Jump to content
BulForum.com

Коя книга е повлияла съществено на мирогледа ви

cheese

Recommended Posts

Хахахахахаха.Аз въпроси по Физика не съм чел.Само готови варианти с отговори на въпросите.Как няма да чета 3 глупави учебника на Стефчо.....

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Чел съм много книги, и всяка ми е дала по нещо (а някои взеха) но последните, които поставиха твърде много въпроси над които да помисля, бяха "Фиаско" на Станислав Лем и "Зен и изкуството да се поддържа мотоциклет" на Робърт Пърсиг

Всяка книга те променя по малко (или пък повече). Но да избера една и да кажа, че ми е повлияла много на светогледа, то тогава всяко заглавие би било грешен отговор... (поне при мен). Темата е доста особена и човек много лесно може да се подлъже просто да си изреди част от любимите книги.

Хубав въпрос би бил, коя книга ви седи винаги на нощното шкафче. Не, защото я четете в момента, а е там, за да ви е постоянно под ръка.

Джером Джером "Празни мисли на един празен човек"

наистина дества много особенно за възприятията да установиш че това което се случва в обществото ни от 90-те години до днес се е случвало в англия през 80-те години на 19-ти век (пример: фараони, пирамиди, Life Choice)

Джером Джером "Празни мисли на един празен човек"

наистина дества много особенно за възприятията да установиш че това което се случва в обществото ни от 90-те години до днес се е случвало в англия през 80-те години на 19-ти век (пример: фараони, пирамиди, Life Choice)

Една от много любимите ми книги е тази, но пак е трудно да се каже, че променя светогледа...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...