Jump to content
BulForum.com

ZA ili PROTIV skinheads

HATE

Recommended Posts

Moje li da stane nqkoga tva koeto iskat skinarite  :confused

Ako nemoje za6to si pravat truda togava  :confused

Не говоря точно за тяхната кауза, но не съм съгласен с това.То и преди от турско робство се е смятало, че не може да се освободим, но пак са се били Българите.Аз не искам да става това, което искат скинарите, а говоря, че по принцип си заслужава да правиш нещо за каузата.

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Не харесвам скинарите. Противни са ми. Не смятам да чета информацията за тях. Да ми пеят разни Manowar химнове. Или изпълнени със злоба и агресия глупости. Националист съм. Но не съм расист! Чудно ми е, като видя някой сладур със свастиките и келтските кръстове, белите връзки на кубинките и фанелка възхваляваща България. SS Гошо. Пича може би има представа през къде им е било на хитлеристите за България... Не знам, може да греша, но съдейки по скиновете, които съм виждал в Пловдив и Варна - това са банда комплексирани и мачкани лайна, които се събират и заедно и така се чувстват силни. 2 цифри зерглинги (който разбира от brood). И как се доказват като мъже? Като обикалят и трошат, хулиганстват и въобще трошат каквото им попадне. Пейки, лампи, спирки... важното е да са част от съвременното общество, както ги определи някой писец по-горе. Като видят пънкари, метъли с по-дългички коси... може да изгледат някой негър на кръв и дори да го набият - нали негрите не са като циганите - да набиеш един и да скочат сто. И леят злоба и жлъч по адрес на циганите а дали правят нещо повече по въпроса? Поотделно си остават лайна.

П.П. Отново наблягам, че може и представата която съм си изградил на базата на шит-хедовете в Плд и Варна да е грешна...

Ей прабългарино какво ми ги приказваш на мене тия!Ако си беше направил поне труда да отделиш 30 минути и да прочетеш темата щеше да знаеш, че и Grimjaur и аз го дадохме този линк!!!!

А поне за Пловдив съм обърнал внимание, че най-много на бой скачат по-малките "скинари".Виждал съм как един скин(от тези тип гардероб) минава покрай негър и му се усмихва, като сам носеше тениска white power!И съм го виждал същият да си говори с пънкари и не ми  направи проблем когато 1 път в 23 часа на главната минахме покрай него и човекът с мен носеше скейт.(казвам, че е 11 часа, защото колкото по-късно е, толкова по-малко хора има които биха могли да попречат ако ни направи проблем.Не че наистина има такива хора, но все 1.)Даже преди 2 дена го видях и един пънкар му извика "анархия" и той се смееше.(ама те май са се познавали, но не знам)Говорил съм си със скин, пак с качулка на white power и ме попита за една пънк група какво свирят и аз там му казах нещо друго, а после се оказа, че и той слуша пънк и е супер точен!

Общо взето мисля, че ги има всякакви, но най зле са необразованите и неорентираните!!

сори за дългия пост

edit:хаха странна дума си избрал, за да го опишеш :lol: а всъщност за кого говориш?За този, който казах, че слуша пънк (викат му Боцмана май) или за другия (този като гардероб)?

izvinqvai za link-a det go dadoh ,vqrno e 4e ne sam pro4l temata izcqlosno no nqmam dostata4no vreme za tova (sled tova vidqh 4e Grimjaur go e dal no kysno) ama se pak SkinHead ne sa samo nazi kakto be kazal ti :) a tova na negara i skinara s WhitePower ka4ulka nz vapreki 4e ima i romi koito za to4ni no sa tvarde malko iskam da dam za primer DR. 4IRKOV nikoi nemoje da ospori 4e e inteligenten 4ovek vapreki 4e e ot romski proizhod!

Този филм е боза, при това пълна боза. Бахти тъпата пропаганда, както и Romper Stomper. Наскоро гледах Made in Britain (1982), мисля че този филм е най-близко до реалността. Но все пак това са филми създадени с цел да се опетни името на движението, да го представят като фашистко. Както казах и преди това имам едно филмче за 4-skins като се отвори място, ще го кача. А за тези, който се интересуват има една книга Spirit of 69 (скинхед библия).

Боцмана го познавам лично, много луд е той ... :> голям пич и повечето му приятели са пънкове. Този гардероба не го познавам, дори не се сещам кой е (ако е един висок и едър и с очила значи съм го мяркал). Ботев (Челото) супер пич и той ... много пие :Р. А btw темата е заприличала на гомна с лайна.

@The`ScorpioN във Варна има много пънкари, познаваш ли някой от тях ?!?

