Jump to content
BulForum.com

Sell: Аудио система Technics SC-EH500

Recommended Posts

Technics SC-EH500 e перфектен абсолютно всичко му работи , 4 отделни нива е ,

1 диск , еквилайзер ( изкючително гъвкав ) , Тунер и 2 дека Full Reverse .

1998 е май я купувах , ама не помна много.

Цана предложете вие защото незнам колко да и искам за сега.

Тук намерих някакво инфо Technics SC-EH500

Чакам оферти :)

uredba.JPG

120лв (Не е много, но е от сърце. :D )

Ха-ха-ха - мини система, ще ме скъсате :laughing: !w00x ти имаш ли си представа за какво става въпрос.Ще кажа само че Technics е една от най-добрите фирми за аудио техника и въобще не може да се срявнява с тенекиите дето ги предлагат в Метро например, на които пише 2х60W а всъщност като ги издуеш малко квичат и дрънчът като луди.Тая мощност въобще не е реална ами няква пикова измерена за части от секундата например.А що се касае до Technics поне може да си сигурен че тези 150W общо са истински(няма да има изкривявания когато надуеш) и спокойно можеш да спретнеш малка дискотечка у вас :P (ако разбира се съседите нямат нищо против :angry1 )Така че системата си е много яка и ако тръгнеш да търсиш еквивалент по магазините(мощност+качество) съм сигурен че няма да намериш подобно нещо за под 500лв.Цена от 320лв. е напълно нормална даже малко евтино ги даваш(тоя модел сега струва около 550-600лв)Според мен не си заслужава да я продаваш, щото се съмнявам да намериш някой който да даде подобаваща сума.А и без друго и сега си дъни добре(предполагам)Да не би да си търсиш нещо по-мощно(то за къде ли повече!)иначе не виждам основателна причина да я продаваш.

enjoy :punk

Ха-ха-ха - мини система, ще ме скъсате :laughing: !w00x ти имаш ли си представа за какво става въпрос.Ще кажа само че Technics  е една от най-добрите фирми за аудио техника и въобще не може да се срявнява с тенекиите дето ги предлагат в Метро например, на които пише 2х60W а всъщност като ги издуеш малко квичат и дрънчът като луди.Тая мощност въобще не е реална ами няква пикова измерена за части от секундата например.А що се касае до Technics поне може да си сигурен че тези 150W общо са истински(няма да има изкривявания когато надуеш) и спокойно можеш да спретнеш малка дискотечка у вас :P (ако разбира се съседите нямат нищо против :angry1 )Така че системата си е много яка и ако тръгнеш да търсиш еквивалент по магазините(мощност+качество) съм сигурен че няма да намериш подобно нещо за под 500лв.Цена от 320лв. е напълно нормална даже малко евтино ги даваш(тоя модел сега струва около 550-600лв)Според мен не си заслужава да я продаваш, щото се съмнявам да намериш някой който да даде подобаваща сума.А и без друго и сега си дъни добре(предполагам)Да не би да си търсиш нещо по-мощно(то за къде ли повече!)иначе не виждам основателна причина да я продаваш.

enjoy :punk

ами добре. явно вие сте прави. само ми е интересно защо системи от този тип, но по-нови модели са в раздела Mini System в страницата Panasonic.ru??? извънземна намеса. аз между другото незнам вие на какво викате мини система.

offtopic // sistemata e mnogo hubava! Polzval sum izvestno vreme takava,no ne misla che sa to4no 2x75w a po malko.Ako imah 320 lv bih e vzel stiga da ne e mnogo upotrebiavana (vsmisal problemi s chetene na diskove etc) vse pak ne e na malko godini // offtopic

Системата наистина се води мини, но всъщност не е много мини, в смисъл такъв, че не е никак малка (като размер имам предвид). Колкото до мощността имам аналог със абсолютно същите колони които свирят на 2x100W (RMS). Ако не се лъжа усилвателя на въпросната система и клас H+ което на времето, а и все още си е нещо невероятно. Този клас усилватели правят следното: усилвателите са два, един за ниските и един да средни/високи. Ефектът е много здрав бас. Получава се така, че веднъж човек, като чуе как свири независимо от стиловите предпочитания, които има просто се влюбва в нея :) Цената от 320 лева си е наистина добра!

