Jump to content
BulForum.com

Ispanskoto purvenstvo po football

vas90

Recommended Posts

Само ми е доста интересно , в кой от постовете ми съм казал че Реал Мадрид В МОМЕНТА играят слабо ??? ''Когато Реал играят слабо ...'' С това изречение целя да изкажа мнение за моментите , в които Реал играят слабо ... ако ти го разбираш по друг начин или си неграмотен , или се правиш , за да имаш основание да нападаш хората ,а пред модераторите да си невинен ! ! !  ;)  :angry:

Емй щом не искаш да отговаряш на този "лесен" за теб въпрос, твой си проблем ! ! ! :angry: И аз винаги (почти) съм си признавал когато Реал играят слабо, сега , че ти не си си прочел постовете си е твой проблем ! !! :angry1

ВИНАГИ когато Реал са играели слабо аз съм си го признавал, но тази година само Барса играят слабо и ти не си го признаваш ! !! :angry:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Хехехе Стоичков пак почна да мисли :woot Цък.Тоя човек не е с всичкия си:

1.Фиго игра за топката и случайно удари в коляното своя съперник.

2.Абсолютно заслужен червен картон за играча на Сарагоса

3.Да гола беше от засада..(при 2:1),но и на нас отмениха гол през 1-вото полувреме..с бързото изпълнение на нарушемието.Мисля,че тук сме квит. :D

4.Реал беше по-добрия отбор,така че и да беше гола отменен пак щяьме да спечелим мача...

Ей,тоя Стоичков не го мразех заради националите.Но сега,много ясно,че ще оплюе Реал,нали е бачкал в Барса. :angry1

Това на Фиго си беше абсолютен червен картон. Както и да го погледнеш влизането му беше изключително грубо и ако го бяха изгонили щеше да е напълно справедливо. Не ми се мисли ако беше направил такова нещо в Англия колко мача щяха да го накажат.

Това на Фиго си беше абсолютен червен картон. Както и да го погледнеш влизането му беше изключително грубо и ако го бяха изгонили щеше да е напълно справедливо. Не ми се мисли ако беше направил такова нещо в Англия колко мача щяха да го накажат.

Мимимум 4-5 мача ;) Той целия мач се превърна в глупост според мен...

Емй щом не искаш да отговаряш на този "лесен" за теб въпрос, твой си проблем ! ! ! :angry: И аз винаги (почти) съм си признавал когато Реал играят слабо, сега , че ти не си си прочел постовете си е твой проблем  ! !! :angry1

ВИНАГИ когато Реал са играели слабо аз съм си го признавал, но тази година само Барса играят слабо и ти не си го признаваш !  !!  :angry:

:lol: Важното е , че в последния Барса победи и то без да се изморява кой знае колко ! Другото важно е , че след като любимият ми отбор води с 7 точки пред втория Реал Мадрид ... няма как да съм недоволен ... ако успеете да скъсите преднината на 3-4 точки тогава ще кажа '' Барса е в криза и играе слабо '' . Не и сега :lol: ;) Браво на Фиго (доста чисто игра) ето го линка

Хехехе Стоичков пак почна да мисли :woot Цък.Тоя човек не е с всичкия си:

1.Фиго игра за топката и случайно удари в коляното своя съперник.

2.Абсолютно заслужен червен картон за играча на Сарагоса

3.Да гола беше от засада..(при 2:1),но и на нас отмениха гол през 1-вото полувреме..с бързото изпълнение на нарушемието.Мисля,че тук сме квит. :D

4.Реал беше по-добрия отбор,така че и да беше гола отменен пак щяьме да спечелим мача...

Ей,тоя Стоичков не го мразех заради националите.Но сега,много ясно,че ще оплюе Реал,нали е бачкал в Барса. :angry1

Дам ! Как ще каже, че съдиите подкрепят Реал , като в този мач имаше поне две чисти дузпи (за Реал), които съдията не ги отсъди ! Отмени гола на Зидан, а не отмени на Роналдо, така че по това сме квит :) ! По на Фиго картона може да се поспори, но според мен трябваше да му даде само жълт картон, защото португалецът игра за топката и без да иска удари коляното на играча на Сарагоса ! И двамата играха за топката, проблемът е, че Фиго стигна втори и затова удари своя съперник ! :blink:

Марто Петров в Атлетико !? я ! Вижте това ... Марто се съгласил да играе в испания ... супер  :lol:

Според мен по-добре да иде в Испания,отколкото да остане в Германия...независимо дали ще играе в Байерн. :)

Марто Петров в Атлетико !? я ! Вижте това ... Марто се съгласил да играе в испания ... супер  :lol:

Дам! Испания предлага много по-добри условия за игра отколкото в Германия ! И двата отбора ( Волзбург и Атлетико М ) са добри, но Атлетико са малко по-добри и мисля , че ще бъде титуляр в мачовете ! ! ! :D

Дам! Испания предлага много по-добри условия за игра отколкото в Германия ! И двата отбора ( Волзбург и Атлетико М ) са добри, но Атлетико са малко по-добри и мисля , че ще бъде титуляр в мачовете  ! ! !  :D

Според мен по-добре да иде в Испания,отколкото да остане в Германия...независимо дали ще играе в Байерн

Хмм,... не мога да се съглася ,че Атл.Мадрид е по -добрия избор от Байерн.Ако изобщо Байерн имат наистина оферта към Марто аз мисля че при баварците ще се впише добре,все пак той от 3-4 години вече играе в Бундеслигата и е доста наясно с всичко в Германия,а и все пак това е Байерн - най - големият клуб в Германия.

