Jump to content
BulForum.com

Za chalga stava vupros

JESUS

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
ima edna nova pesen na ivana-kuv si ti le.Ako niakoi znae ot kude da si e drupna shte sum my blagodaren.Koito ne znae da ne pishe,i da govori che chalgata e tupa

probvai

tuka ne moje da q nqma, a i dori i da q nqma mnogo skoro 6te q ka4at:PPP

Venom_2431 be i na men ne mi haresva tozi vid muzika, no pevicite opredeleno ne sa opisnite ot teb...imam edin priqtel deto pee i sviri na kitara i hodih edin put s nego na nqkvo izpulnenie tam..v sasednata zala imasheproslushvane za na4inaeshti 4alga pevici...mi kakvo da ti kaja, otpred dobre nalqti, tqloto vse edno ot fitnes izlizat, dreshkite...mi kade gi ima kade gi nqma...prosto dokato go 4akah da svarshi se nagledah dosta dovolno :woot

Venom_2431 be i na men ne mi haresva tozi vid muzika, no pevicite opredeleno ne sa opisnite ot teb...imam edin priqtel deto pee i sviri na kitara i hodih edin put s nego na nqkvo izpulnenie tam..v sasednata zala imasheproslushvane za na4inaeshti 4alga pevici...mi kakvo da ti kaja, otpred dobre nalqti, tqloto vse edno ot fitnes izlizat, dreshkite...mi kade gi ima kade gi nqma...prosto dokato go 4akah da svarshi se nagledah dosta dovolno  :woot

Moje we :wub: :wub: :wub:

Айде типичното обяснение, аз пък не се напивам, следователно не слушам чалга.

Това му е на българина, да се натряска като задник и да си пусне чалгичката.Евала!

И да съм пийнал и да не съм пийнал все по някога слушам чалга, но най вече гледам 'красавиците' по телевизията: Камелия с големите ... (да бъдем в тон с новите правила :))), Деси Слава с дългите крака, които по клиповете изглеждат доста дълги, а в действителност са много късички; Весела с .. и т.н.

Само че тази песен на Ивана показва колко са тъпи всички тия образи от Пайнер и от не знам си къде и показват истинската същност на 'красавиците' чалгаджийки.

Ама те правят кинти, а други ги псуват колко са тъпи. Това е истината тук при нас. Друг е въпроса по какъв начин ги правят тези кинти, ама стига толкова, че ще трябва доста да попиша.

Guest InTeRgAlAcTiC
Айде типичното обяснение, аз пък не се напивам, следователно не слушам чалга.

Това му е на българина, да се натряска като задник и да си пусне чалгичката.Евала!

Ми много ясно! Ей т'ва е да си баш българин!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...