Stenli Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Айде ! Честито и ние бием 2:0 <{POST_SNAPBACK}> Честито и от мен. Приближихме се с още една стъпка към титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Тъкмо включих ТВ-то и Ето'о ги съкруши Честито и от мене,другия кръг ще бием Валенсия Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Тъкмо включих ТВ-то и Ето'о ги съкруши Честито и от мене,другия кръг ще бием Валенсия <{POST_SNAPBACK}> Айде де пуснете на Валенсия...3 точки кво са толкова ся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 1, 2005 Author Share Posted May 1, 2005 Тъкмо включих ТВ-то и Ето'о ги съкруши Честито и от мене,другия кръг ще бием Валенсия <{POST_SNAPBACK}> По коя дават мачовете и изобщо днес даваха ли мач ???? Или на мен ми се е прецакало ТВ-то мерси Стенли , сега ще се опитам да си го настроя , нямам идея , защо така са се преместили програмите на ТВ-то ми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 По коя дават мачовете и изобщо днес даваха ли мач ???? Или на мен ми се е прецакало ТВ-то <{POST_SNAPBACK}> по диема 2 го даваха от 20:00 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Барселона вади 30 мил. паунда за Анри! Ако това стане няма да има кой да ни спре Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Барселона вади 30 мил. паунда за Анри! Ако това стане няма да има кой да ни спре <{POST_SNAPBACK}> A какво стана с Ван Нистелрой Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 A какво стана с Ван Нистелрой <{POST_SNAPBACK}> Нз,питай ТОПСПОРТ Май щял да ходи в Реал Още новини: Ето'о в Челси??? Рони иска Адриано за съотборник Според мен това са поредните спекулации Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 5 шиша за Реал, Раул и Роналдо ПРЕЗИДЕНТИ Але Але Але Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Ммда , бива . Добра игра показахме и абсолютно заслужено спечелихме. Жалко , че само с 5 . А дано утре Барса да паднат с 5 , а може и с повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Браааааааааааааааааавоооооооооооооо! Да живее Раул!!! Май се връща към добрата си форма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Браааааааааааааааааавоооооооооооооо! Да живее Раул!!! Май се връща към добрата си форма? <{POST_SNAPBACK}> Да, наистина последните мачове Раул показва много добра игра, а срещу Расинг беше неудържим . Тази тройка: Раул, Роналдо, Оуен носи много голове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Барса - Валенсия 1:0 Роналдиньо е ненормален EDIT: 2:0 Ето'о Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 хохохохо миналия полусезон валенсия имаха късмет, но днес се вижда кой е по-добрият отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Але, Але, Шампиони сме !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 8, 2005 Author Share Posted May 8, 2005 Опаааааа 2-0 Дано стане поне 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Ахде честита победа!! Отивам да полея случая Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Lele.Samo oshte edna pobeda.Ihrahme neveroqtno,a az zapochvam da se chuda toq F.Peres zashto vze Bekam,a ne Ronaldinio........Toq "zabcho" e fenomenalen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Айдеееееее Мирише ми на титла...още следващия кръг мажем Леванте(ако не се лъжа) и сме официално шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Честита титла на феновете на Барселона! Много съм щастлив за Барса Отивам да се напия от кеф Да сте живи и здрави и да подкрепяте винаги любимият отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Lele.Samo oshte edna pobeda.Ihrahme neveroqtno,a az zapochvam da se chuda toq F.Peres zashto vze Bekam,a ne Ronaldinio........Toq "zabcho" e fenomenalen. <{POST_SNAPBACK}> Ами не е точно така... Преди да отиде в Барса Роналдиньо е бил в Реал, обаче не му е харесала обстановката. След това бил отишал в Манчестър, но и там не му допаднало. И накрая отишал и останал в Барса. Това е неофициална информация,която не я знаят всички . (Като бях в Испания ми я казаха ) Иначе честито! Съвсем заслужено победихте ... надявах се Валенсия да ви бият, ама . Първия мач НЕ заслужено завършихте на равно, но този път ги победихте абсолтно реално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Аз съм фенка на Реал, на не мога да отрека, че печелите титлата съвсем заслужено! Нека да ви е честита и приятно празнуване Дано догодина да сме конкурентноспособни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Kade v net-a moje da se nameri gola na Zabcho Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Kade v net-a moje da se nameri gola na Zabcho <{POST_SNAPBACK}> http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=3LVVPF4...UM34ZP6RUEYLRO7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Вече всичко е сигурно . Титлата в Испания ще ходи до Каталуния . На Барса им трябва точно 3 точки , за да станат шампиони , което си е абсолютно реално и възможно . Реал имат минимални , дори никакви шансове за титлата... Много се чудя , как така Ливанте , които в началото на сезона бяха 3-ти, сега се борят за оцеляване . Много слаба форма демонстрираха в последните месеци ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.