ROBIN Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Сега последно намерих win 98 с книжка на която пише cd key-a. Преди не е имало холограмни стикери така че това е достатъчно. На книжката обаче пише ''for use with new PCs only". Това приблем ли ще е? И понеже един приятел ми го даде и няма как да взема фактура, какво може да се направи за да удостоверя че windows-a е мой пред куките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Сега последно намерих win 98 с книжка на която пише cd key-a. Преди не е имало холограмни стикери така че това е достатъчно. На книжката обаче пише ''for use with new PCs only". Това приблем ли ще е? И понеже един приятел ми го даде и няма как да взема фактура, какво може да се направи за да удостоверя че windows-a е мой пред куките? <{POST_SNAPBACK}> 1. mislq che win98 veche izvyn igrata 2. fakturata e vajna 3. i na men tuka mi se motat 2-3 takiva knijki, koito nestavat dori i za podaryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Това значи, че Wina е OEM и май няма да ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.