Съвсем не казвам че е лошо ,ако отиде в Испания.Атлетико е голям отбор с доста привърженици,може би за стила на Марто Примера Дивизион е по - добрия избор,но.... в крайна сметка той и Волфсбург ще решават.

Където и да отиде - успех Марто !!!

Хмм,... не мога да се съглася ,че Атл.Мадрид е по -добрия избор от Байерн.Ако изобщо Байерн имат наистина оферта към Марто аз мисля че при баварците ще се впише добре,все пак той от 3-4 години вече играе в Бундеслигата и е доста наясно с всичко в Германия,а и все пак това е Байерн - най - големият клуб в Германия.

Съвсем не казвам че е лошо ,ако отиде в Испания.Атлетико е голям отбор с доста привърженици,може би за стила на Марто Примера Дивизион е по - добрия избор,но.... в крайна сметка той и Волфсбург ще решават.

Където и да отиде - успех Марто !!!

Ъ-ъ-ъ да! БайерН са много по-добри от Атлетико Мадрид, но тука не става въпрос за БайерН , а за Волзбрург! Защото Байерн нямат реална оферта към Марто ... !!! :D Иначе предпочитам да отиде в Атлетико, защото в байерн няма да му дават шанс за изява, а пък и Атлетико се нуждаят от толкова бърз играч !!! Макар че те взеха Гронкеър , а той играе на същата позиция, но все пак треньора ще си реши :huh: !

Еми явно сме единодушни , че е по-добре да отиде в испания и да се изявява пълноценно , отколкото да отиде в Баерн и да стой на пейката :angry: ! Найстина супер ще е да оставя зад себе си всички испански защитници :lol:

(без тези на Барса ако може) ;) :lol: :lol:

Еми явно сме единодушни , че е по-добре да отиде в испания и да се изявява пълноценно , отколкото да отиде в Баерн и да стой на пейката  :angry: ! Найстина супер ще е да оставя зад себе си всички испански защитници  :lol:

(без тези на Барса ако може) ;)  :lol:  :lol:

Амй Атлетико не е по-добър от БАЙЕРН, но ако отиде в БАЙЕРН няма да има смисъл , затощо там няма да има шанс за изява, тъй като в БАЙЕРН има много и то все класни играчи! В Атлетико ще е много по-добре за самия него, защото там няма чак толкова добър ляв халф , освен Грионкеър, но той е само до края на сезона в "Дюшекчиите" !Така че ако Марто отиде в Атлетико от следващия сезон , той ще бъде използвам пълноценно и така ще натрупа опит от Испания :huh: :huh: !! !!

Вие пък всички сега нямал да има поле за изява, ми той да не е втора класа играч. Тази година направи огромен скок и мисля че без проблеми може да играе титуляр (разбира се изключвам българския синдром) във всеки европейски гранд.

Вие пък всички сега нямал да има поле за изява, ми той да не е втора класа играч. Тази година направи огромен скок и мисля че без проблеми може да играе титуляр (разбира се изключвам българския синдром) във всеки европейски гранд.

Емй да , но това не го решаме ние , а треньорът на Байерн, ако отиде там, разбира се ! Байерн са много по-класния отбор , но там е Зе Роберто, който е много по-добър от Марто :( ! И все си мисля, че Мартин Петров, ще пасне на играта на Атлетико М, защото "Дюшекчиите" и Волзбург имат сходен начин на игра и са на почти еднакви позиции и първенствата където се състезават :) :) :) ! ! ! !

Добре, добре. Албертини е играч с много опит и ако го пуска в последните 30-тина минути може да помогне с много. Другия не го знам какъв е, но Франк Рийкард явно има нюх за тези неща и вярвам, че е направил правилният избор :)

Добре, добре. Албертини е играч с много опит и ако го пуска в последните 30-тина минути може да помогне с много. Другия не го знам какъв е, но Франк Рийкард явно има нюх за тези неща и вярвам, че е направил правилният избор :)

I hope so :laughing: Албертини е наистина ДОСТА опитен , но другия едва ли ще помогне с нещо :lol:

Е това вече ми хареса. Дано да са излезле вече от мини кризичката си и да смачкаме Челси за да затворим голямата уста на тъпия им тренъор :beerchug

ха честита ни победа на феновете на Барса...

струва ми се че виждам как настроението на Рони и компания се връща...

жалко само че Жули не е във форма...

Честито и от мене :D

@NetFighter :wub:

Айде дано утре да се посмеем на Реал ;)

Ъ-ъ-ъ мнооого се надявам да грешиш , макар че незнам Реал с кой играят ! Дано да бият , защото ще се отдалечат много от БАРСА, което е много зле :blink: ! А иначе , честито Ви победа :) !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...