Jump to content
BulForum.com

Купувам тонколони...

Recommended Posts

значи търся си СПЕШНО силни тонколони до 200 лева които могат да се свързват към компютър :)  :punk давайте ми предложения

----------PRODAVAM AKTIVNI SARAUNDI V PERFEKTNO KACHESTVO SAS BAS KASA SA KUPINI SA OT FILIPS MAGAZINA ISKAM IM 200 LV STRUVAT 260-------

@hardboy като стана въпрос за уселвател.На мен ми трябва един 2х40 W, че моя стария респром е 2х10 мисля и нещо се скапа.Лявата колона не може да е захапи.Съвсем тихо е кара.Иначе дясната думка лумка.Ама все пак на 2х40 не върви 2х10 уселвател.Та мисълта ми е можеш ли да ми намериш някъв ефтин.Че нямам ноо кинти за такива глезотии.да отговаря на тонколоните.Мерси предварително.И @ blo0d_master извинявай, че ти нафлудих темата набързо.Ама и мен ме интересуваше.Сорка пак !!!

на Витрината на Conrad има доста интересни и големички колони 5 на брой за хубава цена (мисля нещо от порядъка на 150лв) но мисля, че са без усилватели though....

и не мога да разбера какво толкова хвалите luxeon-ите... имам един от най-скъпите модели - не са чак кой знае какво... китайска евтинийка която хваща окото на хората, които виждат озвучителната техника в сянката на компютъра...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...