Mr_Vain Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Значи почнахме с лични обиди! Добре, добре Като изключим бирата? Какво друго не ти хареса, мой човек? <{POST_SNAPBACK}> Не го приемай като лична обида, никого не искам да обидя. EDIT: Остави на мен какво ми харесва. И не знам кой кого и от какво се обижда...поредното поколение алкохолици....аз от това се обиждам. Харесва ми да пия, харесва ми да пуша, е к'во? По-малко човек ли съм от теб!? EDIT: Не пуша вече, но това не значи, че не ми харесва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Не го приемай като лична обида, никого не искам да обидя. EDIT: Остави на мен какво ми харесва. И не знам кой кого и от какво се обижда...поредното поколение алкохолици....аз от това се обиждам. Харесва ми да пия, харесва ми да пуша, е к'во? По-малко човек ли съм от теб!? EDIT: Не пуша вече, но това не значи, че не ми харесва! <{POST_SNAPBACK}> Прието мир! Обаче по темата: виждам, че си на 20 години. В Америка 20 годишните се смятат за непълнолетни и не могат да пият. Както и да е! Тук не е Америка, можеш да правиш, каквото си искаш, защото според българските стандарти си пълнолетен. Друго нещо е, когато обаче алкохол и цигари се рекламират навсякъде масово! Лапетата гледат! Лапетата виждат! На лапетата им се набива в главите! На лапетата им липсва житейски опит да могат да преценят, кое е добро и кое е зло. Ако се поинтересуваш малко ще видиш, че освен алкохолици и пушачи, корпорациите възпитават и други видове потребители. Кока кола е пример! MacDonalds! И нито един от тези продукти не е с полезни свойства! Този тип зависимост е изключително вредна и понеже до сега България не е имала такива проблеми в момента е много уязвима. Липват закони и ред. За цигарите и алкохола американците са се усетили и са вкарали ред! Така е и в Европа! А там е пълно с натаралянкани просяци по улиците, картинки които тука няма, но упорито вървим напред. Вместо да ги гоним по GBP, сме ги подгонили по всичките им простотии! Между другото като съм писал горе за алкохолици? Изобщо не съм си мислил за тебе! Нито пък те знам, че пиеш. А че се обиждаш на това... може би трябва да те накара да се замислиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 На колко съм години няма голямо значение! За бруталните реклами си донякъде прав, но всеки сам трябва да си решава с водка или с телешки колбаси ще се трови. А за това до колко съм се обидил...имах в предвид начина ти на мислене...в смисъл, че днес е много лесно да се говори какво трябва и какво не трябва да се прави. За това имаме глави и сами си градим връзките в мозъка, защото само глупав и дезинформиран човек се поддадава на 'да ти го набият в главата'! А това как ще възприемем информацията (която може да се интерпретира по хиляди начини, както всяка информация!) в една реклама зависи от възпитание, степен на интелигентност и редица други! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Знаеш ли, трябвало е да се родиш в друго време! А за такива като тебе има специални отделения! EDIT: Дори на бира....ти откъде си бе пич? <{POST_SNAPBACK}> Нещо не ме кефи да ме поучава полуинтелигент като теб.Не схващаш основното бе пич.Друсай се,шмъркай,дишай лепило,можеш да пиеш бензин,можеш и отрова за мишки да ядеш за закуска...ключовото в случая и темата е на мен да не ми пречиш.... Абе не виждате ли, че сме стадо и нищо не може да направим, ако не се обединим и не ги посгазим с копитца! Не говоря за пушачите, а за Оправниците <{POST_SNAPBACK}> Ти си бъди прост и чакай от управниците възпитание!Ние ама никога не сме виновни за нищо....все търсим вината някаде другаде...тая държава и за пушенето ви е виновна...сигурно и за малките ви полови органи и за малките цици пак е тя виновна...айде осъзнайте се... @Zingman за рекламите имаш право.Рекламите на цигари са забранени вече...колкото до алкохола мисля,че е въпрос на време.Но така или иначе възпитанието чрез забрана не се радва на особен успех.Забраненият плод е най-вкусен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 На колко съм години няма голямо значение! За бруталните реклами си донякъде прав, но всеки сам трябва да си решава с водка или с телешки колбаси ще се трови. А за това до колко съм се обидил...имах в предвид начина ти на мислене...