Jump to content
BulForum.com

Ako biaxte animacionen geroi

CMexyBka

Recommended Posts

Леонардо от "Костенурките нинджа"!!!!!!!!

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
Като заговорихме за скорпиони се сетих за Beast Wars - тва детско размазваше =)

Аз бих бил DinoBot/Torpedo =)

От Бийс Уарс аз съм Чийтор (иначе чийтър не съм :))

А иначе съм Оби-Уан Кеноби от Clone Wars... :P никой не се сети, че и тва е анимация, нали :P ИЛИ пък мойе да съм някой от The Animatrix, то там сичките са пичове (пички) :)

Аз бих била онова женското от Animaniacs, много ме кефят тия. Или пък Стюи от Family Guy, щото е голям пич тоя. Супер ме кефи как не ще да ходи до WC, щото си мисли че тоалетната се "храни от отпадъците на хората". Има един епизод дето ме разбива - отива в банята, след като е разбрал че има по-големи памперси и извиква на тоалетната чиния: "You get a job!" :punk :punk

А сега се сетих и за Тоторо, тва като го гледах се разбих и искам да съм онова малкото момиченце, което намери Тоторо в гората, за да си го гушкам Тоторо. Толкова е сладък. :)

Flippy от Happy Tree Friends

Knuckles от SonicX

От Shaman King ме кефят всички без "Беззаконните"(Xlaws)

Абе много са ама сега не се сещам ;)

От Shaman King ме кефят всички без "Беззаконните"(Xlaws)

Мен пък ме кефят хора със фикс идея да доведат нещата до край ;) и все пак катко казах Yoh-kun кърти мивки :D

едит : Мерси :D :woot

Мен пък ме кефят хора със фикс идея да доведат нещата до край ;) и все пак катко казах Yoh-kun кърти мивки  :D

Абе щом и ти си фен няма проблеми btw поздрав за теб!!!

кажи ми коя,коя беше 4е сега не мога да се сетя,ама най-гадна е тая с червената коса :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...