Приятел,използвай копчето ЕДИТ за да въведеш допълненията си.По темата за скиновете по-горе изразих моето мнение,но искам да попитам нещо-какво ства с тези хора,когато наближат 30 години и когато кожата им почва да увисва,а татосите стават неузнаваеми??Скинове трябва да има,зашото ги има във всяко едно социално общество,но все си мисля,че скиновете не правят проблем на негри,пънкари и т.н.т.,а най-вече на циганите.Така и трябва.......

Приятел,използвай копчето ЕДИТ за да въведеш допълненията си.По темата за скиновете по-горе изразих моето мнение,но искам да попитам нещо-какво ства с тези хора,когато наближат 30 години и когато кожата им почва да увисва,а татосите стават неузнаваеми??Скинове трябва да има,зашото ги има във всяко едно социално общество,но все си мисля,че скиновете не правят проблем на негри,пънкари и т.н.т.,а най-вече на циганите.Така и трябва.......

10x za kop4eto

a tova 4e pravqt problem nai ve4e ciganite taka e nai-ve4e v БЪЛГАРИЯ taka e za6toto negi ne se sre6tat 4esto pak i te sa obazovani. :rolleyes: ili pone taka mislq :)

И аз не обичам циганите много най-вече защото не работят и крадят, а накрая се оплакват от дискриминация и тем подобни, но мисля, че това което правят скиновете е прекалено. Все пак в закна пише, че всеки има право на нормален живот и всеки има правото да се разхожда по улиците спокойно, а скиновете им отнемат точно това право.

И аз не обичам циганите много най-вече защото не работят и крадят, а накрая се оплакват от дискриминация и тем подобни, но мисля, че това което правят скиновете е прекалено. Все пак в закна пише, че всеки има право на нормален живот и всеки има правото да се разхожда по улиците спокойно, а скиновете им отнемат точно това право.

pri polojenie 4e ciganite se hranqt na na6 grab [БЪЛГАРИТЕ] se pak te 6te ni minat po broi skoro po broi

1na raka toka koito ne pla6tat a za smetka na tova i kradat (tok i elektroprovodi)

2visqt za sociqlni pomo6ti ama po tqh i visi zlato koeto mnogo malko БЪЛГАРИ

mogat da si pozvolqt

3mrasotiqta i mirizmite koito se nosqt ot tqhnite mahali

4 AKO SEGA PLAZNE EPIDEMIQ OT HEPATIT (ILI NQKOQ DRUGA BOLESYT) KADE MISLI6 4E 6TE E GNEZDOTO NA ZARAZATA

P.S. ne sam rasist no ne obi4am ciganite poradi tezi gore poso4eni 4 pri4ini :)

пълна подкрепа за това движение!!!!!!!

е ми сори тогава  :D

мисля че skinheads са готини пичове защото и аз слушам подобно на тяхната музика

мисля че нео-нацистите (бг скинарите) са лайна!

ама ти кво да не мислиш, че скинарите са хора, които слушат няква си музика заедно!!!! :confused :music те са си проблем на обществото и то трябва да се справя по някъв начин с него!

:pirate :sayjinЧИГАНИТЕ НА САПУН ТУРЧИТЕ ПОД НОЖА!!!! :sayjin :pirate

А да мрат сички бе....само ми дишат въздуха и ми го марсят на сичкото

отгоре копелетата те не трабва да имат право и деча да си правят свините

миризливи. :pirate :pirate

LONG LIVE THE SKINHEADS!! :punk :punk :punk

:pirate  :sayjinЧИГАНИТЕ НА САПУН ТУРЧИТЕ ПОД НОЖА!!!! :sayjin  :pirate 

А да мрат сички бе....само ми дишат въздуха и ми го марсят на сичкото

отгоре копелетата те не трабва да имат право и деча да си правят свините

миризливи. :pirate  :pirate 

LONG LIVE THE SKINHEADS!! :punk  :punk  :punk

Спазвай малко добрия тон де!

Иначе по темата.За мен скиновете са едни крааааайно заблудени хора.Мислят си,че като са чели една книга(ха познайте я коя е от три пъти!) са открили истината за тоя свят.Проблемите с циганите и с което и да е друго малцинство са прекалено сложни,за да ги решават разни пияни и дрогирани момченца с бръснати глави.

KILL EM KILL EM ALL!!!

SLAY EM TO THE LAST!!!

LEAVE NO MAN,WOMEN OR CHILDREN BEHIND!!!

Усещате ли как темата все повече се сгомнясва,пълни се с безсмислени постове,повтарят се реплики и пр. ?

Май е вече време за затваряне...

Усещате ли как темата все повече се сгомнясва,пълни се с безсмислени постове,повтарят се реплики и пр. ?

Май е вече време за затваряне...

tai kato az povtarqm pove4eto :) sam saglasen :)

xexex

apak i kakvo novo moje da se kaje? :blink: :blink: :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...