metalstorm Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 За скиновете - половината са разни палячовци на по 15-16 години, дето си мислят че като са си обръснали празните главички, носят кубинки и камуфлажи и гледат страшно са много велики. Въобще не знаят за какво става въпрос и не мисля че трябва въобще да бъдат коментирани. Другата половина от скиновете са алкохолици или наркомани, още по зле... И тази тяхна измислена идеология - пълна комплексарщина според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ами да има го и момента със комплексарщината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ем....има го!!! И невежеството,и алкохолизма,и наркоманията,и позьорството(и девствеността,и страха от тъмно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ami kakvo da kaja naistina gadno towa koeto se e sluchilo s bratmito i s IJ_Master No te pone sa se pokzali kato MUJE zashtitili sa se vypreki che sa bili 2-ma na 5-ma Spored mene boq ne opravq neshtata naistina a towa koeto te sa napravili e bilo samozashtita koeto e logichno v edin takuv moment. A za nashte HOOL-cheta ushkim i nazi-ta to tva neshto spored mene shte si otide skoro shtoto specialno taq moda tyka v BG idva ot football-a A v drugi dyrjavi veche e poizcheznala tam veche ima prosto hooligani a ne neo nacisti v agitkite.Naprimer v England. Kato mnogo neshta i towa shte namalee.A predi mi se srtuva che imashe mn poveche zabludeni hlapeta koito se praveha na nazi-ta.Sega veche kato che li sa ponamalqli malko i spored mene i sled vreme veche nqma da sa i tolkova nashumqli Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Опа извинявам се за шльоковицата Забравих да сменя на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 според мойте лични наблюдения изобщо не намаляват а напротив! трябва да се направи едно нео нацистко преброяване и да ги броим като отделна "раса" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 абе не е така бе,ще видищ това ще отмине Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Дайте да ги намажем с йод и те сами ще си минат Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 абе не е така бе,ще видищ това ще отмине <{POST_SNAPBACK}> e майна то ше мине ама дали аз ше го доживея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Awe to kakto vikate 6e otmine ama tva nqma da spre nasilieto po ulicite koeto vsu6tnost e problema zasqga6t temata.Ama frazata'' violence against violence'' v mnogo slu4ei raboti.Priznavam 4e ako imah vuzmojnost i koraj bih tursil otma6tenie no......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 s dve race i dva kraka za Skin Heads trqa da go ima kakto go ima vav vsi4ki evropeiski i izvan evropeiski strani Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 според мойте лични наблюдения изобщо не намаляват а напротив!трябва да се направи едно нео нацистко преброяване и да ги броим като отделна "раса" <{POST_SNAPBACK}> 4eti v www.bootboy.hit.bg zada razbere6 4e skin head ne sa samo neo-nazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Hmm mi skinarite imat i polojitelna strana, znaete li? biqt cigani - aplodismenti ama dotuk s dobrite dumi za tqh. sigurno ste zabelqzali 4e pove4eto ot bylgarskite skinari sa mejdu 13-18 godini, pove4eto ot tqh sa hilavi i tejat po 60 kg s kubinkite (ima si i ultrasi deto sa kato dva garderoba edin do drug no sega govorq za masata), za pove4eto ot tqh skinarstvoto se sastoi v boi na cigani i mrazene na otbor po futbol (+boi sas fenovete na saotvetniq otbor) pove4eto nqmat nikva ideq kvo e "moqta borba" i si nqmat predstava 4e hitler e bil polunegramoten (kakto i dosta ot tqh ) ako skinarite v bylgaria 6te sa tova - az sam protiv. Oba4e ako sa istinski, s nacionalisti4ni ubejdeniq, togava sam za i gi podkrepqm s 2 race. p.s. daje pove4eto ot tqh slu6at 4alga i rap!!!!!!! kvi skinari sa tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 p.s. daje pove4eto ot tqh slu6at 4alga i rap!!!!!!! kvi skinari sa tova <{POST_SNAPBACK}> Явно не правиш разлика между скинове и хулигани А има огромна такава.И кой пак я изкопа тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Предварително се извинявам за дългия пост,но смятам,че това което казвам не е маловажно! След нескашмия ден просто намразих нацистите.Скочиха да ни бият с един приятел и се збихме.Не се гордея с това но просто много ме ядосаха.Тръгнаха да ни бият просто защото карахме скейт.Най ме е яд защото неможах да защитя най-добрия си приятел Докато се биех с едни от тях другите успяха да набият приятеля ми.След акто успях да набия единия и другия избяга тръгнах да спасявам приятеля си но вече беше късно бяха го наритяли.Много ме е яд.