Jump to content
BulForum.com

kakva video?

Recommended Posts

a na4i sprql sum se na radeon 9550 128mb/128 bit,no iskam da popitam na koi proizvoditel 6te preporu4ate da vzema?

Na4i i az sum s takava.Moita e na Gigabyte.Purvo si vzeh ASUS, ama ne6to s clock-a ne mojahme da se razberem i q vurnah.Kato q vru6tah vuv firmata mi kazaha, 4e e imalo o6te nqkolko problemni karti na ASUS.Taka 4e vzeh Gigabyte i strannoto be6e, 4e dori bez FAN(kartata e samo s radiator) se clock-va na 450/250 i raboti bez nikfi artefakti.Tiq dni puk edin pi4 pisa nqkade iz foruma, 4e si e vzel ASUS i bil su6to mnoo dovolen.Razlikata mejdu dvete e kum 10$.Izbirai sam.Uspeh :punk i da se pohvali6!

Edit:Sorry za po-gorniq post, no to4no v momenta v koito go pra6tah mi sprq net-a i zatva se e polu4il toq piniz :)

Na4i i az sum s takava.Moita e na Gigabyte.Purvo si vzeh ASUS, ama ne6to s clock-a ne mojahme da se razberem i q vurnah.Kato q vru6tah vuv firmata mi kazaha, 4e e imalo o6te nqkolko problemni karti na ASUS.Taka 4e vzeh Gigabyte i strannoto be6e, 4e dori bez FAN(kartata e samo s radiator) se clock-va na 450/250 i raboti bez nikfi artefakti.Tiq dni puk edin pi4 pisa nqkade iz foruma, 4e si e vzel ASUS i bil su6to mnoo dovolen.Razlikata mejdu dvete e kum 10$.Izbirai sam.Uspeh :punk i da se pohvali6!

Edit:Sorry za po-gorniq post, no to4no v momenta v koito go pra6tah mi sprq net-a i zatva se e polu4il toq piniz :)

абе можеби съм аз тоя с АСУС-а дето съм доволен... картата е много добра..Клокнал съм я на 445/270 и нямам проблеми.Аз даже ще те помоля да ми кажеш твойте дефекти какви са за да мога да я наблюдавам как се държи.Според мен най-добрите карти 9550 това са ASUS-a i MSI-a вече го бях написал някъде... До преди време бях само с джифорс но сега с ати-то съм супер...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...