diabolik Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Абе те да биеха само мангалите, ами те бият квото им падне. Ако и ти не ги кефиш и теб ще те ступат. Те нашите "скинари" са просто побойници и отрепки. Те не са хора с няква кауза, а са хора които ги кефи да се бият и тва е. С една дума повечето са - тъпаци. . Така че от части съм простив тях, но като бият мангалите по бирфестовете съм за тях. По добре да бият мангалите, отколкото мангалите да бият мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 мда и аз не се изразих правилно.Скин движението се заражда в Англия.Това исках да кажа bio,казал съм "от песен на Лансър" - целия цитат.Лансър нямат песен "The White Power" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 На всеки 6 цигани се рацдат 3 турчета и 1 БЪЛГАРЧЕ!!!!! Човек как да не се притесни от тая статистика!!! наистина данните са шокиращи някои беше казал че по изчисления кам 2050 година българите ще са колкот мангалите ....ние сами се унищожаваме като даваме права на тия мангасари ,даже сега могат да те съдят за това 4е им вика6 циганин,подкрепям skin heads и деиствията им от мноо години вече надявам се че те ще прочистят старната Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Абе и мен не кефят мангалите ама и скинарите са като мангалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 emi ai i az da kaje mnenie "skinarite" tva sa eni v pove4eto slu4ei ne mn umni hora!!!draznqt me za6toto samo gledat da sa biqt i da piqt!!Pove4eto hora ... ai ne hora ama tineidjari ami ne mogat da si hodqt spokoino po ulicite!!!kato vidi6 15-20 4ovka da vurvqt kam teb i da trqskat butilki bira v zemqta i da revat kat .... kvo moje da naprai6 osven da mine6 na drugiq trotoar??! ili kato te zaobikolqt i ti kajat: Pi4 ima6 li 20 stinki? ne bih imal ni6to protiv sre6to tqh ako ne bieha za 6tqlo i ne 6tqlo!! tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 мда и аз не се изразих правилно.Скин движението се заражда в Англия.Това исках да кажа bio,казал съм "от песен на Лансър" - целия цитат.Лансър нямат песен "The White Power" <{POST_SNAPBACK}> Taka разбрахме се най-после,и все пак Българските скинари не са това което трябва да бъдат!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 emi ai i az da kaje mnenie "skinarite" tva sa eni v pove4eto slu4ei ne mn umni hora!!!draznqt me za6toto samo gledat da sa biqt i da piqt!!Pove4eto hora ... ai ne hora ama tineidjari ami ne mogat da si hodqt spokoino po ulicite <{POST_SNAPBACK}> Ти сега,к'во,проблем ли виде?Аз като се пиша скин,ме изкарваш тъпак,а пич?! А да захапеш бордюра,а? Аре недей да съдиш така за хората,че ще се ритаме по кокалчетата.Т'ва,че си уоу,уошия хич не ме плаши,шот белите негра и те кат' черните - само да пушат джонга и да мързелуват - за друго не стават.Ай мисли,преди да викаш на некой тъп,че и Мартенсите са с тъпи върхове,ма знайш ли как боли от тях,а? И на тебе проблематика ли ти е да пишеш на български уоу,уошия,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hateinc Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ne sum skinar nito punkar a METAL no evala im i na punkovete i na skinovete uvajam skinopvete (istinskite 6oto v bg istisnkite skinari sa edna 6epa a tiq laina malki det se mislqt 4e sa se izdignali v o4ite na iztinskite skinove te sa podrujateli ne skinari) i za skinove v BG neka gi ima pone da ima koi da iztrebva mangali i 4ifuti no kakto poso4ih po gore v BG istinskite skinove sa mn malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ne sum skinar nito punkar a METAL no evala im i na punkovete i na skinovete uvajam skinopvete (istinskite 6oto v bg istisnkite skinari sa edna 6epa a tiq laina malki det se mislqt 4e sa se izdignali v o4ite na iztinskite skinove te sa podrujateli ne skinari) i za skinove v BG neka gi ima pone da ima koi da iztrebva mangali i 4ifuti no kakto poso4ih po gore v BG istinskite skinove sa mn malko <{POST_SNAPBACK}> spodelqqm mnenito ti . az sy6to sam metal i znae6 li kolko pyti sa mer go nili skinove da me biqt.idi gi pitai 6to.6toto sa pylni bal*6i vedny6 mi sko4iha 6-7 4oveka nasredata na djumaqta edvam se utarvah i nikoi ot stoticite hora koito nabliudavaha ne si mrydna prysta. BG skinove po4ti nqma.az li4no pone ne sam vijdal takiva.BG skinovete sa futbolni zapalqnkovci - a tova nqma ni6to ob6to sas skinheads. az mrazq bylgarskite hora deto se nari4at skinari.