Killerincho Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ти така вървш на бургия, че като нищо мое да набиеш някой. Бе никак си не ти прилича да знаеш. Разбираемо ако си била изнервена и така нататък. Особено разбираемо е ако бебешока на аватара е твой и е именно на тази сладка възраст, в която обича да побърква родителите си Но това може да те оправдае един път, два пъти... после става една поредица от лайна, ще ме прощаваш за езика, и става грозно. Не съм имал за идея да те лаская. Не толерирам просташкото държане във форума, особено пък срещу приятели. И това че си жена няма да ме спре да те накажа при следващото такова изпълнение. Равни права за жени и мъже нали така Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ти така вървш на бургия, че като нищо мое да набиеш някой. Бе никак си не ти прилича да знаеш. Разбираемо ако си била изнервена и така нататък. Особено разбираемо е ако бебешока на аватара е твой и е именно на тази сладка възраст, в която обича да побърква родителите си Но това може да те оправдае един път, два пъти... после става една поредица от лайна, ще ме прощаваш за езика, и става грозно. Не съм имал за идея да те лаская. Не толерирам просташкото държане във форума, особено пък срещу приятели. И това че си жена няма да ме спре да те накажа при следващото такова изпълнение. Равни права за жени и мъже нали така <{POST_SNAPBACK}> Мой бебешок , аха Ся каза , че съм и побъркана На кого да се оплача аз ? Мога и да се бия , ако искам , ако ме придизвикат , или просто на тренировка Тук не виждам за какво и с кого.Уважавам ви като модери.Но уважавайте и вие хората , които уважават вашата работа.Знам -неблагодарно е , била съм опер в ай ер си. За вчера да речем , имах рд , била съм леко на парапет ,няма да се извинявам , от този форум разбрах - няма сми да се извинява човек , малко хора проявяват "честта" да приемат извинение. Що се отнася до футбол повече от нормално е хората да действат и мислят така.Закони са се писали против футболното хулиганство.Първосигналното в случая е да речем "Измислено-правилно" поведение от страна на феновете.По някои от темите , като тази е нужно и вие да проявявате малко повече търпимост мисля. Айде , лек ден ви желая и по-леко с нервите ,че не се връщат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Честно казано винаги съм примал извиненията, приемам и твоето като модератор. Като човек няма за какво да ми се извиняваш. И Таз, който е изключително толерантен, даже прекалява на моменти, мисля че също ще приеме извинението. Колкото до нервите, съм забелязал една тенденция в модерирането ми напоследък. Колкото повече се успокоявам аз, толкова повече се изнервя този, който иска да ме дразни. Що се отнася до футбол повече от нормално е хората да действат и мислят така.Закони са се писали против футболното хулиганство.Първосигналното в случая е да речем "Измислено-правилно" поведение от страна на феновете.По някои от темите , като тази е нужно и вие да проявявате малко повече търпимост мисля. Търпимост мисля че се проявява, но ще се съгласиш с мене, че от един момент нататък, леките закачки прерастват в големи и абсолютно безсмислени обиди. Което пряко влиза в разрез с правилата на форума. Има много възпитани фенове на футбола като цяло, и не виждам защо те трябва да търпят, темите им, в които спорят за любимите си отбори да се превръщат в поле за просташки изяви на няколко потребителя. Така че може би вие трябва да карате леко с нервите и да не нарушавате прекалено много и прекалено силно добрия тон във форума Лек ден и от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 За какво се бориш , млади момко ?!?!?Какво трябва да кажеш? Питал ли те е някой нещо? Има и много по-лесен начин да ти застане името най-отдолу вапцано в розово,без да лазиш на бедните простички юзъри по най-гневния жаргон!Седни прочети една книга ... <{POST_SNAPBACK}> Боря се за да не ти сложат бан е за тва се боря. ама ти се типичен представител на породата "българин" -неблагодарна. Ами жива и здрава да си и какво значи да си видя от долу името в червено? Да ме направят модератор? не се плаши и да ми го предложи някой няма да искам. Защото това е неблагодарна работа и ще трябва да се разправям с такива селяци като тебe!!! Can you Dig It? Аз спирам да се занимавам с теб защото явно не си на нивото ми!!!! едит:м/у другото ако бях модератор ти щеше да изхвърчиш веднага след онзи пост. защото не толерирам простотията където и да била тя. Затова радвай се, че името ми не е в червено както каза ти извинявам се на останалите членове на форума, за горните думи ама тва направо е нечовешко да се опиташ да помогнеш на някой и да ти отвърне с това Най-напред питаш мод-а , защо ме търпи и не ме накаже ,предупреждаваш ме , какво аджеба би ми се случило , ако ти си еди какъв си,а после ми заявяваш най-безсрамно , че си искал да ме защитиш ?!?!