dunata Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Оуу тоя Зидан как го шмугна тоя гол Супер як шут , който не даде никакъв шанс на вратаря Но Роналдно ме разочарова с това свое дело . Успя за измами вратаря , обаче на празна врата не можа да вкара , както се казва - направи по-трудното , а не направи по-лесното ЕДИТ : Аре честито на всички фенове на Реал ! Просто ги размазахме тия . Смо ако и Роналдо игра малко по-добре , щеше да е по-голям резултата , но и така бива Сега дано днес Барса паднат , или завършат на равно , но това е малко вероятно с оглет формата , в която се намира Атлетико М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Strahoten ma4 napravi Real. Ne znam dali e zaradi novia trenior no ne6tata potragnaha. Ako Atletico izmykne to4ka ot Barsa 6te bade 4udesno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 ЕДИТ : Аре честито на всички фенове на Реал ! Просто ги размазахме тия . Смо ако и Роналдо игра малко по-добре , щеше да е по-голям резултата , но и така бива Сега дано днес Барса паднат , или завършат на равно , но това е малко вероятно с оглет формата , в която се намира Атлетико М. <{POST_SNAPBACK}> Като стана дума за Рони,май тренюра трябва да се замисли върху това,дали не трябва да поседи на пейката. И да даде шанс на Оуен,който почти всеки мач,макар и като резерва успяваше да вкара гол. бтв Зидан просто какъв гол вкара,размазах се,направо ги срази .Айде дано Барса направят X,е няма да е лошо и ако инкасират и загуба,но това е малко вероятно,имайки се в предвид къде се играе мача(Noy Kamp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Айде честито Не се надявайте на Атлетико ,днес загубата не им мърда Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Мхм браво , добър мач ... ама се поуспокойте , едва ли ще направим равен , или пък загуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 ni6to nqma da spre Barca taq godina sled nqkolko godini izmu4vaniq doide i na6iq 4as da podnem titlata Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Ха Deportivo La Coruna 0 - 1 Athletic Bilbao играе се в момента дано се запази така Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 ХААХХАХАХААХАХХААХАХАХХААХ Олеее не,голям смях Грозното хлапе Торес Интересно ще стане сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 SAMO BARSELONA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Силно се надявам,че Барса ще вземе своето....Просто трябва..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Dano da stane taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Тоя коментатор как ме дразни...много е зле.Какво е тръгнал да ми хвали Гронкяр Ако беше толкова добър щеше да си остане в Челси.... Аааааааа..пак го каза..'Белети ще има големи проблеми с Йеспер Гронкяр' гррррррр Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Samo Real madrid da se 4yva makar 4e az sam dosta razo4arovan ot igrata na baleto v posledno vreme smqtam 4e treniora SuCKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Еее тея Атлетико много добрите ! Спукаха ви шушоните направо ! Ще отменят гол мй , иначе могат да ви направят 3, 4... Така е. Като не можете сами - съдията е насреща Дано само да престане , защото иначе трудът на Атлетико ще утиде на вятъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Оооооооооо Боже!!!!!!!! Този човек Не трябва да бие дузпи!!! Аман значи..... реве ми се.... @net_fighter,къде си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Неее ... аве тва е супер ужас ! ! ! Как може да паднем и то с 2 на 0 ... ако така играем кво ше става срещу Реал и Челси наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ахахахахахаахаха не знам да плача или да се смея Тва на нищо не прилича къв е тоя отбор кво е тва чудо? Един мач биеш с 4-0 друг падаш Ако не се стягат ша ни мажат и реал и челси едит: и тоя коментатор не ви ли дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 @Stenli,много ме дразни даже тоя коментатор,прочети по-нагоре какво съм писал за него Значи искам да изкажа съболезнования на феновете на Реал,защото на Бернабеу яко ще ги накажем,минимум с 3ка(отново) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Хмм.. с риск да предизвикам куп псувни по свой адрес... Yeeeeeeee Само Реал Мадрид! Честита ви загуба Real Madrid!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 БАрса е шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 И аз съм за Барса ама тва че са шампиони вече не ми изглежда толкова сигурно както преди няколко кръга. Освен, че са в слаба форма играта на Реал напоследък върви и направиха няколко супер мача. Въпреки че ги мразя по принцип се радвам за Реал шото ше направят сезона много по интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Taka kato gledam programata za drugia kryg razlikata mai o6te 6te namalee!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Много слабо играхте този мач Аз се надявам да продължавате да играете така , защото на Бернабео ще се чудите топката кръгла или правоъгълна е Атлетико ви направиха за 2 стотинки Признавам си , не бях очаквал да играете толкова слабо, или да паднете , но сега съм много щастлив , защото разликата е само 4 точки , но ще се смали ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Taka kato gledam programata za drugia kryg razlikata mai o6te 6te namalee!! <{POST_SNAPBACK}> Не е лошо да я постнете вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Оооооооооо Боже!!!!!!!!Този човек Не трябва да бие дузпи!!! Аман значи..... реве ми се.... @net_fighter,къде си? <{POST_SNAPBACK}> Той човека уж може да бие дузпи,ама правотата възтържествува...То даже нямаше дузпа.Нарушението бе извън наказателното поле.Все пак мечтата ми се сбъдна и Атлетико победи и доблежи Реал само на 4 точки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.