( a vsy6tnost sa pylni kompleksirani ne6tastnici)to4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 С няколко думи - безмозъчни, полуграмотни, без бъдеще и без перспектива. Успели със сричане да прочетат най-много една книга (писана в началото на миналия век в един немски затвор), в която някой по-начентен от тях е подчертал особено гръмките места. Сърдити на обществото понеже никога няма да бъдат приети в него, а и не полагат усилия да бъдат приети . По-лесно им е да са сърдити. И да нарочат някого за враг... Когато решат да "действат" , го правят против най-неподходящия такъв враг и по най-неподходящия начин. Определено създаващи само проблеми и никакви ползи. Анахронизъм. Дано изчезнат по-скоро, защото в сегашния им вид са просто вредни. P.S. А ще изчезнат, когато изчезнат предпоставките за появата им. Нали знаете, като изчистиш една къща, хлебарките и мухълът изчезват от само себе си. Независимо дали са от вида, дето троши витрини , глави, крещи грешни цитати на езика на Гьоте и хулиганства, или са от онзи, дето краде и не си плаща тока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 BG skinovete sa futbolni zapalqnkovci - a tova nqma ni6to ob6to sas skinheads. <{POST_SNAPBACK}> И ти се изказа!Скинарите са футболни запалянковци още в зараждането си и това е единственото нещо което е останало и по време на израждането им, като разбира се е видоизменило в хулиганство.The Business си имат цял "футболен" албум (или поне повечето песни в него)!!!Ааа, не знаеш кои са The Business?Сори пич твой промлем!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 am Grimjaur ... ne sum iskal da obida nito teb nito koito i da e bilo! ako si sa zasegnal sorry! za pisaneto na BG ... не ми е проблем!!! ама предпочитам на латиница!!! ае pak sorry ne sum iskal da ta zasegna!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ne sum iskal da obida nito teb nito koito i da e bilo! ako si sa zasegnal sorry! <{POST_SNAPBACK}> Споко,човече.Просто изках да ти вкарам идеята,че не всички скинове са пълни смрадове,които раздават шутове наляво и надясно.Нито пък са полу-олигофренясали мускулести добичета,които едва-едва сричат.Има си и много културни,високообразовани хора сред тях. Не си ме засегнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Grimjaur, приемам тезата ти, че има и начетени, както има и пантери албиноси. Природата прави какви ли ен изключения. Но за умни (защоно начетен не значи винаги умен !!!) се съмнявам. При всички положения обаче са проблем, от който е добре да се избавим. Дори и с усилия на волята да се абстрахираме от хулиганщината ! Просто са безполезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grime Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Skinheads v bulgaria ??? pulni gluposti tuk ima samo tupi pubertet4eta koito vurvqt na grupi4ki i tro6at ... ta te ne znaqt 6to za dvijenie e SS nqmat si i ideq ot celite na tova dvijenie . A otnosno taka nare4enata voina mejdu SS i PUNKARITE teq bokluci nari4a6ti se SKINHeads tuk si inqmat i ideq 6to za muzika sa slu6ali predi a sega marzqt i pluiat punk i ska a predi to4no tova e bila muzikata koqto sa svirili i slu6ali po sabiraniata sled rabotnia den . I taka v BG SKINHEADS NQMA ima tupi futbolni holigani ni6to pov4e eto i nqkolko saita http://www.geocities.com/capitolhill/8592/main.htm ---- ANTI NAZI tuk ima istoriq na SKINHEADS ako v foruma ima nqkoi sebeuvajava6t se SS da q pro4ete i razprsotrani i priatel4etata si . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Skinheads v bulgaria ??? pulni gluposti tuk ima samo tupi pubertet4eta koito vurvqt na grupi4ki i tro6at ... ta te ne znaqt 6to za dvijenie e SS nqmat si i ideq ot celite na tova dvijenie . A otnosno taka nare4enata voina mejdu SS i PUNKARITE teq bokluci nari4a6ti se SKINHeads tuk si inqmat i ideq 6to za muzika sa slu6ali predi a sega marzqt i pluiat punk i ska a predi to4no tova e bila muzikata koqto sa svirili i slu6ali po sabiraniata sled rabotnia den . I taka v BG SKINHEADS NQMA ima tupi futbolni holigani ni6to pov4e eto i nqkolko saita http://www.geocities.com/capitolhill/8592/main.htm ---- ANTI NAZI tuk ima istoriq na SKINHEADS ako v foruma ima nqkoi sebeuvajava6t se SS da q pro4ete i razprsotrani i priatel4etata si . <{POST_SNAPBACK}> Mного си прав!Щото тия skinheads в БЪЛГАРИЯ не са , истинските skinheads кадето ги има в Европа , кадето се борят за няква кауза!Само малка част от тези skinheads са истински шувенисти което всъщност представлява това движение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 не са истинските skinheads кадето ги има в Европа , кадето се борят за няква кауза!Само малка част от тези skinheads са истински шувенисти което всъщност представлява това движение! <{POST_SNAPBACK}> Първо "шувенист" се пише "шовинист".Недей с тая Европа.Тука е България.Тук е друга вселена.Нищо в Европа не е по-добре от това,което имаме тука.Може би политиците само.И като си нямаш на идея какво значи "шувенист" не ползвай думата,камо ли да окачествиш цяло движение с нея. Grime тебе ще те посъветвам да прочетеш цялата тема,за да видиш,че поне някои хора са запознати с SS,NSDAP,Хитлерюгенд и движенията.Не дрънкай глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Не искам да ставам краен , обаче тази тема не е здравословна! по-добре да я закрият! да не се нервят скиновете , ама като искат нека си скиносват , но да не занимават останалите с глупости!!!! повече няма да ви тормозя с присъствието си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Не искам да ставам краен , обаче тази тема не е здравословна! <{POST_SNAPBACK}> Не ставаш краен.И защо да не е здравословна?До тук(през цялата тема) аз се сблъсквам единствено с предрасъдъци относно скиновете и неразбиране към тях.Според мен темата е образователна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 За какво точно се борят скиновете? Не, в смисъл тоз въпрос не го задавам с ирония, или нещо такова, наистина никога не ми е било много ясно, а и май не съм се интересувал много.... Всичките тези сайтове са пълни с ала-бала, но може ли някой да ми каже с 3-4 изречения за какво става дума? Не ме интересува за английские работници, просто ми е любопитно да знам в какво се състои каузата на скиновете. Вярвам може да се каже горе долу на 2 на 3... Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Първо "шувенист" се пише "шовинист".Недей с тая Европа.Тука е България.Тук е друга вселена.Нищо в Европа не е по-добре от това,което имаме тука.Може би политиците само.И като си нямаш на идея какво значи "шувенист" не ползвай думата,камо ли да окачествиш цяло движение с нея. Grime тебе ще те посъветвам да прочетеш цялата тема,за да видиш,че поне някои хора са запознати с SS,NSDAP,Хитлерюгенд и движенията.Не дрънкай глупости. <{POST_SNAPBACK}> Ти си нямаш на представа колко много мразя Америка , Турция и "Европейските сили"(за циганите да неговорим!) и супер много се дразня от тяхното присъствие в БЪЛГАРСКАТА история ,а да ме обвиниш че харесвам европа тва е грях!!!Просто не съм видял истинско дело на някой който иска да види една чиста и свята БЪЛГАРИЯ!!!