в смисъл, че днес е много лесно да се говори какво трябва и какво не трябва да се прави. За това имаме глави и сами си градим връзките в мозъка, защото само глупав и дезинформиран човек се поддадава на 'да ти го набият в главата'! А това как ще възприемем информацията (която може да се интерпретира по хиляди начини, както всяка информация!) в една реклама зависи от възпитание, степен на интелигентност и редица други! <{POST_SNAPBACK}> Много добре го казваш и именно поради това, че не всеки индивид на тази земя е изградена личност със завършено възпитание, тези неща трябва да се регулират Децата не са! Аз не съм тръгнал да оправям света! Просто не съм този, който ще го направи! Само изказвам мнение, но веднага ще подкрепя, ако се появи някой, който може да го стори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Нещо не ме кефи да ме поучава полуинтелигент като теб.Не схващаш основното бе пич.Друсай се,шмъркай,дишай лепило,можеш да пиеш бензин,можеш и отрова за мишки да ядеш за закуска...ключовото в случая и темата е на мен да не ми пречиш....Ти си бъди прост и чакай от управниците възпитание!Ние ама никога не сме виновни за нищо....все търсим вината някаде другаде...тая държава и за пушенето ви е виновна...сигурно и за малките ви полови органи и за малките цици пак е тя виновна...айде осъзнайте се... @Zingman за рекламите имаш право.Рекламите на цигари са забранени вече...колкото до алкохола мисля,че е въпрос на време.Но така или иначе възпитанието чрез забрана не се радва на особен успех.Забраненият плод е най-вкусен... <{POST_SNAPBACK}> 1. Никой не те пучава 2. Ако искам ще ти преча, не е там въпроса! И да не го обръщаме в личен спор, ако имаш нещо против полуинтелектите ---> ЛС! Да се разбереме EDIT: Ахахахах. Т'ва за малките полови органи беше здраво, сега го прочетах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 @Zingman за рекламите имаш право.Рекламите на цигари са забранени вече...колкото до алкохола мисля,че е въпрос на време.Но така или иначе възпитанието чрез забрана не се радва на особен успех.Забраненият плод е най-вкусен... <{POST_SNAPBACK}> Простотия винаги ще има! На нея се крепи света, но поне да бъде сведена до минимум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ти пък кво се праиш на много умен. Никой не е умрял за Мозъчните ти клетки и големия ти х♚й! <{POST_SNAPBACK}> Тва бяха само примери,че нещо аргументите ти не струваха...поради простата причина,че липсваха каквито и да било такива... Грешно,доста грешно си ме разбрал...но един пич(не се сещам кой) от форума беше написал преди време,че от писане във форуми не се поумнява,евала п.с.вникни малко и ако мислиш,че имам няква цел да се заяждам....вникни пак и пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ...но един пич(не се сещам кой) от форума беше написал преди време,че от писане във форуми не се поумнява,евала <{POST_SNAPBACK}> Да бе ние ей така си спорим...безцелно...просто да минава времето, той за това е форума нали - да си губим времето! П.П. А от неписане поумнява ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Тва бяха само примери,че нещо аргументите ти не струваха...поради простата причина,че липсваха каквито и да било такива...Грешно,доста грешно си ме разбрал...но един пич(не се сещам кой) от форума беше написал преди време,че от писане във форуми не се поумнява,евала п.с.вникни малко и ако мислиш,че имам няква цел да се заяждам....вникни пак и пак <{POST_SNAPBACK}> Az ko sam na tvoe miasto niama da pisha poveche vav foruma ama izbora si e tvoi.Az VNIKVAM v tvoeto izkazvane ot koeto izliza che nie ne sme mnogo umni i niamame shans za napredak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Изчетох сума ти глупости Който не пушел бил по-умен или обратното,не помня как беше Аз бих казала,че тоя дето ги дава тия определения не е в час.. Значи аз пуша-следователно съм тъпа или греша? Нещо не ме кефи да ме поучава полуинтелигент като теб.Не схващаш основното бе пич.Друсай се,шмъркай,дишай лепило,можеш да пиеш бензин,можеш и отрова за мишки да ядеш за закуска...ключовото в случая и темата е на мен да не ми пречиш.... Браво, просто не виждам кво да ти коментирам поста.. щото нещо не мога да намеря думи да го напиша.Нали пуша и съм тъпа Недей давай определения кой е интелегент и кой е полуинтелегент,щото просто не му е тука мястото.. Иначе ти наистина ли си мислиш,че тоя закон е специално,за да се предпазят тия дето не пушат? Щото аз си мисля,че управниците изобщо не ги интересува здравословното състояние на хората в България,а по-скоро ги интересува колко парички ще имат в джобчето.. Ти си бъди прост и чакай от управниците възпитание!