snatch Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 И аз казвам темата да се затвори.А bio ония с цайсите го знам, а той м/у другото не е ли истински скинар (а не нео-нацист) не става дума за него за 1 друг говоря.Grimjaur каза, че го знае ако искаш питай него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Да живеят скинарите! Господ здраве да им дава... Та да могат да ритат повече мангалски задници!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Скинари.....кои са скинарите...и..кое ги прави скинари?Ако си обръсна главата и си сложа обица пъпа...ако изкъртя кошчето на улицата и го кача върху най близката спирка...ако замеря с камък човек само защото цветът на кожата му е различен от моя....ако....кой избира какъв да се роди и кога да се роди... кой има право да наранява другият само защото е различен....те са по лоши от циганите - в много отношения ХЕЙ СКИНАР! УБИВАШ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Скинари.....кои са скинарите...и..кое ги прави скинари?Ако си обрасна главата и си сложа обица пъпа...ако изкъртя кошчето на улицата и го кача върху най близката спирка...ако замеря с камък човек само защото цветът на кожата му е различен от моя....ако....кой избира какъв да се роди и кога да се роди... кой има право да наранява другият само защото е различен....те са по лоши от циганите - в много отношенияХЕЙ СКИНАР УБИВАШ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен. Убий предразъдъците си и живей щастлив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botilia Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 abe hora ne e rabota towa skinarite sa malko ili mnogo giwotni i ne biva da im se pozwolqwa da prawqt kakwaoto si iskat ne stawa ne mogat te da razdwat prawosydaie wse oak nali bez tqh mai mai 6te e po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Не харесвам това което правят скинарите,но и циганите в много отношения прекаляват.Искам да попитам някои от вас дали ще му спрат тока ако закаснее с месец?Разбира се,че ще го спрат.А на циганина не! Искам да попитам защо,с какво те са по привилигировани от нас.Да не говорим,че сигурно 90% от престъпленията се извършват от цигани.Това не е ли един вид геноцид спрямо българите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Да не говорим,че сигурно 90% от престъпленията се извършват от цигани.<{POST_SNAPBACK}> Всъщност съм чел, че са 80% от тежките престъпления.Но темата изобщо не е за циганите, ако някой си спомня!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Но темата изобщо не е за циганите, ако някой си спомня!! <{POST_SNAPBACK}> temata e kostveno svarzana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Явно не правиш разлика между скинове и хулигани А има огромна такава.И кой пак я изкопа тая тема <{POST_SNAPBACK}> vsa6tnost pravq razlika i znam 4e e golqma, no i mislq 4e e vqrno tova 4e vsi4ki huligani sa pi6at skinari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 no i mislq 4e e vqrno tova 4e vsi4ki huligani sa pi6at skinari <{POST_SNAPBACK}> 98% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Awe znam 4e ne vsi4ki skinari sa neo nacisti i nacisti.Ama istinski skinar bore6t se za ravnopravie v bulgariq nikoga ne sum vijdal.Si4ki koito si mislqt 4e mrazat cigani si brusnat glavite i se mislqt za bogove.I to4no zaradi takiva bokluci 4ovek ve4e trudno pravi razlika mejdu skin i neo nazi. A I VSI4KI KOITO HODAT PO MA4OVE I SA PATRIOTI.pa samo drunkat za Hitler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ето ви изчерпателно инфо.неведнъж съм давал този линк при такива теми,давам го пак - www.bootboy.hit.bg И мислете преди да говорите. <{POST_SNAPBACK}> Добре казано .А уе според мен циганите не тряя да се убиват или нещо такова просто да се изселят от БЪЛГАРИЯ!!!Доколкото за съществуването на скинарите аз съм да!Те са достатъчно мирни в БЪЛГАРИЯ и на никой не пречат(за жалост). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 temata e kostveno svarzana <{POST_SNAPBACK}> за какво свързване!? Това в кой клас се е учило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 много ясно че против ! тия ротат кфото им падне дайе и панкари рапери и кфото не ги кефи ! бягал съм от тях 10-тина пъти и изобщо не ги зачитам за хора ама ме кефят кат ритат циганета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Те са достатъчно мирни в БЪЛГАРИЯ и на никой не пречат(за жалост). <{POST_SNAPBACK}> В интерес на истината повечето неонацистки,крайно-десни и крайно-леви движения винаги са били трън в очите на "мирните" граждани.