Jump to content
BulForum.com

kupuvam telefon dez zna4enie kav

Recommended Posts

Siemens A 52 ама не е с камера .120 лева

NOKIA

Смартфон

GSM апарат

6260

1.размери: 49x102x23 мм

2.тегло: 130 г

3.батерия : Li-lon 760 mAh

4.трибандов : 900/1800/1900 МHz

5.дисплей : TFT 65 536 цвПта,176x208 пиксела, въртящ се на 270градуса

6.полифонични мелодии

7.вградена VGA камера с видео,zoom

8.e-mail

9.VPN клиент

10.Quickword,Quickpoint за разглеждане на документи и презентации

11.Push-to-talk

12.MMS

13.6 MB вградена памет

14.MMS слот (32М

15.HTML браузър

16.Java MIDP 2.0

17.MP3 плейър

18.FM радио

19.Bluetooth

20.IrDA

21.USB pop-port

22.GPRS клас 6

23.Symbian OS

Цена: 659

28,36 на месец .За 36 месеца , ако искаш на изплащане.

ГАРАНЦИЯ ЕДНА ГОДИНА

ВСИЧКИ ЦЕНИ СА БЕЗ ДДС

Офертата е валидна от 02.12.2004 до 24.12.2004.

Телефонът е от Метро.

Купи си го на изплащане.

Незнам дали сте се разбрали, но определено Siemens MC60 е телефона, който търсиш. Нов е 219 лв ( поне така беше преди 2 седмици ... сега незнам колко е в магазина ) и ИМА КАМЕРА! Аз лично съм с такъв! Ако искаш, може да си го земеш и на старо - предполагам, че ще го земеш за 140 - 160 лв.

Камерата не е самото съвършенство, но е камера :punk

Един съвет: първо реши за какво ще ползваш камерата - дали ще си гледаш снимките на телефона или на компа. Защото ако ще ги гледаш на телефона ти трябва гсм с голям дисплей и слаба камера (352х288), но ако ще си ги гледаш на компа, големият дисплей не е задължителен, а е важна резолюцията (гледай да е 640х480). И също така, да знаеш, че външните камери вадят много по-добри снимки от вградените, заради по-хубавите си лещи. Ето аз примерно исках да си гледам снимките на компа и си взех М55 с външна камера. До сега не съм видял телефон да прави по-хубави снимки от мойте. (Изключвам новите, които правят снимки 1.3MP, а дори и 2MP:)

Незнам дали сте се разбрали, но определено Siemens MC60 е телефона, който търсиш. Нов е 219 лв ( поне така беше преди 2 седмици ... сега незнам колко е в магазина ) и ИМА КАМЕРА! Аз лично съм с такъв! Ако искаш, може да си го земеш и на старо - предполагам, че ще го земеш за 140 - 160 лв.

Камерата не е самото съвършенство, но е камера  :punk

a ve pi4 i az sam sas sa6tqi i sa mdovolen ama da te pitam ima6 li data kabel i ako ima6 ka4val li si si snimki ot tela na kompa da ako ima6 da mi izprati6 6a sa mti blagodaren 6toto se se 4uda dali da si kupa data kabel i nz se se otkazvam

a ve pi4 i az sam sas sa6tqi i sa mdovolen ama da te pitam ima6 li data kabel i ako ima6 ka4val li si si snimki ot tela na kompa da ako ima6 da mi izprati6 6a sa mti blagodaren 6toto se se 4uda dali da si kupa data kabel i nz se se otkazvam

Не, нямам дата кабел. Щях да си зимам за 10 лв. но се отказах! ...

HI , abe pi4ove izpliaskalili ste ? i az imam simens mc 60 i e super tap telefon !!! kamerata mu e SKAPANA displeia mu e SKAPAN izobshto e super grozen ve4e ne bih dal i 100 lv za nego 4isto nov , grozen nahuinik e, za nishto ne stava , samo za sms nali go biva dam.. az da si kaja mnenieto de :woot :bgrin: :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...