Ние ама никога не сме виновни за нищо....все търсим вината някаде другаде...тая държава и за пушенето ви е виновна...сигурно и за малките ви полови органи и за малките цици пак е тя виновна...айде осъзнайте се... Майка ми ме е учила преди да говоря да обмислям това,което искам да кажа ;> С риск да ми се обидиш и теб бих те посъветвала същото :> Не искам да говоря за държавата ни,защото ще излезна една от ония мрънкащи фигури,дето по цял ден ходят и обвиняват тоя и оня,а нищо не правят по въпроса.. Ще го кажа направо-Управниците са виновни за това,което сме в момента ..и нямам намерение да се аргументирам,защото не ми се пише толкова много evala evala i az sum na tva mnenie , zashto trqq da si trovim zdraveto zaradi nevazpitanieto na drugite !? Отвори един тълковен речник и прочети кво означава възпитание Нищо лично,ама т'ва изказване е 'много на място' бъркаш едни неща с други..Значи ясно до тука ..тия дето пушат са невъзпитани,тъпи,наркомани кви още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 А от неписане поумнява ли се? <{POST_SNAPBACK}> Едва ли писането или неписането са критериите... Az ko sam na tvoe miasto niama da pisha poveche vav foruma ama izbora si e tvoi.Az VNIKVAM v tvoeto izkazvane ot koeto izliza che nie ne sme mnogo umni i niamame shans za napredak <{POST_SNAPBACK}> От кога ти стана еталон,че да говориш от името на всички?Ако някой от тези,които имат власт намерят погазване на правилата от моя страна ще си понеса последствията.Или се намесваш,че още те боли от разногласията относно баса с онези 100кинта.Подло...но човешко. @Pechenata защо вадиш думите ми от контекста.Вадиш думата 'полуинтелигент' и си казваш,че думата е кофти и значи не й е мястото тук.Разгледай целия текст,за да разбереш контекста и виж от какво е провокирано мнението ми. И малко по темата.Възпитанието!!!Може да има някаква връзка между него(възпитанието) и пушенето,но едва ли е толкоз тясна,а и не ми се мисли в тази насока.Но определено има някаква връзка възпитанието с тази толерантност,за която говорим....с това да знаеш къде да пушиш и така да не пречиш на околните.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Едва ли писането или неписането са критериите... <{POST_SNAPBACK}> Просто те иронизирам...както и да е много се разводниха нещата тука. Айде вече само по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Едва ли писането или неписането са критериите... От кога ти стана еталон,че да говориш от името на всички?Ако някой от тези,които имат власт намерят погазване на правилата от моя страна ще си понеса последствията.Или се намесваш,че още те боли от разногласията относно баса с онези 100кинта.Подло...но човешко. @Pechenata защо вадиш думите ми от контекста.Вадиш думата 'полуинтелигент' и си казваш,че думата е кофти и значи не й е мястото тук.Разгледай целия текст,за да разбереш контекста и виж от какво е провокирано мнението ми. И малко по темата.Възпитанието!!!Може да има някаква връзка между него(възпитанието) и пушенето,но едва ли е толкоз тясна,а и не ми се мисли в тази насока.Но определено има някаква връзка възпитанието с тази толерантност,за която говорим....с това да знаеш къде да пушиш и така да не пречиш на околните.... <{POST_SNAPBACK}> относно баса с онези 100кинта misla che ako imashe bas zasega go gubish.Niamam pretencii da sam etalon na vsichki no niama da kria che se opitvash da se praish na mnogo otvoren вълк i po gornite postove vijdam che ne si im simpatichen i na drugite taka che ne jelaia da imam kakvato i da e korespondencia vav foruma s teb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Изчетох сума ти глупости Който не пушел бил по-умен или обратното,не помня как беше Определено има нещо вярно, защото е всеизвестен факт, че цигарите са вредни и въпреки това има много хора, които продължават да ги пушат... Ти как го тълкуваш това?!?! Нали пуша и съм тъпа ... Недей давай определения кой е интелегент и кой е полуинтелегент,щото просто не му е тука мястото.. Защо да не му е тук мястото? Иначе ти наистина ли си мислиш,че тоя закон е специално,за да се предпазят тия дето не пушат? Да, тоя закон според мен е точно заради това. Щото аз си мисля,че управниците изобщо не ги интересува здравословното състояние на хората в България,а по-скоро ги интересува колко парички ще имат в джобчето.. И как според теб, управниците ни ще забогатеят от тоя закон, даже аз бих казал, че е точно обратното. Майка ми ме е учила преди да говоря да обмислям това,което искам да кажа Явно не си се научила още... С риск да ми се обидиш и теб бих те посъветвала същото :>Не искам да говоря за държавата ни,защото ще излезна една от ония мрънкащи фигури,дето по цял ден ходят и обвиняват тоя и оня,а нищо не правят по въпроса.. Ще го кажа направо-Управниците са виновни за това,което сме в момента ..