Интересно защо,обаче,когато (bio е споменавал) тези представители поступат някой цветен заради неговите мизерии,гражданите застават на тяхна страна.Това се наричаше май "необходимо зло".Не знам,аз не разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Като се има предвит, че т.н. "скинари" са всъщност нацисти, а 98% от тях изобщо не знаят какво значи нацизъм, от каде идват корените му и прочее...противни са ми Те уж се борят срещу нещо, което е станало напаст в България, а не осъзнават, че и те стават такова. Мразя циганите, но не тача и скинарите. Смешни и противни са ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Mi nitom sum protiv skinarite a ne gi i podkrepqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Доколкото за съществуването на скинарите аз съм да!Те са достатъчно мирни в БЪЛГАРИЯ и на никой не пречат(за жалост). <{POST_SNAPBACK}> Аре като толкова разбираш да те питам ти прочете ли цялата тема?А видя ли няколко разказа, които 100% противоречат на думите ти?Аре като не разбираш не се исказвай толкова категорично! edit:ми не ги знам те какви са, а и честно казано не ме интересува.Също не разбирам какво като познаваш много хора?Виж просто прочети темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Аре като толкова разбираш да те питам ти прочете ли цялата тема?А видя ли няколко разказа, които 100% противоречат на думите ти?Аре като не разбираш не се исказвай толкова категорично!offtopic:не трябва да слагаш 2 или повече поредни поста.Пише го тук. <{POST_SNAPBACK}> Sorry за това че съм сложил два топика и е верно че не съм прочел цялата тема обаче познавам достатъчно хора и доколкото ми е известно те просто се наричат скинари и не са като немските,руските или чешките скинари!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ars3nal- Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Am... izvinqvam se che suzdadoh tema za skinarite!Neznaeh che veche ima takava!Vse pak i az shte kaja mnenieto si po vuprosa...as sum tvurdo za skinovete.. moje da sa vsqkakvi no vse pak biqt ciganite... tova sa xora koito jiveqt na nash grub i ni mrazqt(pone 90% ot tqh)(govorq za ciganite)as sushto sum vijdal natpisi vuv izgrev koito glasqt smurt za bulagrite i otstrani prechupeni krustove mislq che tova e nedopustimo!!!Az sum na 15 no malko ili mnogo ovajavam i obicham durjavata si!Takache neiskam da jiveq v durjava pulna s cigani!(pi6a na latineca za6toto nemoga da pi6a na kirilica ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 те просто се наричат скинари и не са като немските,руските или чешките скинари!!! <{POST_SNAPBACK}> Ключова дума едно :"просто се наричат" - това не ги прави такива!!! Ключова дума две :"чешките" - poliaken lieben:"The white power!" - това е от песен на Лансър(поляците викат - Бялата сила).Спомнете си откъде и как започва ВСВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Az sam ZA,ako gi nqma,nqma koi da bie tapite mangali Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 не мога да разбера кой НОРМАЛЕН човек който може да мисли и знае какво значи скинар може да е за тях ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 ... The white power!" - това е от песен на Лансър... <{POST_SNAPBACK}> това е песен на Skrewdriver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ключова дума едно :"просто се наричат" - това не ги прави такива!!!Ключова дума две :"чешките" - poliaken lieben:"The white power!" - това е от песен на Лансър(поляците викат - Бялата сила).Спомнете си откъде и как започва ВСВ. <{POST_SNAPBACK}> Mай не се изразих както трябва ЧЕШКИТЕ а не полските(въпреки че и такива има) и те се наричат скинари двишат със скинари ама кво прават...само се правят на интересни и викат айде Ботев айде Локо а националисти ли са...???Отговора е не!!Това не са истински скинари,истинския трябва да обожава родината си(половината от тях не я обичат),трябва да мразят тези които накърняват родината(поне това правят)а полза от това...???Циганите стават все по силни и това е много притеснително!!! На всеки 6 цигани се рацдат 3 турчета и 1 БЪЛГАРЧЕ!!!!! Човек как да не се притесни от тая статистика!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.