GOGO Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Темата за CD-Key-ове, серийни номера и crack-ове каточе ли е изчезнала и search не върна нищо за оригиналната игра, камули за expansion-а. Ако съм пропуснал нещо, извинявам се. Проблема с играта, е че като въведа серийния номер даден в nfo файла installer-а ми казва, че му е ясно, че е пиратски и учтиво ме моли да си купя играта. Търсих из нета, ама играта май е много нова, много известна или аз не се оправям, но не можах да намеря нищо. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Хмм, интересно. А ако спреш нета в момента, в който я инсталираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 Не, нищо. Дръпнах захранването на модема и пак същото. Мисля, че въобще не търси в интернет, 'щото и Firewall-a ми нищо не отчете. Чакай да снимам съобщението да ти го покажа. Така, като напиша следния Serial: DN-020782-AP1-DN9LPUZVN5 от nfo файла ми дава следното: При теб върви ли, или е само при мен проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Аз не съм тествал. А възможно ли е първия път като си я пуснал само тогава да е проверило в нета за номера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 Хмм... Ами възможно е, ама и първия път като написах серийния номер ми даде това съобщение за някакви части от секундата, а пък като си знам нета, не ми се вярва да провери толкова бързо. Не знам, не съм следил, но ме съмнява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaly Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Проблема е в CD-KEY на оригиналния Galactic Civilization. За това си изтегляш Key generator от тук http://store2.data.bg/yawor/games/Galactic_Civilization/ и инсталираш наново оригиналния Galactic Civilization и след това expansiona с CD-KEY от nfo-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.