и нямам намерение да се аргументирам,защото не ми се пише толкова много Все пак говориш за държавата... Отвори един тълковен речник и прочети кво означава възпитание Ти правиш ли обратно следствени връзки или не още ти е рано? Нищо лично,ама т'ва изказване е 'много на място' бъркаш едни неща с други..Значи ясно до тука ..тия дето пушат са невъзпитани,тъпи,наркомани кви още? Ти го каза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Само дето не слушам чалга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 В заключение мога да кажа, че няма по-голям кеф да изпоркаш 3-4 бирички и да издумкаш 1/2 кутия цигари, както прая почти всяка вечер. А, сега отивам, че да не пропусна и тази вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 оле, човек, сори майна объркал сам се е пък нека си слушаме квото ни кефи и да не пушим <{POST_SNAPBACK}> Само поп-фолк слушам... Хахаха... Много се кефя на Камелия... По-назад в темата някой беше казал, че пушачите не страдали от Паркинсон й Алцхаймер, е как да боледуват от тия болести, след като не доживяват до тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 относно баса с онези 100кинта misla che ako imashe bas zasega go gubish.Niamam pretencii da sam etalon na vsichki no niama da kria che se opitvash da se praish na mnogo otvoren вълк i po gornite postove vijdam che ne si im simpatichen i na drugite taka che ne jelaia da imam kakvato i da e korespondencia vav foruma s teb. <{POST_SNAPBACK}> Едва ли имаш образованието и акъла да ми отговориш по друг начин.Спори ми като метнеш някой аргумент,факт,статистика ако щеш....но НЕ..ти предпочете тъпото и елементарно 'opitvash da se praish na mnogo otvoren вълк ' Браво...много яка причина,за да ми опонираш.Не,че нещо не си съгласен с мислите по темата...амии просто съм ти се сторил прекалено отворен.... п.с.Към поста ти имало и нещо от рода--->'да го духаш'.Осведомиха ме приятели.Махнал си го обаче.Страха или разсъдъка са си казали своето...все едно кое от двете точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 аз пък не виждам как такова нещо може да стане в България... все пак огледайте се малко...не мисля,че това с цигарите е проблем No1 или съответно приоритет No1,на който и да било.... пък и на средно статистическия българин все някои трябва да му казва или съответно забранява нещо!!!!! изобщо не вярвам,че след като влезе в сила тоя закон нещо ще се промени... и между другото съм против /не само от позицията на пушач,все пак мисля и за великата ни кафетерийна индустрия ,как си представяте да изглежда едно заведение без пушачи,одма е фалирало П.С с какво може да те отрови този дето пуши на спирката??? има си достатъчно по-отровни неща ,за които изобщо не се впрягаме чак толкова! от естетична гледна точка наистина е грозно някой да върви и да пуши,но все пак далеч по-добре от това някои да ти върви насреща храчейки и т.н.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 fiordiliji ни го каза ясно и точно : "не мисля,че това с цигарите е проблем No1 или съответно приоритет No1,на който и да било..." Преди време имоше един много хубав стар виц. Значи какво къде ставало. В Москва - перестройка. В Нагорни Карабах - перестрелка. в България - переструвка. Просто някой, дето му е дадено да прави закони в тая държава, дрънчи, вдига шум и имитира дейност. Гласуват от раз закон против пушенето, а се туткат с години със закона за семейно подоходно облагане. Помислете, малко, маа му стара! Това е просто поредната порция прах в очите! И ние й се впрягаме и се джафкаме като кучета. А докато кучетата лаят, керванът ... нали знаете ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 аз пък не виждам как такова нещо може да стане в България...все пак огледайте се малко...