Не се приема , най-малкото няма логика!Не съм неблагодарна , когато има на кого и за какво тогава благодаря.В слуая на теб ли трябва за нещо да се благодари? да попитах го защото мой приятели са ги банвали за много по-малко и от това, което каза ти. Наричаш ме селяк , проста , казваш , не съм била на нивото ти?!? На кое ниво ?На ръста,на образованието?На кетапите?Ако е на претенциите единствено - не се приема също. Ами като гледам само по-документи не съм нещо повече от теб. Или както ти се изрази кИтапи. Като използваш чуждици поне ги пиши правилно моля. Не си мисли, че като съм по-малък нямам акъл Препоръчвам ти да прочетеш ето Принципи и правила на правописа в българския език за да няма повече издънки Не няма да се спра щото ти 1-ва се заяде с мен. По-конкретни отговори от това не мога да ти дам. Сега друг е въпроса ако не разбираш какво ти говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Имената на админтие са в червено а не на модераторите Нашите са в някакво гадно лилаво и хич не ме кефи, ама какво да се прави Някой явно е решил че трябва да сме в тон с главната страница хехе Добре, хайде спирайте с офтопиците в тази тема и от тук нататък, искам да виждам само мнения свързани с Испанското първенство по футбол. Ако виждам други, ще има наказания, както може би се досещате Реал Мадрид феревър Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Vsi4ki parvenstva sa hubavi, samo nasheto ne stava za nishto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Реал Мадрид феревър <{POST_SNAPBACK}> Това е най-смисленото и правилно мнение от около 10 насам Дано тази седмица да победим , защото ако Барса победят отново разликата става много голяма и няма да има никакъв смисъл да се продължава, защото Барса ще са сигурни шампиони Но аз се надявам да спечелим , а Барса да завършат на равно поне , което е малко вероятно , но все пак надеждата умира последна Vsi4ki parvenstva sa hubavi, samo nasheto ne stava za nishto! <{POST_SNAPBACK}> Да , но тук не става въпрос за всички , а за Испанското Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 На вниманието на феновете на Реал М и Барса,представям една статия от днешния брой на вестник "7 дни спорт".Тя е в раздела световен печат и от името на автора съдя че е англичанин.Тъй като гледам че много се палите относно двата отбора ето един по-различен(т.е. на английски журналист) поглед върху съперничеството между двата отбора и отношението на големите испански вестници към тях в последните седмици.Статията е провокативна и иронична на места,така че дано да не става повод за нови размяни на "любезности" между двата лагера.А ето я и нея :"Големият обир в Севиля" писана от някой ядосан фен на Севиля или Реал Едва ли е фен на Севиля или Реал и не мисля че мрази Барса.Според мен автора просто иронизира големите вестници от Мадрид и Барселона,които винаги когато отбора им падне или противника победи и има някаква спорна ситуация се надпреварват да изтъкнат как съдията е подпрял съперника(или ощетил "нашия отбор").Типична английска ирония... защото в Англия вестниците са абсолютно същите Така е ,и в Англия се късат да иронизират даже и за най-малкото.Но там няма даден вестник,който подкрепя някой отбор,няма териториално разделение ,няма Лондон,няма Манчестър,няма Ливърпул - всички под ножа(най вече на 'Мирър" и "Сън").Докато в Испания "Марка" , "Ас" или "Ел мундо депортиво" откровено си подкрепят съответно Реал и Барса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Тая статия според мен е писана от някой ядосан фен на Севиля или Реал. Нищо чудно, че авторът мрази толкова много Барса. Аз поне не видях 3 чисти дузпи, а само 1. Ама както и да е кво ли разбираме ние дето гледаме по 4-5 повторения. Ако някой може да намери имеил на драгия г-н Сид Лоу да ми го даде. Ще му напиша едно писъмце в същия дух на тази статия май забравяш откровенната игра с ръка в наказателното поле на Белети...Пича го обърна на волейбол.чиста дузпа <{POST_SNAPBACK}> аз за нея говоря де @Pepe Lopez според мен не е така, защото в Англия вестниците са абсолютно същите и какво е тръгнал да иронизира вестниците в Испания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Тая статия според мен е писана от някой ядосан фен на Севиля или Реал. Нищо чудно, че авторът мрази толкова много Барса. Аз поне не видях 3 чисти дузпи, а само 1. Ама както и да е кво ли разбираме ние дето гледаме по 4-5 повторения. Ако някой може да намери имеил на драгия г-н Сид Лоу да ми го даде. Ще му напиша едно писъмце в същия дух на тази статия <{POST_SNAPBACK}> май забравяш откровенната игра с ръка в наказателното поле на Белети...