBACK}> Може да не причинява,но благоприятства за появата на рака на белия дроб.Нали нямаше да са легализирани ако беше 100% доказано,че те са причината за някоя болест.Главното е,че благоприятстват,а това не мисля,че е малко....хмм ама виждам,че много задълбахме в разни писания,а това си е теория,теория,теория.ОК дай малко практика.Някой сериозен спортист да пуши?Не ти говоря за българските футболисти махленци...вземи някой от световна величина.Някой олимпйиски шампион?Ти ако нормално си бягаш една гребна база за определено време,дали ще можеш да я пробягаш за същото време ако пафнеш 10 цигари преди това?!? @Overclocker....евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Прав си, но аз ще ти кажа, че една цигара повишава 'скоростта' на мозъка с 10% за 15 минути, след тези 15 минути, ако не запалиш нова цигара 'скоростта' съответно пада! EDIT: Сега да не объркате скорост и интелигентност То се знае кои......опааааа П.П. Интересно: човешкия мозък оперира на ~35MHz (не в истинския смисъл), след няколко цигари и 5 кафета честотата се вдига до над 50MHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Може да не причинява,но благоприятства за появата на рака на белия дроб.Нали нямаше да са легализирани ако беше 100% доказано,че те са причината за някоя болест.Главното е,че благоприятстват,а това не мисля,че е малко....хмм ама виждам,че много задълбахме в разни писания,а това си е теория,теория,теория.ОК дай малко практика.Някой сериозен спортист да пуши?Не ти говоря за българските футболисти махленци...вземи някой от световна величина.Някой олимпйиски шампион?Ти ако нормално си бягаш една гребна база за определено време,дали ще можеш да я пробягаш за същото време ако пафнеш 10 цигари преди това?!?@Overclocker....евала <{POST_SNAPBACK}> Спортистите от световна величина взимат какви ли не други боклуци,та остава и да пушат.Те с тва дет зимат достатъчно си скасяват живота така,че недей точно спортистите да даваш за пример.Колко спортисти си чувал да доживеят да 80-90 години а?Аз познавам 3-4 пушача дет доживяха до 80 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 vij sega az sam slujil v para6utnata brigada (po moe vreme be6e polk) ima6e edin sladak normativ 10km (orizare -> kadievo -> orizare) za 56min. s avtomat 4 palnitelq i protivogas (kaska pluvki i obuvki det sa vika) i pu6a4i i nepu6a4i go bqgahme naravno a koyto si misli 4e normativa e lek da zeme da go probva ey taka po 6orti i hronometar v rakata po digata na maritsa po pogore opisaniq mar6rut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 vij sega az sam slujil v para6utnata brigada (po moe vreme be6e polk) ima6e edin sladak normativ 10km (orizare -> kadievo -> orizare) za 56min. s avtomat 4 palnitelq i protivogas (kaska pluvki i obuvki det sa vika) i pu6a4i i nepu6a4i go bqgahme naravno a koyto si misli 4e normativa e lek da zeme da go probva ey taka po 6orti i hronometar v rakata po digata na maritsa po pogore opisaniq mar6rut <{POST_SNAPBACK}> Мдааа, сега се сетих, че още ми стои рекорда на 600м в бившето даскало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 accel,да мислиш по-бързо не значи да мислиш по-правилно!Иначе наистина скоростта на мозъчния импулс се увеличава...гледал съм дори такъв научен опит по телевизията... jijane,eдва ли от всички боклуци,които взимат....ще вземат нещо,което само ги кефи и никва полза няма от него,а напротив....та по тази причина ги дадох като пример,а не като продължителност на живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 accel,да мислиш по-бързо не значи да мислиш по-правилно!Иначе наистина скоростта на мозъчния импулс се увеличава...гледал съм дори такъв научен опит по телевизията... jijane,eдва ли от всички боклуци,които взимат....ще вземат нещо,което само ги кефи и никва полза няма от него,а напротив....та по тази причина ги дадох като пример,а не като продължителност на живот. <{POST_SNAPBACK}> Да бе това е ясно, но да си представим, че аз мисля два пъти по-бързо от тебе...това означава, че при еднакъв интелектуаен багаж аз ще достигна до правилното решение два пъти по-бързо от теб. Също така, ако аз съм два пъти по-недосетлив (~глупав) ще се окажем с равни шансове.... П.П. Не си падам по абстрактността, но общо взето по-добре да живея 2 години по-малко (абсолютно недоказуемо), отколкото цял живот да мисля два пъти по-бавно (~доказано)! Спирам го тоя пелин вече........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Аз едно не разбирам... Значи всеки разумен човек знае, че цигарите са вредни, не вредни, ами направо убиват... И е грозно... И вони ужасно после устата ти на пепелник... И така нататъка... Е хубаво де. Защо тогава не забранят производството и продажбата им?! На какви се правим? Ще го произвеждаме, ще го продаваме абсолютно достъпно за абсолютно всеки... И ще преследваме употребата му?! Само на мен ли ми се струва нелепо и тъпо?! Това е пристрастяване. Като всяко пристрастяване - това е болестно състояние. И да не се атакува причинителя на болестта е престъпление, престъпление е да се атакуват болните, вместо да им се помага. Все едно сега да направим концлагери за болни от СПИН и да ги изолираме навсякъде - в ресторанти, в обществен транспорт и т.н. и т.н. Как ви се струва тази идея? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм напълно съгласен с теб. Истината обаче е,че не може да спрат да ги продават и сигурен съм,че всеки човек знае защо. Другата истина е,че се сещаме за глупостите които правим едва когато е твърде късно и последствията от глупостта ни са налице! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Да бе това е ясно, но да си представим, че аз мисля два пъти по-бързо от тебе...това означава, че при еднакъв интелектуаен багаж аз ще достигна до правилното решение два пъти по-бързо от теб. Също така, ако аз съм два пъти по-недосетлив (~глупав) ще се окажам с равни шансове.... П.П. Не си падам по абстрактността, но общо взето по-добре да живея 2 години по-малко (абсолютно недоказуемо), отколкото цял живот да мисля два пъти по-бавно (~доказано)! Спирам го тоя пелин вече........ <{POST_SNAPBACK}> Гледам,че си търсиш повод пак да ги почнеш цигарите.Ключовото е в багажа(умствения) според мен.Скоростта на мисловния процес е нещо твърде условно като качество....не е като да определиш за колко време стигаш от спалнята до хладилника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Гледам,че си търсиш повод пак да ги почнеш цигарите.Ключовото е в багажа(умствения) според мен.Скоростта на мисловния процес е нещо твърде условно като качество....не е като да определиш за колко време стигаш от спалнята до хладилника <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа подсъзнателно май точно това правя и колкото повече чета.....ако още малко се поразровя по темата пак ще пропуша (между другото, цигарите ги спрях за да мога да си пусна кабелна и нет). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 и какво... пак стигнахме до извода,че взаимния компромис е най-доброто разрешение... логично спред мен...отдавна мина времето,когато в детската градина ни казваха кое лошо и кое добро....като порастнеш малко и разбираш,че нещата никога не са само бели или само черни както беше казал някой -във всяка лъжа има зрънце истина/или беше обратното / така че колкото и доклади,извадки и т.н, да прочетеш пак ще опреш до личния избор... в заключение-хора пушете,ако ви е приятно/и имате финансовата възможност / само не димете в лицата на непушачите и не хвърляйте фасове по улицата П.С ХрисТууу не можеш да си изкривиш душата сега и да кажеш,че не съм достатъчно толерантна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.