Jump to content
BulForum.com

sell Motherboards

Recommended Posts

Prodava se :

http://www.firingsquad.com/media/article_i...id=825&pic_id=1

ili GA-7ZXR REV:2.2

:excl: dunoto e s malak problem nemu rabotqt portoveta za mi6ka i klaviatura (PS).4akam va6ite predlojeniq.

EDIT:Mi6ka i Klaviatura mogat da se polzvat prez USB

MNOGO SORRY 4e zabravix : parwona4alna cena 15lv.

Krai na naddavaneto utre (srqda ve4er).Pe4eli 4oweka dal nai golqma suma.

Varvi v komplekt s torbi4ka(nailonena neprozra4na) knijka i diska s driveri.

:excl:  dunoto e s malak problem nemu rabotqt portoveta za mi6ka i klaviatura (PS).4akam va6ite predlojeniq.

EDIT:Mi6ka i Klaviatura mogat da se polzvat prez USB

искам само да кажа за бъдещия собственик, че във VALI-то има преходник марка Hama (хама) (немска стока, затва и цената е малко височка, но...) на цена приблизително 28 USD

1xUSB -> PS/2(KBD) and PS/2(Mouse)

искам само да кажа за бъдещия собственик, че във VALI-то има преходник марка Hama (хама) (немска стока, затва и цената е малко височка, но...) на цена приблизително 28 USD

1xUSB -> PS/2(KBD) and PS/2(Mouse)

Малее! :cry Много скъп тоя преходник бе. :confused То тогава няма далавера.

Малее! :cry Много скъп тоя преходник бе. :confused То тогава няма далавера.

на тая немска фирма сички цени изглеждат височки ;) но всяко качество си има цена, та затова.

а съм почти убеден че може да се намери някъде подобно на това нещо за по малко пари дето е някава куча марка :)

OFF!

Да бе, да! 28$ за преходник, когато точно за тези пари можеш да купиш чисто ново дъно с KT266A чипсет и да нямаш нужда от преходника :D ! Много удачно, няма що! А, за тези пари, могат да се купят и USB мишка и клавиатура, така че, пак да нямаш нужда от преходника.

Да не говорим, че стоките с марка HAMA не са немски, а доста по-жълти, което не ги прави по-малко качествени!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...