Jump to content
BulForum.com

e-mail @ evrocom.net

Guest InTeRgAlAcTiC

Recommended Posts

nassko, tuk si prav.

Az govoreh za registraciata, koiato stava samo v nachaloto, vednyj. Nali za tova se vodeshe spora, zashto da se obajdash na tel. za da si o tkriesh adres koito ti se polaga.

A inache za poddryjka na accounta e nujno da ima forma, smqna na parola, razni drugi opcii, i dori chetene na poshtata ako si nqkade izvyn mrejata na EK.

Ami da taka e ama to kato ima forma za tezi ne6ta nai lesnoto e i ot tam da stava registraciata.Az nevijdam kakav im e problema na Evrocom i za6to o6te ne sa go napravili.Spored men tova e prosto zadaljitelno da si 4ete6 po6tata ot web i da ima6 POP3 dostap.Ama iavno horata ot Evrocom ne misliat taka za sajalenie ;)

nassko mojesh spokoino da polzwash pop3 server i da si prowerqwash posthata prez web

sushto mojesh da si smenish parolata prez web interface-a i ne e nujno da se obajdash na supporta za towa...

kolkoto do registraciqta, obajdaneto po telefona e zaduljitelno ot gledna tochka na nqkoi suobrajniq, nqma da razqsnqwam kakwi sega...

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

moje,

specialno daje shte wzemem gsm nomer na koito da moje da si gi prashtate kato sms, taka shte mojete da go prawite ot wsqkade, dori kogato ste w toaletnata

i pri poredniq napun wi e blesnala ideqta w glawata da si narpawite poshta ili mrtg account

A otkyde to4no moga da vlizam da si proverqvam po6tata i 6te moga li da si q proverqvam ot nqkoq zala, koqto nqma evrocom-net?

A da ... kajete i kvo to4no predstavlqva tova MRTG.

http://www.evrocom.net/bg/support/e-mail.html

Учудва ме, че никой от "претенциозните" не се е сетил да провери сайта на Евроком. Можете да си проверявате мейла от кое да е ISP. Стига да не е някакво забите, което да е баннато (едва ли) или да няма връзка до Пловдив (Evrocom).

MRTG представлява статистика за изразходвания трансфер на потребителя (собственика на модема). Пуска се единствено на място или по телефон и се изискват номер на договора, и т.н. неща. Не може с мейл и други глупости.

http://www.evrocom.net/bg/support/mrtg.html

MRTG представлява статистика за изразходвания трансфер на потребителя (собственика на модема). Пуска се единствено на място или по телефон и се изискват номер на договора, и т.н. неща. Не може с мейл и други глупости.

http://www.evrocom.net/bg/support/mrtg.html

Kato otvorq stranicata za mrtg mi iska ime i pass. Ako v nqkoq 4ast na posta si si kazal ne6to za meil, svyrzano s mrtg, 6e si vzema po-golemi dioptri.

Пуска се единствено на място или по телефон и се изискват номер на договора, и т.н. неща. Не може с мейл и други глупости.

Shade, може да се активира на телефон 635063, обади се кажи си номера на договора и други данни който ще ти поискат и се радвай ;)

Ама ти... ама... то... ама това... е... ААААААААААААААААААА !!! Отказвам се някой друг да обеснява :angry: ...

Ot vsi4ko napisano stava iasno 4e Evrocom si imat iavno osnovatelni pri4ini za da im se obzjdame i da si davame user name i pass po telefona. :)

abe za maila ne dawash pas po telefona be, slagat di 123 i posle hodish na web interface-a da si go smenish na kwoto iskash.

• 8 months later...

Искам да попитам как мога да си направя някаква програмна да ми проверява E-maila. Имам E-mail v www.mail.bg и виждам че има поддръжка на POP3 но не знам как мога а си направя примерно Operaта да мо проверява майла. Ако някои знае как става много ще сум му благодарен да сподели с мен.

А и чух че има и маил @evrocom.net.Как мога да си направя и там? Доколкото знам е само по телефона. Така ли е наистина?

А и чух че има и маил @evrocom.net.Как мога да си направя и там? Доколкото знам е само по телефона. Така ли е наистина?

Звъниш на 63 50 63 и момчетата ще ти го направят

Няма друг начин

Аз така си го направих

···› topic merged

@Sempliok: A friendly reminder: Use atb_search.gif Search!

За да си проверяваш поща на POP3 сървър ти трябва клиент. Настройването на Операта става по следния начин:

1. Mail > New Account... > Regular e-mail (POP)

2. За Real name, E-mail address, Organization в случая можеш да напишеш каквото си искаш, защото mail.bg не позволяват ползването на SMTP-то им, т.е. няма да можеш да пращаш (а информацията от тези полета се използва, когато пращаш писмо).

3. За Login name пишеш пълния си адрес в mail.bg, а не само потребителското име. За password — ти си знаеш каква е.

4. За incoming server — mail.mail.bg, за outgoing — нищо.

Това е.

···› topic merged

@Sempliok: A friendly reminder: Use atb_search.gif Search!

За да си проверяваш поща на POP3 сървър ти трябва клиент. Настройването на Операта става по следния начин:

1. Mail > New Account... > Regular e-mail (POP)

2. За Real name, E-mail address, Organization в случая можеш да напишеш каквото си искаш, защото mail.bg не позволяват ползването на SMTP-то им, т.е. няма да можеш да пращаш (а информацията от тези полета се използва, когато пращаш писмо).

3. За Login name пишеш пълния си адрес в mail.bg, а не само потребителското име. За password — ти си знаеш каква е.

4. За incoming server — mail.mail.bg, за outgoing — нищо.

Това е.

Не става така както казваш. Попълних всичко така както си описал по-горе и ми изважда следната грешка: -ERR [sYS/PERM] Unable to open maildrop

Пробвах хиляда пути и неще :confused :angry1

Би ли могъл някой да ми обясни какви са предимствата на mail@evrocom.net пред останалите free пощи?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...