Rafaello Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Abe ne sam igral na takova nesto, a sam slushal che praviat.... kajete niakoe zaglavie ako znaete a az ste si ia nameria Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Сега се сещам за Erotica Island. Нея обаче я няма във warez- a... Иначе имаше едни японски куестове в които ти показват само картинки на разголени момичета(щото са си баш момичета, ако съдя по скрииновете които съм виждал), но не им помня имената. Освен това, в последния брой на workshop- a четох, че ще излиза някаква игра Playboy Mansion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Critical Point ,само ,че тя не е само еротична .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Bjah teglil navremeto razni tapi takiva i ne smjatam da ti gi kazvam, shtoto naistina sa mnogo tapi....Igraesh kato sutenjor na publichen dom i trjabva da rakovodish biznesa i t.n. Vij tazi dali njama da ja haresah - RealGirls Strip Poker. Ako iskah pitaj Karaman - toj e specat v tazi oblast i sigurno shte znae neshto. P.S. Shto ne pusnesh v requesta - moje da imash poveche replay-i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Питай в темата "Какво да играем". Тя затова е там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.