Jump to content
BulForum.com

Ako biaxte animacionen geroi

CMexyBka

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

е тука вече трябва сериозно да помисля :P ми можеби и аз (не помна кой друг беше казал така) някой от X-Men ама и Крокодила Гена става :)

Ммм щех да съм...

Може би..

Джони Браво, 'щото ме кефи к'ва прическа има ;>

Аз бих избрал Тимон,котаракът Силвестър,който все се опитва да гепи скапаната жълта птица,дето само го прецаква,всички от Мечо Пух,защото са изключително забавни и...това са ми животинките май.Ама всичките си ги обичам.

Аз искам да съм жената на Spiderman, забравих как се казваше....а защо...хихи...ами той е тоооолкова секси, нямам нищо против да ме навестява след поредната си битка с лошите и да му ближа раните или там каквото трябва.

Аз искам да съм жената на Spiderman, забравих как се казваше....а защо...хихи...ами той е тоооолкова секси, нямам нищо против да ме навестява след поредната си битка с лошите и да му ближа раните или там каквото трябва.

Marry Jane май беше... Аз правя голяма асоциация с водката, ама май нещо в мене не е наред само (дано ;)).

Иначе кой, кой...

Може би някой от X-men, но кой точно не мога да преценя... Но това е част от друга тема може би, защото аз не искам да бъда точно някой определен герой, а да притежавам силите му, а това май е друга тема...

az bih izbral da sym totko me4ka ot edno detsko na looney toons deto sa semeistvo tatkoto me4ka maikata me4ka i malkoto me4e :D deto malkoto me4e e po ogromno ot ba6tata i ba6tata samo lepi tukati na malkoto me4e 6toto e super idiot i pravi samo prostotii :P

Btw ako nqkoi nameri epizodi na tova detsko neka go ka4i 10x :P

Kenny от South Park.Всеки път умира и на следващия епизод пак е жив.Е тва ако не е яко!

Интересно май никой не си е поискал да е Картман :) ей тоя пич рулззз с това медено гласче :P просто е неповторим :punk , а и какви умопомрачителни хрумвания има и какви простотии дрънка, не е истина!!!

Иначе и магарето от Шрек ме кефи, ама аз тъй или иначе съм си магаре :P

Аз щях да съм луд метъл, да запивам постоянно и да е*а девственички.

Аре сега някой да ме светне кой е тоя анимационен герой, че да започна да му следя филмчетата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...