Jump to content
BulForum.com

някой има ли идеи за коледна дискотека?

evi^^

Recommended Posts

здравейте!!!имам задача да организирам коледна дискотека в училище,но не ми идват интересни идеи,всеки път е едно и също-музика и народ.Дискотеката не се прави в салон и качеството на музиката е добро.някой има ли интересни идеи?засега измислих само да има балони по дансинга и смешни награди от томболата-например 1 кг. моркови:)само ви моля да се съобразявате с бюджета на училището,който е оскъден.разполагаме с 30-40 лева за дискотеката.благодаря.приемам идеи до четвъртък :D

Е с толкова скромен бюджет идеите, които можеш да приложиш определено не са много...То това е основното на едно празненство..музика и народ.И алкохол :)

И аз това им говоря. Да си я направят с тоя бюджет готино и да не мислят з аалкохол. В крайна сметка той не е задължителен. Вервайте ми.

AAA. Nie s golqmhaker vapreki 4e toj e na tvoqta vazrast az sam po-malak se napivame. Toj mi beshe kazal 4e ot negoviq klas si kupuvali bira i vodka nasred discotekata.

A po temata:Mi shto ne saberete pari ot u4inicite? Primerno sq na golqmhaker shtqli da imat discoteca v nqkva discoteka za 7 lv. Toj shte hodi s po4ti celiq si klas. Predlojete na klasnata neshto takova.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...