Jump to content
BulForum.com

ZA ili PROTIV skinheads

HATE

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Викайте и мен ако ще спретвате изненада!Да ги е*а в тъпите парчета гадни.

Violence against violence :angry1

Викайте и мен ако ще спретвате изненада!Да ги е*а в тъпите парчета гадни.

е майна то ако ти не дойдеш няма кой!ама аре ако наистина става въпрос за боксове по-добре повече хора шото те са към 15-20 а пък аз поне няма кой да викна :(

a taka az bqh priqtelq det izqde nai mnogo boi.i imam edno mnenie po vuprosa i to e:F**K NAZI :angry1

A odnosno priqtelite mi ne se kosete 4e me naritaha se pak i vie bqhte izpraveni pred fakani nazita.men ni6to mi nqma samo nosa mi e malko podut.vajnoto e 4e vsi4ki sme dobre i vsi4ko e minalo.DOKATO :angry1 6ibanite nazita ni6to nqma da stene ot tqh sled nqkoq druga godina 6a prosat po ulicite. horata 6a gi gonat kat mrusni koteta.

е майна то ако ти не дойдеш няма кой!ама аре ако наистина става въпрос за боксове по-добре повече хора шото те са към 15-20 а пък аз поне няма кой да викна :(

Ами и аз няма кой да викна.И не ми харесва идеята за боксовете.Ако ще се бием ще се бием честно.Обаче трябва да сме в съотношение 1:1 щот иначе нама да стане работата.

При уличния бой няма честно-нечестно ;)

Колкото по-добре въоръжени - толкова по-зле за тях ;)

Да не мислиш,че те ако имат боксове няма да ги използват.И поне двама трима ще са с мартенси - а аз знам как боли като те ритнат с мартенс.....Тръби,вериги и боксове - това е!!!

Аз мога да домъкна един сигурен.И един вероятен :)

ок хора ся като ги говорим теа неща вие бъзикате ли са шото аз съм сериозен шото ме е яд че вчера нищо не напраих!аз имам бухалка и ежентуално ножове :) ама ако ше са праи нещо ако сме 5 човека е по добре да са нашибаме отколкото да ходим да на бият а и Agarvaen не знам да ли си обарнал внимание ама ние сме на 15 не на 20 :bgrin:

Това за вас е голям +,щото мен директно в затвора ще ме бутнат ;)

А иначе за мелето - без ножове.Аз съм сериозен.Ама трябва да ги изтърбушим и да изчезнем на момента,щото иначе ушевите :ph34r:

Тоя бой май само ще усложни нещата.

1.Ще доведе до още по-голяма омраза.

2.Ще имаме проблеми с полицията.

3.Може ние да го отнесем щот кат караме на съединение и може да им хрумне да наминат от там.

4.Не обичам да се бия и май го права само ако съм пиян.

П.П И те не бяха много големи.Някъде с 1-2 години по-големи от мен и бяха бахти шубетата(което много ни помогна).

ок за ножовете не го каах сериозно сори

ама като каах че сме на 15 исках да кажа че сме по малки от повечето там а и наистина трябва да сме мнооого хора

а те после едва ли им хрумне да идват на съединение шото ние няма да сме със скеитове се пак и те няма да знает че сме ние се пак!

ауе те ония не бяха големи ама там имаше и по-големи а и се пак са доста!

А да ви е хрумвало че накой от тях може да чете тая тема?

ако беше така щяха да се обадят още на пъравата страница от темата или в предишната тема за пловдивските скинове

Дори и да чете,мен това слабо ме интересува.По душа съм скин,но не налитам на бои(и на гърл не налитам :) )на българи,които на всичкото отдолу нищо не са ми направили... :angry1

Да четат мам им кривокрака двупроходна и да си вземат бележка.

Не знам.Тоя бой малко тъп ми се струва.Пък и съм шубе и ша се спеча.Вчера се збих защото бях пиян и беше при самозащита.Пък и не мисля че това е най-правилния начин да им покажем че грешат.Те са толкова тъпи че няма да си земат поука,а на против още повече ще нарасне омразата едни към други.

Пичуи само мога да кажа,че тва не е начина за разрешаване на проблема ;)

Ако те сами не разберат що за тъпи идеи имат никой не може да м помогне.

А инъче аз имам бухалка. :D :lol: :pirate :ph34r: :lol: :lol: :punk :tongue :zzz B)

Ам време е да покажем кво могат пазарджиклии :)  :ph34r:  :angry:

хаха познавам още един пазарджиклия дето има жестока омраза към Нацистите.И те го познават добре :lol: :punk :pirate :ph34r:

Сашо,xsakex,Uvatra666;

www.o3m.hit.bg едва ли го познаваш по рано имаше проблеми със нацитата.Много го мразеха щото само той се бунтуваше против тях.Сега нещата малко се пооталожиха. Казах му за този бой ама не е от най-надъханите. ;)

4 contacts : ICQ-267020331 ; IRC-#o3m >>>xsakex :) :punk :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...