NISA Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 abe ne znam za vas ama az kogato i da sum probvala da zvanq na 635063 mi e davalo zaeto.Pak i ne vijdam za kvo tolkova vi e taq po6ta ? kolko mqsto moje da polzva potrebitelq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Какви са лимитите на пощенската кутия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Какви са лимитите на пощенската кутия? И аз това искам да знам. Колко ми е голяма пощата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 V yahoo e 100mb. ako vi ustroiva no ne znam kolko barzina vi triabva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 V yahoo e 100mb. ako vi ustroiva no ne znam kolko barzina vi triabva? Абе кой го интересува yahoo бе човек, имаме си теми за него. Тук чакаме някой да даде характеристики за e-mail @ evrocom.net, а не да ми напомнят как от yahoo се стремят да отговорят на предизвикателството на google Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Здравейте! Искам да попитам как мога да активирам поща в евроком, която да не на сайта(ако може), а да се отваря огт Outlook. На сайта на евроком видях, че към всяка тарифа има една поща бонус. Кажете кое съм разбрал вярно и кое не и как мога да активирам тея неща. Благодаря предвърително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 obadi se na telefon 635063 ili 607360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 можеш да хвърлиш и един поглед на тази тема въпреки че е старичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Хора, ама аз искам да мога да отварям кутията от outlook express. Може ли? Последно някой може ли да уточно какво точно ще ми трябва, че отгоре изчетох на някои места по-различно нещо от други. Кажете какво ми трябва за да активирам поща? 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Хора, ама аз искам да мога да отварям кутията от outlook express. Може ли? Последно някой може ли да уточно какво точно ще ми трябва, че отгоре изчетох на някои места по-различно нещо от други. Кажете какво ми трябва за да активирам поща? 10х <{POST_SNAPBACK}> може разбира се, нали са ти казали да се обадиш на support-а - там ще ти кажат настройките pop3.evrocom.net smtp.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Хора оправих се! Даваше заето обаче стана на 635063 и го направиха. Благодаря на всички, които помогнаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.