И много добре знам какво значи шовенизам(незнаех че се пише с о),но аз съм само националист не съм стигнал чак до такава истерия!! Но така наречените скинари тряя да са истински шОвенисти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Каузата на скиновете се изразява с три думи : Кръв и Чест за Родината. По принцип. Патриоте,гледай да не ти цитирам едно стихотворение на Ботев(я да видим ще се сетиш ли кое е).И шовинизъм се пише и с "И".Писна ми от неграмотни хора!!И това ми било патриот. Научи езика и историята си,тогава говори за историята на тоя и на оня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 mai ne sam to4no po temata ama kak 6a komentirate tova izkazvane "DARJAVATA E DLAJNA DA ME IZHRANVA!"(izkazvane na 4ovek ot tai nare4enite Romi)...da ama tova v kraina smetka ne e tqhnata strana te nqmat koreni v na6ata darjava...(Tova 4e sa rodeni v България ne pravi България tqhna dyrjava i rodina...) (pak se izvinqvam 4e ne sam po to4nata tema) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Barabata http://store2.data.bg/punksnotdead/Skinheads.htm Ако са вярни фактите излиза че първите скинхендс са били африканци в англия или негри може и цигани. Все пак съм съгласен, че през призмата на медиите скинхедс могат да ги изкарат всякакви. Аз искам да отбележа че движението го свързвам предимно расистко не другарско или едва ли не пънкарско както се изказва в статията. Скинхедс наистина си имат свой стил. accel правилно отбеляза че сайта е за червените скинхедс-анархисти Аз бих ги определил като червените анархисти тъй като вече казах с какво свързвам скинхедс. Скинхедс има почва у нас тъй като движението се възприема като прохитлериско благодарение на Хитлер Южна Добруджа е върната на България. Но въпросът е има ли полза от тях у нас? cheese може би най-точно се изказа (мечтата на ХиВлер за чиста германска кръв) "чиста раса, чист език и прочее" http://bootboy.hit.bg/ M-Star каза "Просто това движение проповядва идеи,които са крайно чужди на българския народ!" като се замисля след като го прочетох и аз мисля така чужда култура (промива мозъците ни или поне на някои от нас в побългарен вариант) |HOODLUM|1912 Мангалите както ги наричаш нямат култура, нямат образование, нямат пари, нямат нищо дори някои и земя нямат водат се все пак за български граждани. Мен ме дразнат защото крадат, но искам да се изкорени този проблем който е в манталитета на мангала(някои незнаят за какво да учат). karaman и аз искам да се отнасяме нормално едни към други, а не като някво неграмотни идиоти. България преди всичко Тъй катоп стана малко късно не можах да прегледам всички отговори ще кажа последно Grimjaur "Каузата на скиновете се изразява с три думи : Кръв и Чест за Родината. По принцип." Последното уточнение е уместно тъй като вече казах "чиста кръв" може и "чиста раса". (Мнението не е много точно, но горе долу става) [ds]snolp Държавата не е длъжна да изхранва т.нар роми, но тя е нужна според мен най вече в образованието(другаде според мен не трябва). Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 [ds]snolp Държавата не е длъжна да изхранва т.нар роми, но тя е нужна според мен най вече в образованието(другаде според мен не трябва). <{POST_SNAPBACK}> tava e mototo na pove4eto "romi"....ta Obrazovanieto do kolkoto znam o6te e bez platno nali... kakvo imz pre4i da se zaemat i da u4at...i da ne sa samo v tejest na БЪЛГАРИЯ ...(ima i "romi" koito vseki bi priznal A.4irkov ama toi ne e stanal nai-dobriq sarde4en hirurg kradeiki zlato i s mototo"Darjavata e dlajna..." Ibrqma sa6to velik 4ovek proslavil БЪЛГАРИЯ) a za HITLER...GRIMJAUR go kaza ve4e nie sme po velik i dreven narod ot Germancite... taka4e ne trqbva da po4itame nqkakav Diktator koito e svarzan sas smarta na цар Борис Nnali...? a tova 4e nqkoi skinheads go podkrepqt tfa si e tqhna rabota... az mislq 4e Skin Heads ima ama sa malko (istinskite ,a ne poziorite) i edinstvenata im gre6ka e nazi-to(fa6izma i poklonenieto im kam druga darjava...) .::БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.