Jump to content
BulForum.com

Търся зайче от рекламата на Duracell

Recommended Posts

Продаваха (в Метро съм виждал) комплект с батериите Duracell зайчета като от рекламата. Обърнах целия град, никъде не са останали, някой ако знае къде има или може да ми продаде такова (в запазен вид) ще съм му благодарен.

защо да не става за подарък, въпроса не е да е меко , просто трябва да е такова зайче от рекламата, може ли да го видя по някакъв начин, снимка , линк в Internet или на живо, и ако е такова каквото си мисля, ще ми продадеш ли едно ?

защо да не става за подарък, въпроса не е да е меко , просто трябва да е такова зайче от рекламата, може ли да го видя по някакъв начин, снимка , линк в Internet или на живо, и ако е такова каквото си мисля, ще ми продадеш ли едно ?

няма много общо с рекламата да ти кажа честно. по-грозно е. високо е 15см. снимка не мога да ти покажа.. не е нищо особено.

няма много общо с рекламата да ти кажа честно. по-грозно е. високо е 15см. снимка не мога да ти покажа.. не е нищо особено.

Abe chovekat takova si go haresva i te pita dali shte mu go prodadesh :P

чакай само да намеря къде беше тва дето ми се повтаря. със сърф беше. до колктоо си спомням. то и тва със сърфа е по-хубаво. ама никаква цена не мога да ти кажа.

Izmisli niakakwa cena, pratil sym ti PM s koordinatite mi. Ako iskash moje da ti go paltia,moje i pocherpka, moje razmiana - ako ti triabwa Floppy, imam ventilatori, IDE kabeli, ISA LAN karti i ISA video karti. Izmisli neshto !

Izmisli niakakwa cena, pratil sym ti PM s koordinatite mi. Ako iskash moje da ti go paltia,moje i pocherpka, moje razmiana - ako ti triabwa Floppy, imam ventilatori, IDE kabeli, ISA LAN karti i ISA video karti. Izmisli neshto !

до кога ти трябва? и ми кажи къде живееш (работиш) за да знам дали си наблизо. аз съм на Сточна Гара.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...