Jump to content
BulForum.com

Ispanskoto purvenstvo po football

vas90

Recommended Posts

E да, те имаха късмет само на Европейското, и сега нямат почти никакъв шанс... :)  :)http://topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22206, ето това е найстина интересна новина :)

Хахахаха това според мен е невъзможно освен ако Ето'о не е доста тъпичък :bgrin: Трябва да си луд да се върнеш там където не са те оценили :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22221, а това защо е само те си знаят, но сигурно и те незнаят :) !

[EDIT]

ЙЕЕ, още един българин в Испания, е явно и този добър български играч ще ходи в добър Испански отбор :) :)

Koga to4no e Barca vs Chelsa

P.S Dano Chavdar otide v ispaniq super shte e za nego !

Мачът Барселона - Челси е на 23/02/2005 от 21.45

За Чавдар не вярвам Барса да го вземат,макарче се надявам да стане и му пожелавам успех :)

На този етап,колкото и да ми се иска Барса няма да вземат Чавдар Янков:1.защото квотите за чужденци за заети;2.на тях не им трябва такъв тип играч,но стискам палци да отиде в ЦСКА откъдето по-лесно ще излезне в чужбина,а след няколко години да го видим и в някой голям европейски отбор.

Koga to4no e Barca vs Chelsa

P.S Dano Chavdar otide v ispaniq super shte e za nego !

1-вият е на 23.02.2005, от 21.45, и мисля че ще го дават по БТВ :D

Аз се надявам, че Чавдар няма да отиде в Барса, защото е добър играч и не искам Барса да се пълнят с играчи от класа :) :)

dunata Публикувано 09:52 AM

Аз се надявам, че Чавдар няма да отиде в Барса, защото е добър играч и не искам Барса да се пълнят с играчи от класа 

А искаш да отиде в някой смешен отбор като Реал и да го развалят ли :confused :P :D :)

dunata Публикувано  09:52 AM

А искаш да отиде в някой смешен отбор като Реал и да го развалят ли :confused  :P  :D  :)

Не предпочитам да си остане в ЦСКА, защото в Барса няма да получава достатъчно възможности за да се докаже :angry1

http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22274, това ще е добре, макар че не съм го чувал този :lol:

http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=22274, тази новина дано да е истина, макар че не съм го чувал този пич! :D

Новият треньор на Реал Мадрид Вандерлей Луксембурго пристигна днес в Испания. На летището в Мадрид той заяви, че е "доволен от новия си пост" и добави, че "преговорите с Реал (Мадрид) са били много бързи".

"Да отиде в Реал Мадрид е мечтата на всеки треньор. Затова съм щастлив", каза бразилецът.

Пред бразилския вестник "О Ещадо" Вандерлей Луксембурго поясни, че договорът му с Реал Мадрид е за една година и половина.

Със същия самолет от Бразилия днес се завърна и защитникът на Реал (Мадрид) Роберто Карлуш.

"Луксембурго е най-добрият треньор за Реал (Мадрид). Ще го видите на тренировките и мачовете. Той ще донесе истинския футбол", коментира Роберто Карлуш.

LOKOMOTIVcho написа:

На Реал и господ да им е треньор пак няма да се оправят 

Абе мисля си,че трябва да се запишат в Интертото тая година-няма да сгрешат :) Току виж сме ги видели в мач срещу Берое :P

А ве Реал пак се прецакаха и този Перес така ме дразни купува играчи без да пита тренюра и взима тренюри от майната си,къ'ф е тоя смещник,бразилец бил голям праз,аре още един един сезон провален...деа омръзна ми от калпави тренюри-тоя ще е като Кейрош,играчите ще правят каквото си искат...Какво да ви говоря...Плаче ми се вече,само леваци :cry.Ще го видим бас държа,че тоя ще направи 3-кръга и ще си замине...

ЕДИТ:Мога да добавя,че истинския футбол бе донесен от Vicente Del Bosque,а тези новите само го развалят, и 3 год се чудя защо трябваше да бъде изгонен.

ЕДИТ:Мога да добавя,че истинския футбол бе донесен от Vicente Del Bosque,а тези новите само го развалят, и 3 год се чудя защо трябваше да бъде изгонен.

Не беше изгонен а сам се махна! Поради причината която сам каза

и този Перес така ме дразни купува играчи без да пита тренюра

Не беше изгонен а сам се махна! Поради причината която сам каза

Махна се сам, обаче не по собствено желание, защото се скара с Хорхе Валдано и той му каза да напуска, а сега като го няма Валдано, няма никаква пречка Дел Боске да се върне на поста старши-тренцор на Реал Мадрид :D :D

[EDIT]

ЕЕЕ това вече е лошо

Махна се сам, обаче не по собствено желание, защото се скара с Хорхе Валдано и той му каза да напуска, а сега като го няма Валдано, няма никаква пречка Дел Боске да се върне на поста старши-тренцор на Реал Мадрид :D :D

[EDIT]

ЕЕЕ това вече е лошо

Real naistina super mnogo gubat ! ! ! Adriano v posledno vreme e v super forma , ze da mi stava liubimec !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...