Пича го обърна на волейбол.чиста дузпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Честитка на Барса първо ... и после по-важното ... пак моля да не пишете толкова много оффтопик ! ! ! Има си Мирка има си Ай-Си-Кю ... Скайп стига вече ! ! ! Програмката как е едит-ка: честито на Реал месец само победи аре стига се карайте вече , спорете , но не се карайте ! ! ! Има разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Програмката как е <{POST_SNAPBACK}> 06.02.2005 Албасете - Сарагоса 2 06.02.2005 Барселона - Атлетико (Мадрид) 2 , не базик - 1 06.02.2005 Бетис - Осасуна х 06.02.2005 Депортиво - Атлетик (Б) х 06.02.2005 Реал (Мадрид) - Еспаньол 1 06.02.2005 Сосиедад - Валенсия х2 06.02.2005 Хетафе - Нумансия х 06.02.2005 Леванте - Севиля 2 06.02.2005 Виляреал - Расинг 1 06.02.2005 Малага - Майорка 1х Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 06.02.2005 Албасете - Сарагоса 206.02.2005 Барселона - Атлетико (Мадрид) 2 , не базик - 1 06.02.2005 Бетис - Осасуна х 06.02.2005 Депортиво - Атлетик (Б) х 05.02.2005 Реал (Мадрид) - Еспаньол 1 05.02.2005 Сосиедад - Валенсия х2 06.02.2005 Хетафе - Нумансия х 06.02.2005 Леванте - Севиля 2 06.02.2005 Виляреал - Расинг 1 06.02.2005 Малага - Майорка 1х <{POST_SNAPBACK}> Албасете - Сарагоса 1 Бетис - Осасуна 1 Депортиво - Атлетик 1 Хетафе - Нумансия 1 Леванте - Севиля х Реал (Мадрид) - Еспаньол X <{POST_SNAPBACK}> That's my boy.I u . Имате грешка мача на Реал е на 05.02.2005 г. <{POST_SNAPBACK}> fixed . Сосиедад и Валенсия - също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Албасете - Сарагоса 1 Бетис - Осасуна 1 Депортиво - Атлетик X Хетафе - Нумансия 1 Леванте - Севиля 1 Реал (Мадрид) - Еспаньол X net_fighter,и аз те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Имате грешка мача на Реал е на 05.02.2005 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Емй незнам , като търсих програмата и така ми пишеше! Не е моя вината , просто като я намерих и там си го пишеше така Иначе се надявам Реал да смажат тея Еспаньол Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 не е лошо вече да реши кво ще прави Бекам-чо , че стана вече пълна мъгла Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Бекъм: Искам да завърша кариерата си в Реал - А аз не !!! Не мисля , че Бекам може да направи нещо за Реал , освен ако не го пускат от дясно на халфовата линия , защото той на друго място не може да играе (ако въобще може) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Конфликтът между Барса и Реал се превърна в доста по-сериозен,което е малко странно...Що се отнася до програмата за този кръг ще коментирам само мачовете на Барса и Реал.На пръв поглед мачовете изглеждат лесни,но не забравяйте,че именно Барса загуби първите си точки срещу Атлетико,а Реал(ако не се лъжа) паднаха от Еспаньол-така че нищо не е ясно...Въпреки че сърцето ми подсказва,че Барса ще победи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Come on BARCLEONA !!!!!!!!!!!!!!! abe te sq sha si go vurnat ,sq shas e naduhat prav si bracelona beshe kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Атлетико е по-слабият отбор и е логично Барса да спечели За Реал-стискам палци да се препънат Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 abe te sq sha si go vurnat ,sq shas e naduhat <{POST_SNAPBACK}> Би трябвало Барса да нямат проблеми , ама не знам ! Дано наистина се надъхат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Би трябвало Барса да нямат проблеми , ама не знам ! Дано наистина се надъхат оффтопик: Поправи BRACLEONA , че е кофти <{POST_SNAPBACK}> Аз се надявам да имате проблеми , което е малко вероятно . Атлетико попринцип са добър отбор , но сега не играят много добре . Дано и Реал да нямат проблеми с Еспаньол, че ако и Барса бият , а Реал завършат дори на равно , става лошо , защото разликата м/у двата отбора ще стане или 9 (ако Барса бият , а Реал завършат на равно) , или 10 (Ако Барса бият , а Реал паднат), но на мен най-много ми харесва варианта точките да станат 4 (Ако Барса паднат, а Реал бият) , но най-вероятно разликата ще си остане същата 7 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 И аз така си мисля,че надали ще има изненади в този кръг......Но предстоят доста интересни мачове..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 toa Nihat e bolen --Zizu prezident --Raul prezident --Gravesen Viceprezident Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.