Добре че бях малко подпийнал че иначе дори нямаше да се защитя :според мен такива като тях просто трябва да бъдат отсранени ор обществото.Добре че имаше няколко по-възрастни на около че иначе щяхме яко да загазим Snatch дойде на помощ но малко късно.Не го и обвинявам.Беше далеч и не можа да дойде.Но важното е че се оттървахме горе долу добре.Само на приятеля ми му разбиха носа, но можеше да бъде и много по-зле.И след тва ако някой подкрепя идеята на тази група хора,определящи се като нео-нацисти просто нямам думи.И тва ако не е простотия просто не знам какво да кажа. Жалко е всичко това което се е случило и най жалкото е това,че Никой не е помогнал.Но такива сме българите! Аз съм го изпитвал на свой гръб и то няколко пъти. При уличния бой няма честно-нечестно Колкото по-добре въоръжени - толкова по-зле за тях Да не мислиш,че те ако имат боксове няма да ги използват.И поне двама трима ще са с мартенси - а аз знам как боли като те ритнат с мартенс.....Тръби,вериги и боксове - това е!!! Аз мога да домъкна един сигурен.И един вероятен <{POST_SNAPBACK}> Прав си за уличния бой но когато си изправен пред рецедивисти? Лично съм им сърбал попарата на пазарджишките скинове и знам,че насилието няма да оправи нищо,но случи ли ми се да ги намеря тия отмъщението ще е жестоко! Grimjaur ти имаш ли контакти с някой от тях? Виждал съм някои от тях да движат из Пловдив мисля,че работят тук и някои са студенти.Със сигурност са фенове на Левски! Искам да отбележа,че инцидента с мен беше много сериозен и остана без последствия!Затова съм отвратен от държавата. На един концер бях в Стамболийски на който имаше към 500ч. Охраната се състоеше от една линейка и две патрулки. Бях с няколко приятели фенове на Локомотив ние бяхме 5ч. а те 20! Заради една татуировка на Локото на рамото на един от най добрите ми приятели ми разцепиха веждата и ми счупиха един зъб. Някои от тези изроди бяха огромни двама от тях бяха по 120кг. Затова реших да си тръгваме,макар че пристигнаха 5-6ч от Пловдив познати фенове на Ботев и няколко местни фена на ЦСКА и искаха да се обединим и да се бием с тях за да отмастят.Това може би ми е спасило живота,а и на моя приятел който искаше най много да се бие! По късно след заминаването ни е станал голям търкал и едно от гореспоменатите момчета от Стамболийски е било намушкано 2пъти с нож! Във вестниците после не пишеше нищо. Само в Марица и Труд по една малка статийка''...пияни рокери се збиха на концерт в Стамболийски".В болницата не ми изкараха медицинско! Лекарите на концерта не ми помогнаха,а ми казаха oтивай си в Пловдив тук не можем да те залипим! Полицията нищо не е видяла и тези които са арестували са ги пуснали поради липса на свидетели и доказателства! Егати скапаната държава и хора. От 500ч как никой не видя? Аз съм за национализъм,но съм твърдо против такива социални отрепки Струва ли си да те претрепят за един футболен отбор или за това,че слушаш пънк и караш скейт!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Grimjaur ти имаш ли контакти с някой от тях?Виждал съм някои от тях да движат из Пловдив мисля,че работят тук и някои са студенти.Със сигурност са фенове на Левски! <{POST_SNAPBACK}> Ами,като се има предвид,че съм от Пазарджик,че съм израснал с повечето от тия хора и също съм фен на "Левски" - как мислиш - имал ли съм контакт с тях? Знам за случая в Стамболийски В интерес на истината от Пазарджик имаше само 4 скина(двама от които - наистина огромни,както сам каза).Останалите бяха пънкари. Въргалът,който стана след това е започнал доста след като ние си бяхме заминали.Така че скинове от Пазарджик,или поне тези за които знам,че бяха там - не са участвали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Не споделям идеологията им,но съм напълно съгласен с това да бият индивидите от ромски произход П.С.Не съм расист,просто много мразя циганите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 lАз съм за национализъм,но съм твърдо против такива социални отрепки Струва ли си да те претрепят за един футболен отбор или за това,че слушаш пънк и караш скейт!? <{POST_SNAPBACK}> Prav si Bratle. Mnogo jalki stanaha vremenata v Bulgariq.Ne si li korav 6te te tap4at i ma4kat kakto si iskat.Spomnqm si predi 7 - 8 godini s edin priqtel bqhme u negova bratov4etka v Sofiq.To4no posledniq den predi da si otidem, maika i q prati za hlqb. Az sas svoq priqtel e pridrujihme.Po patq za magazina minahme pokrai edno bar4e. asled kato go podminahme zad nas se 4uha nqkakvi vikove kato 'krava' 'prase' i t.n. Nie ne im obarnahme vnimanie i stignahme do magazina i vzemahme hlqb. No ne6te6 li kakto tragnahme za obratno izko4iha 3 pi4ki i vzeha da q obijdat i da i posqgat. Te izglejda bqha