Jump to content
BulForum.com

Ispanskoto purvenstvo po football

vas90

Recommended Posts

Оуу тоя Зидан как го шмугна тоя гол :) Супер як шут , който не даде никакъв шанс на вратаря :) Но Роналдно ме разочарова с това свое дело . Успя за измами вратаря , обаче на празна врата не можа да вкара , както се казва - направи по-трудното , а не направи по-лесното ;)

ЕДИТ : Аре честито на всички фенове на Реал ! Просто ги размазахме тия . Смо ако и Роналдо игра малко по-добре , щеше да е по-голям резултата , но и така бива :bgrin: Сега дано днес Барса паднат , или завършат на равно , но това е малко вероятно с оглет формата , в която се намира Атлетико М. ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
ЕДИТ : Аре честито на всички фенове на Реал ! Просто ги размазахме тия . Смо ако и Роналдо игра малко по-добре , щеше да е по-голям резултата , но и така бива  :bgrin: Сега дано днес Барса паднат , или завършат на равно , но това е малко вероятно с оглет формата , в която се намира Атлетико М. ;)

Като стана дума за Рони,май тренюра трябва да се замисли върху това,дали не трябва да поседи на пейката. :bgrin: И да даде шанс на Оуен,който почти всеки мач,макар и като резерва успяваше да вкара гол. :)бтв Зидан просто какъв гол вкара,размазах се,направо ги срази :D.Айде дано Барса направят X,е няма да е лошо и ако инкасират и загуба,но това е малко вероятно,имайки се в предвид къде се играе мача(Noy Kamp)

Силно се надявам,че Барса ще вземе своето....Просто трябва.....

Тоя коментатор как ме дразни...много е зле.Какво е тръгнал да ми хвали Гронкяр :confused Ако беше толкова добър щеше да си остане в Челси....

Аааааааа..пак го каза..'Белети ще има големи проблеми с Йеспер Гронкяр'

гррррррр :angry1

Еее тея Атлетико много добрите :) ! Спукаха ви шушоните направо ! Ще отменят гол мй , иначе могат да ви направят 3, 4... Така е. Като не можете сами - съдията е насреща ;) Дано само да престане , защото иначе трудът на Атлетико ще утиде на вятъра ;)

Неее ... аве тва е супер ужас ! ! ! Как може да паднем и то с 2 на 0 ... ако така играем кво ше става срещу Реал и Челси наистина :confused

Ахахахахахаахаха не знам да плача или да се смея :lol: :cry Тва на нищо не прилича къв е тоя отбор кво е тва чудо? Един мач биеш с 4-0 друг падаш :angry: Ако не се стягат ша ни мажат и реал и челси :ghost

едит: и тоя коментатор не ви ли дразни :angry1

@Stenli,много ме дразни даже тоя коментатор,прочети по-нагоре какво съм писал за него :) Значи искам да изкажа съболезнования на феновете на Реал,защото на Бернабеу яко ще ги накажем,минимум с 3ка(отново) :) :D :P ;)

И аз съм за Барса ама тва че са шампиони вече не ми изглежда толкова сигурно както преди няколко кръга. Освен, че са в слаба форма играта на Реал напоследък върви и направиха няколко супер мача. Въпреки че ги мразя по принцип се радвам за Реал шото ше направят сезона много по интересен.

Много слабо играхте този мач :) Аз се надявам да продължавате да играете така , защото на Бернабео ще се чудите топката кръгла или правоъгълна е ;) Атлетико ви направиха за 2 стотинки :) Признавам си , не бях очаквал да играете толкова слабо, или да паднете :) , но сега съм много щастлив , защото разликата е само 4 точки , но ще се смали ... :bgrin:

Оооооооооо Боже!!!!!!!!

Този човек Не трябва да бие дузпи!!!

Аман значи.....

реве ми се.... :cry  :cry

@net_fighter,къде си? :cry

Той човека уж може да бие дузпи,ама правотата възтържествува...То даже нямаше дузпа.Нарушението бе извън наказателното поле.Все пак мечтата ми се сбъдна и Атлетико победи и доблежи Реал само на 4 точки... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...