не мисля,че това с цигарите е проблем No1 или съответно приоритет No1,на който и да било.... пък и на средно статистическия българин все някои трябва да му казва или съответно забранява нещо!!!!! изобщо не вярвам,че след като влезе в сила тоя закон нещо ще се промени... и между другото съм против /не само от позицията на пушач,все пак мисля и за великата ни кафетерийна индустрия ,как си представяте да изглежда едно заведение без пушачи,одма е фалирало П.С с какво може да те отрови този дето пуши на спирката??? има си достатъчно по-отровни неща ,за които изобщо не се впрягаме чак толкова! от естетична гледна точка наистина е грозно някой да върви и да пуши,но все пак далеч по-добре от това някои да ти върви насреща храчейки и т.н.... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с теб,че едва ли тютюнопушенето е проблем номер 1 в страната ни,но само и единствено с това.Проблем ли е?Проблем е...ти сам го каза от позицията на пушач.Ми да го решаваме тогава...или неее да не го решаваме,че видиш ли това не било проблем номер 1.... Храченето и пушенето на обществени места могат да се сравняват само естетически...грозно е дамм,но при храчката го няма признака на вреда на околните от гледна точка на здраве,а закона засяга здравето не естетиката,която е неизменна част от възпитанието... Просто някой, дето му е дадено да прави закони в тая държава, дрънчи, вдига шум и имитира дейност. Гласуват от раз закон против пушенето, а се туткат с години със закона за семейно подоходно облагане. Помислете, малко, маа му стара! Това е просто поредната порция прах в очите! И ние й се впрягаме и се джафкаме като кучета. А докато кучетата лаят, керванът ... нали знаете ... <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че четох някъде тук,че ще напускаш БГ(поправи ме ако греша),но в която и по-бяла страна да отидеш този закон го има....като санкциите са достатъчни,за да те превъзпитат всеки нарушител.Не прочетох никъде да плюеш тези страни за това.Защо така?Тук хората да не сме направени от друг материал?Или просто тук се чувстваш по-безнаказан?Значи излиза,че чуждото го приемаме за еталон,но когато част от този еталон се прокарва тук и скачате веднага,но не от радост,а напротив.След като толкова не можете да направите преценка 'за или против' вижте как е на запад....кажете си 'те са по-развити от нас'(което смятам признавате за факт) и направете аналогията. Прах в очите казваш...имам чувството,че зад всяко добро дело търсите някакви скрити и тайни користни цели.Тъпа,тъпа,тъпа българска психика,която винаги си мисли,че някой иска да я прецака пък дори и да ви се прави улсуга в този момент.Точно и за това са законите,че като не може да решите кое е правилно и кое грешно,да има нещо което да ви го подсказва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 аиде и аз да се изкажа по темата , според мен в развитите страни всичко е станало в реда на нещата все пак и там не е станало за 1 месец а за много повече.Там постояно се пускат реклами които насърчават следващото поколение да не пуши . докато в българия съм вийдал само една и то преди доста време .не знам дали сте наясно но в някои от развитите страни има закон които задължава националните телевизий да излъчват по определен брой реклами с тази цел . Тук нашите политици искт да направят точно обратното нека има закон а ние после ще им обясняваме защо . НЕ Е ТАКЪВ НАЧИНА . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Хмм redmadman казваш,че на запад не било станало за месец...а тук много бързаме,ОК.Какъв е проблема по-бързо да вървим към западния просперитет?Оооо не...ти искаш да изчакваме година-две на закон,че да можеш да свикнеш с мисълта.Искаш антиреклами по телевизията за тютюнопушенето.Искаш някой друг да се грижи за това ти да бъдеш осведомен за вредата от пушенето,че ти разбира се не я знаеш...и разбира се,че НЕ я пише на всяка една кутия цигари.Искаш някой друг да ти помогне да осъзнаеш вредата при положение,че ти самия не искаш да си помогнеш.Той Господ бил помагал,но в кошара не вкарвал...така казва поне народното поверие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Казвам само че тук всичко става от зад на пред . Освен това вредата трябва да бъде обяснена не на мен или теб а на хората които тепърва ще се учат да пушат. Говоря за деца които си мислят че като пушат изглеждат по големи по важни или че е много модерно и гъзарско да се пуши точно за такива рекламни кампании говоря. П.С. никъде не съм казал че искам да се развивамв бавно нека само да е правилно за да има задоволителен резултат нали всички искаме това вкраина сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.