Stenli Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 E да, те имаха късмет само на Европейското, и сега нямат почти никакъв шанс... http://topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22206, ето това е найстина интересна новина <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха това според мен е невъзможно освен ако Ето'о не е доста тъпичък Трябва да си луд да се върнеш там където не са те оценили Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22221, а това защо е само те си знаят, но сигурно и те незнаят ! [EDIT] ЙЕЕ, още един българин в Испания, е явно и този добър български играч ще ходи в добър Испански отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Емиии дано,хубаво ще е Чавдар да иде в Барса Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Koga to4no e Barca vs Chelsa P.S Dano Chavdar otide v ispaniq super shte e za nego ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Koga to4no e Barca vs Chelsa P.S Dano Chavdar otide v ispaniq super shte e za nego ! <{POST_SNAPBACK}> Мачът Барселона - Челси е на 23/02/2005 от 21.45 За Чавдар не вярвам Барса да го вземат,макарче се надявам да стане и му пожелавам успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 На този етап,колкото и да ми се иска Барса няма да вземат Чавдар Янков:1.защото квотите за чужденци за заети;2.на тях не им трябва такъв тип играч,но стискам палци да отиде в ЦСКА откъдето по-лесно ще излезне в чужбина,а след няколко години да го видим и в някой голям европейски отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 Nqkude chetoh , che ma Barca im svurshili parite za zimnite transferi ... Vqrno li e , zashtoto na men malko mi se stro stranno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Koga to4no e Barca vs Chelsa P.S Dano Chavdar otide v ispaniq super shte e za nego ! <{POST_SNAPBACK}> 1-вият е на 23.02.2005, от 21.45, и мисля че ще го дават по БТВ Аз се надявам, че Чавдар няма да отиде в Барса, защото е добър играч и не искам Барса да се пълнят с играчи от класа Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 dunata Публикувано 09:52 AM Аз се надявам, че Чавдар няма да отиде в Барса, защото е добър играч и не искам Барса да се пълнят с играчи от класа А искаш да отиде в някой смешен отбор като Реал и да го развалят ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 dunata Публикувано 09:52 AM А искаш да отиде в някой смешен отбор като Реал и да го развалят ли <{POST_SNAPBACK}> Не предпочитам да си остане в ЦСКА, защото в Барса няма да получава достатъчно възможности за да се докаже http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22274, това ще е добре, макар че не съм го чувал този http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22274, тази новина дано да е истина, макар че не съм го чувал този пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 dunata Публикувано 09:52 AM А искаш да отиде в някой смешен отбор като Реал и да го развалят ли <{POST_SNAPBACK}> Awe pak po4nahte s obidi kum otborite ... STIGA ne e za tova temata P.S vupreki 4e NBK go kaza dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Новият треньор на Реал Мадрид Вандерлей Луксембурго пристигна днес в Испания. На летището в Мадрид той заяви, че е "доволен от новия си пост" и добави, че "преговорите с Реал (Мадрид) са били много бързи". "Да отиде в Реал Мадрид е мечтата на всеки треньор. Затова съм щастлив", каза бразилецът. Пред бразилския вестник "О Ещадо" Вандерлей Луксембурго поясни, че договорът му с Реал Мадрид е за една година и половина. Със същия самолет от Бразилия днес се завърна и защитникът на Реал (Мадрид) Роберто Карлуш. "Луксембурго е най-добрият треньор за Реал (Мадрид). Ще го видите на тренировките и мачовете. Той ще донесе истинския футбол", коментира Роберто Карлуш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 <{POST_SNAPBACK}> ДА това е добре и смятам, че Реал ще станат по-силни с този треньор!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 На Реал и господ да им е треньор пак няма да се оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 ДА това е добре и смятам, че Реал ще станат по-силни с този треньор!!! <{POST_SNAPBACK}> Dosega ne bqh 4uval za dobur trenior BRAZILEC , no moje puk i da pomogne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 LOKOMOTIVcho написа: На Реал и господ да им е треньор пак няма да се оправят Абе мисля си,че трябва да се запишат в Интертото тая година-няма да сгрешат Току виж сме ги видели в мач срещу Берое Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 HBK e prav tova e dobra ideq i bez tova sa slabi nqmat golemi 6ansove drugade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 А ве Реал пак се прецакаха и този Перес така ме дразни купува играчи без да пита тренюра и взима тренюри от майната си,къ'ф е тоя смещник,бразилец бил голям праз,аре още един един сезон провален...деа омръзна ми от калпави тренюри-тоя ще е като Кейрош,играчите ще правят каквото си искат...Какво да ви говоря...Плаче ми се вече,само леваци .Ще го видим бас държа,че тоя ще направи 3-кръга и ще си замине... ЕДИТ:Мога да добавя,че истинския футбол бе донесен от Vicente Del Bosque,а тези новите само го развалят, и 3 год се чудя защо трябваше да бъде изгонен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 ЕДИТ:Мога да добавя,че истинския футбол бе донесен от Vicente Del Bosque,а тези новите само го развалят, и 3 год се чудя защо трябваше да бъде изгонен. <{POST_SNAPBACK}> Не беше изгонен а сам се махна! Поради причината която сам каза и този Перес така ме дразни купува играчи без да пита тренюра Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Не беше изгонен а сам се махна! Поради причината която сам каза <{POST_SNAPBACK}> Махна се сам, обаче не по собствено желание, защото се скара с Хорхе Валдано и той му каза да напуска, а сега като го няма Валдано, няма никаква пречка Дел Боске да се върне на поста старши-тренцор на Реал Мадрид :D [EDIT] ЕЕЕ това вече е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 1, 2005 Author Share Posted January 1, 2005 Махна се сам, обаче не по собствено желание, защото се скара с Хорхе Валдано и той му каза да напуска, а сега като го няма Валдано, няма никаква пречка Дел Боске да се върне на поста старши-тренцор на Реал Мадрид :D [EDIT] ЕЕЕ това вече е лошо <{POST_SNAPBACK}> Real naistina super mnogo gubat ! ! ! Adriano v posledno vreme e v super forma , ze da mi stava liubimec ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22298 Га Га Га Га Га Га Га Га Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22298Га Га Га Га Га Га Га Га <{POST_SNAPBACK}> ААА не това е супер га*на новина...Как може ! ! !Защо??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 1, 2005 Author Share Posted January 1, 2005 http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22298Га Га Га Га Га Га Га Га <{POST_SNAPBACK}> E tova ve4e e interesno ! ! ! Pritesnqvam se 4e fenovete otna4alo nqma da go priemat i tova moje da mu skape samu4uvstvieto Vse pak novinata e dobra , a i futbolista ne eza podcenqvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ей т'ва е попадение.Бива,бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.