Хора не бъркайте пикова(мощността на която говорителя може да издържи за част от секундата), музикална(сбора от мощността на всичките говорители на едната колона естествено) и реална(само на баса). Според мен дадената мощност е музикална, но определено е система с високо качество и си заслужава(верно е стара ама за тия пари ново кво свястно нещо ще се вземе).

Ако ще мерите нещо, мерете го в DIN! Имал съм такава с-ма и съм останал много доволен (страшно качество). 2x75 или 2x85 DIN беше моята!

imam podoben model kolonite izglejdat sashtite na tiah pishe :

6 Ohm

Total 160W (Music), 80W (DIN)

ako sa sashtite kano tezi wse pak. imat otdelno zahranwane na Bassa i na sredni i wisoko (4 prowodna linia do wsiaka ot kolonite)

Kakto i da e, uredbata e idealna za domasni uslowia, zwuka e 4eist, funksiite i sa mnogo, ima otdelen processoren modul (enata ot plo4kite) za uprawlenie na cistemata. Abe w obshi lini sistemata e mnogo dobre, w kakaw klas ia wodiat neznam no za men e w godnia segment na MIDI sistema ama za Mini woobshte ne moje da stawa i wapros :) cenata e dosta dobra za tozi klas sistema

CyberHill - uspeh, kakto niakoi na gore kaza ti si znaesh zashto e prodawash no shte zagubish :(

edit:

Mini System в страницата Panasonic.ru???....викате мини система.

neznam ti na kakwo wikash MINI systema, no na tozi sait deto si gledal bratiata rusnaci sa razdelili systemite na MINI i MIKRO ;) tato MINI iawno e golemia klas a Micro malkite :) taka 4e sam preceni kakwo e mini

imam podoben model kolonite izglejdat sashtite na tiah pishe :

6 Ohm

Total 160W (Music), 80W (DIN)

ako sa sashtite kano tezi wse pak. imat otdelno zahranwane na Bassa i na sredni i wisoko (4 prowodna linia do wsiaka ot kolonite)

Kakto i da e, uredbata e idealna za domasni uslowia, zwuka e 4eist, funksiite i sa mnogo, ima otdelen processoren modul (enata ot plo4kite) za uprawlenie na cistemata. Abe w obshi lini sistemata e mnogo dobre, w kakaw klas ia wodiat neznam no za men e w godnia segment na MIDI sistema ama za Mini woobshte ne moje da stawa i wapros :) cenata e dosta dobra za tozi klas sistema

CyberHill - uspeh, kakto niakoi na gore kaza ti si znaesh zashto e prodawash no shte zagubish :(

edit:

neznam ti na kakwo wikash MINI systema, no na tozi sait deto si gledal bratiata rusnaci sa razdelili systemite na MINI i MIKRO ;) tato MINI iawno e golemia klas a Micro malkite :) taka 4e sam preceni kakwo e mini

много добре знам какво е мини система. няма значение какво представлява, а че в същност така се нарича. нали? не съм казал нищо лошо за системата. само казах че е много пари за такъв вид система.

P.S. сега гледах страницата на техномаркет. системата се води Микро :) само дето оная дето е дадена е по-нов модел.

Разобедих се. :)

Няма да се разделям с нея .

Close Topic Please.

Brawo, doshal ti e akala ;)

много добре знам какво е мини система. няма значение какво представлява, а че в същност така се нарича. нали? не съм казал нищо лошо за системата. само казах че е много пари за такъв вид система.

P.S. сега гледах страницата на техномаркет. системата се води Микро :) само дето оная дето е дадена е по-нов модел.

neznam kawo si gledal no tazi systema e naistina dobra i za tezi pari si zaslujava, pri wsiko polojenia nowia model koito se prodawa ne e pod 600lv. i edwa li ima goliama razlika, nai mnogo malko promenen dizain

Да , като се замисля , 1-во немога да и взема добра цена защото все пак е стара и 2-ро Наистина звука е перфектен , няма изкривяване няма нищо :)

neznam kawo si gledal no tazi systema e naistina dobra i za tezi pari si zaslujava, pri wsiko polojenia nowia model koito se prodawa ne e pod 600lv. i edwa li ima goliama razlika, nai mnogo malko promenen dizain

има разлика. като за начало... съраунд колони (без Woofer), със съответните декодери и процесори. има и потдръжка на mp3. пък и аз не виждам някъде да съм казал че системата е лоша. казах само че е Mini System и всички ме нападнахте, апък то какво се оказа... че наистина е Mini (даже и Micro) система.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...