ili piqni ili drogirani. I nie kakto se se6ta6 s moiq priqtel se opitahme da gi raztarvem. Az nikoga ne sam udrql momi4e i zasega nqmam o6te namerenie. Polu4i se taka 4e butnahme ednoto momi4e i to padna na zemqta.Kato i da e uspqhme gore dolu da se razberem i tragnahme za obratno, no to4no tam na bar4eto izleznaha nqkolko 'majagi' i trgnaha da se razpravqt s nas. Az se opitah da obqsnq na ediniq ot tqh ,4e ne sme vinovni za ni6to i ne sme udrqli momi4etata , i kato ,4e ediniqt me razbra no drug me frasna po liceto s koeto mi cepna djukata.Moq priqtel otnese i toi nqkolko udara. Nie si otidohme i kato pogledne6 tova cqloto stana za ni6to, no potarpev6ite bqhme nie (bez vina). A i znae6 li koe be6e nai 4udnoto prez cqloto vreme na slu4kata v rakata si imah 'peperuda' no ne q izpolzvah. Posle kato si pomislih vidqh 4e sam deistval pravilno. Ne bi bilo redno da leja v zatvora zaradi nqkakav bokluk.Lo6oto e 4e bqhme v Sofiq i tam sme 4ujdi za vseki go. Ako be6e stanalo v Pld 6te6e da ima posledstviq. Ta taka ,4e nqma pravda v tazi darjava. Tuk e kato djungla deistvat instinktite za samosahranenie. Ve4e vandalite prebivat horata ei taka za ni6to a policiqta spi. Ostava ni samo da taim nadejda 4e nqkoga 6te se opravqt rabotite. Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 snolp,Jan 27 2005, 17:51 PM]4eti v www.bootboy.hit.bg zada razbere6 4e skin head ne sa samo neo-nazi <{POST_SNAPBACK}> Ей прабългарино какво ми ги приказваш на мене тия!Ако си беше направил поне труда да отделиш 30 минути и да прочетеш темата щеше да знаеш, че и Grimjaur и аз го дадохме този линк!!!! А поне за Пловдив съм обърнал внимание, че най-много на бой скачат по-малките "скинари".Виждал съм как един скин(от тези тип гардероб) минава покрай негър и му се усмихва, като сам носеше тениска white power!И съм го виждал същият да си говори с пънкари и не ми направи проблем когато 1 път в 23 часа на главната минахме покрай него и човекът с мен носеше скейт.(казвам, че е 11 часа, защото колкото по-късно е, толкова по-малко хора има които биха могли да попречат ако ни направи проблем.Не че наистина има такива хора, но все 1.)Даже преди 2 дена го видях и един пънкар му извика "анархия" и той се смееше.(ама те май са се познавали, но не знам)Говорил съм си със скин, пак с качулка на white power и ме попита за една пънк група какво свирят и аз там му казах нещо друго, а после се оказа, че и той слуша пънк и е супер точен! Общо взето мисля, че ги има всякакви, но най зле са необразованите и неорентираните!! сори за дългия пост edit:хаха странна дума си избрал, за да го опишеш а всъщност за кого говориш?За този, който казах, че слуша пънк (викат му Боцмана май) или за другия (този като гардероб)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Снач,познавам хлапето,има хляб в него,но още не е наясно с нещата Отвреме на време го консултирам за някои работи.А иначе си прав - най-зле са необразованите и неориентираните.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 skinovete sa bokluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 skinovete sa bokluci. <{POST_SNAPBACK}> Оценявам правото ти на лично мнение,но бих могъл да кажа същото за рапърите,метълите,пънкарите,рейвърите,гъзарите,лезбийките,гейовете,травеститите, наркоманите,инвалидите,болните от СПИН,студентите,преподавателите и кой ли още не.Поне се аргументирай Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 za skinovete RULEZZZZZ trepat mangovcite!!! az li4no poznavam mnogo pi4ove bore6ti se za svobodata na grad plovdiv 4e gadnite mangusti ni prevzeha grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 za skinovete RULEZZZZZ trepat mangovcite!!! az li4no poznavam mnogo pi4ove bore6ti se za svobodata na grad plovdiv 4e gadnite mangusti ni prevzeha grada <{POST_SNAPBACK}> До сега не съм видял скинове да бият мангали в Пловдив.Случва се да наритат циганите с лепилото по главната,които са толкова надрусани ,че не знаят за какво става въпрос.Защо въпросните "борци за свободата на град Пловдив" не отидат в Изгрев да раздадат малко правосъдие като са толкова смели.Вчера видях 6-7 "скинари" на спирката на централна гара - с камуфлажите и кубинките с бели връзки и прочие,и до тях съвсем спокойно си стояха двама циганина.Никой нищо не им направи.Всеки може да ходи да рита малки циганета и да се прави на мъж после.Айде вече да се затвори тая тъпа тема и да не се занимаваме с тия малоумници "скинарите",че ми писна да слушам колко полезни били за обществото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Moje li da stane nqkoga tva koeto iskat skinarite Ako nemoje za6to si pravat truda togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.