JESUS Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 ima edna nova pesen na ivana-kuv si ti le.Ako niakoi znae ot kude da si e drupna shte sum my blagodaren.Koito ne znae da ne pishe,i da govori che chalgata e tupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 ima edna nova pesen na ivana-kuv si ti le.Ako niakoi znae ot kude da si e drupna shte sum my blagodaren.Koito ne znae da ne pishe,i da govori che chalgata e tupa probvai tuka ne moje da q nqma, a i dori i da q nqma mnogo skoro 6te q ka4at:PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Chalga SUX0RZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 Chalga SUX0RZ. ARILE ISKASH DA MI KAZESH CHE NE SI SLUSHAL CHALGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 maddrum to4no te q tursqt. moje bi Jesus ot tam e pro4el za neq. Dreamer ako doidesh da vidish kolko plakati s podpisi na 4alga pevici imam shte se izplashish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Az po princip ne haresvam chalga, no moga da vi kaga kade ima mnogo: www.mp3-bg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 Az po princip ne haresvam chalga, no moga da vi kaga kade ima mnogo: www.mp3-bg.com da .tozi sait go znaem vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Chalga sux hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Izvinqvai ma kak moje da slu6a6 takiva raboti.Nqkvi tlasti i mazni selski pra4ki peqt kak obi4at da gi ebat v gaza.Tva e mojebi nai prosta6kiq vid muzika koito sa6testvuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Venom_2431 be i na men ne mi haresva tozi vid muzika, no pevicite opredeleno ne sa opisnite ot teb...imam edin priqtel deto pee i sviri na kitara i hodih edin put s nego na nqkvo izpulnenie tam..v sasednata zala imasheproslushvane za na4inaeshti 4alga pevici...mi kakvo da ti kaja, otpred dobre nalqti, tqloto vse edno ot fitnes izlizat, dreshkite...mi kade gi ima kade gi nqma...prosto dokato go 4akah da svarshi se nagledah dosta dovolno Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Venom_2431 be i na men ne mi haresva tozi vid muzika, no pevicite opredeleno ne sa opisnite ot teb...imam edin priqtel deto pee i sviri na kitara i hodih edin put s nego na nqkvo izpulnenie tam..v sasednata zala imasheproslushvane za na4inaeshti 4alga pevici...mi kakvo da ti kaja, otpred dobre nalqti, tqloto vse edno ot fitnes izlizat, dreshkite...mi kade gi ima kade gi nqma...prosto dokato go 4akah da svarshi se nagledah dosta dovolno Moje we Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Определено чалгата е най-висшата проява на лош вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 30, 2003 Author Share Posted June 30, 2003 stigale momcheta,poniakoga kogato se napiite kakvo slushate Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 HELLOWEEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 stigale momcheta,poniakoga kogato se napiite kakvo slushate Vsi4ko slu6am bez calga 6toto 6a istrezneq Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 stigale momcheta,poniakoga kogato se napiite kakvo slushate Vsi4ko slu6am bez calga 6toto 6a istrezneq da le kato si pusne chalga pocheti vinagi s kompaniata triabva da sme piani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 Айде типичното обяснение, аз пък не се напивам, следователно не слушам чалга. Това му е на българина, да се натряска като задник и да си пусне чалгичката.Евала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Samo Heavy Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 И да съм пийнал и да не съм пийнал все по някога слушам чалга, но най вече гледам 'красавиците' по телевизията: Камелия с големите ... (да бъдем в тон с новите правила ), Деси Слава с дългите крака, които по клиповете изглеждат доста дълги, а в действителност са много късички; Весела с .. и т.н. Само че тази песен на Ивана показва колко са тъпи всички тия образи от Пайнер и от не знам си къде и показват истинската същност на 'красавиците' чалгаджийки. Ама те правят кинти, а други ги псуват колко са тъпи. Това е истината тук при нас. Друг е въпроса по какъв начин ги правят тези кинти, ама стига толкова, че ще трябва доста да попиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Айде типичното обяснение, аз пък не се напивам, следователно не слушам чалга. Това му е на българина, да се натряска като задник и да си пусне чалгичката.Евала! Ми много ясно! Ей т'ва е да си баш българин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Samo Heavy Metal Mnooo qsno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Uff i az bqh kato vas, ama porasnah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Uff i az bqh kato vas, ama porasnah... silata ti otslabwa star4e punk`s not dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted July 3, 2003 Author Share Posted July 3, 2003 Uff i az bqh kato vas, ama porasnah... tova niama znachenie.Kakvo iskash da mi kazesh che ot vreme na vreme ne otpuskash kraia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Ami iskam da kaja, che edno vreme i az bqh taka, nikva chalga, ama sega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.