Grimjaur Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Тц,това ми харесва.Ама пак някоя шугавелица ще кръшне встрани от темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Ее, не бъди прекалено критичен де! Всеки от нас се е отплесвал понякога! Важното е да не се инатим и да не се джафкаме като вързани псета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Аз предлагам да се джафкаме като отвързани псета По-интересно ще е А иначе темата доста се изчерпа,наръсиха се една камара глупости и май-май предстои да потъне в забвение Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 така ще да стане! аз обещавам че вече няма да пиша освен ако не се появи някой с "нови" и "интересни" възгледи по въпроса а джафкането поне на мене ми беше достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Et in terra pax ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Spored men vdeki si ima sobstweno mnenie ako te kefi deistwa6 ako te otwra6tawa si mal4i6 i twae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Et in terra pax ! <{POST_SNAPBACK}> Pax!Pax!Pax Vobiscum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Мир вам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 След нескашмия ден просто намразих нацистите.Скочиха да ни бият с един приятел и се збихме.Не се гордея с това но просто много ме ядосаха.Тръгнаха да ни бият просто защото карахме скейт.Най ме е яд защото неможах да защитя най-добрия си приятел Докато се биех с едни от тях другите успяха да набият приятеля ми.След акто успях да набия единия и другия избяга тръгнах да спасявам приятеля си но вече беше късно бяха го наритяли.Много ме е яд.Добре че бях малко подпийнал че иначе дори нямаше да се защитя според мен такива като тях просто трябва да бъдат отсранени ор обществото.Добре че имаше няколко по-възрастни на около че иначе щяхме яко да загазим Snatch дойде на помощ но малко късно.Не го и обвинявам.Беше далеч и не можа да дойде.Но важното е че се оттървахме горе долу добре.Само на приятеля ми му разбиха носа, но можеше да бъде и много по-зле.И след тва ако някой подкрепя идеята на тази група хора,определящи се като нео-нацисти просто нямам думи.И тва ако не е простотия просто не знам какво да кажа. Възмоти ме също и безразличието на някои хора.Гледат че се бием и никой нищо нне прави по въпроса.Айде да бяхме някви мутри да ги е страх ама тва на нищо не прилича.Само 2-ма човека ни защитиха.Тва е просто безобразие.Snatch Се опита да викне помощ но уви никой не го е*е какво става ако не е на неговия гръб.Това безразличие просто ме отвращава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 и мене супер много ме е яд шото ги видях от далече ама ме хвана супер спек да отида при bratmito шото те бяха доста нацита и първо 1 им скочи и после дойдоха още не знам колко аз помолих едни хора да званат на куки нещо ама те тъпаците викат ми иди при охраната и аз отивам при охраната на пощата той докато излезе и те нацитата бягаха мене супер много ме е яд че нищо не напраих ама просто ма спече много здраво а после напсувах тея хората ама се 1 даже напсувах и един пич дето са оказа че е гонил нацитата ама аз не знаех а и той имаше германски знамена на рамената от де да знам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 и мене супер много ме е яд шото ги видях от далече ама ме хвана супер спек да отида при bratmito шото те бяха доста нацита и първо 1 им скочи и после дойдоха още не знам колко аз помолих едни хора да званат на куки нещо ама те тъпаците викат ми иди при охраната и аз отивам при охраната на пощата той докато излезе и те нацитата бягаха мене супер много ме е яд че нищо не напраих ама просто ма спече много здраво а после напсувах тея хората ама се 1 даже напсувах и един пич дето са оказа че е гонил нацитата ама аз не знаех а и той имаше германски знамена на рамената от де да знам? <{POST_SNAPBACK}> Ами наистина малко гадно стана че се скара с човека който ни защити но всемпак беше далече и не разбра за кво става въпрос.Добре че бяхме само 5 срещу 2-ма .Не ми се мисли какво щеше да става ако бяха 10 човка. Аз да си проазная в началото не знаех какво става.Бях доста пиян.Но като видях че бият приятеля ми нещо ми щракна и полудях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 аз съм против всякакви форми на расизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 аз съм против всякакви форми на расизъм <{POST_SNAPBACK}> ми това е хубаво да, ама те ония се биха шото имахме скеитове се пак не сме цигани Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Тия наще нео-нацисти не са против циганите,а против сичко което не им оттърва.Те изобще нямат принципи а си ги изграждат на момента.Глкедат ме че си нося скейта нито се заяжадм нито нищо и ми скачат да ме бият.Е тва според мен е супер тъпо.Мразя да се бия а тези просто ме предизвикаха.Каточили повече ме раздразни това че се збих отколкото това че ми скочиха,защото можеби 20 минути преди това изказвах теории че боя е стъпка на зад в еволюцията.Дано никога не се повтори,в което се съмнявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
spearow Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 az sam za skinheads 6toto tva e tqxniq na4in na jivot ne mojem da gi mrazim za tova koeto sa .takuv na4in na jivot sa si izbrali taka 6a bude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 az sam za skinheads 6toto tva e tqxniq na4in na jivot ne mojem da gi mrazim za tova koeto sa .takuv na4in na jivot sa si izbrali taka 6a bude! <{POST_SNAPBACK}> ауе еи ти кво изглежда си някав много тъп а?или просто си прочел заглавието на темата и си постнал (сори ако е така) как така тва им е начин на живот?да ходят и да къртат секи който не ги кефи?за тва ли си "за"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ами човече да зема и да тъе пребия щот си по различен от мен.Това ли затеб е начин на живот?Преди да постваш наистина земи дапомислиш!Представи си че беше на мое място щеше ли да ти е приятно?Някви олигофрени да тръгват да бте бият просто защото държа скейтборд в ръката си!Единственото за което те моля е да помислиш преди да постваш.Кажи ми какво харесваш в тези хора.Ако бях някой по-хърбав сигурно сега щях бда съм с разбити джуки и навярно някоя счупена кост.Ако ти беше на мое място пак ли щеше да си За "скинарите".Казвам скинарите в кавички защото това не са скинари както всички си мислятма това са нео-нацисти.Даже ако питате мен дори не са и нео-нацисти.Това са група неореантиранио хора,комплексари, които са обръснали главите си и се мислят за господари на света.Ми не е така.Те са бахти неодачниците.Добре че поне не успеха да ме ударят.Тоест удариха ме но бях твърде пиян да усетя болка.Но като видях че бият приятеля ми просто полудях и не знаех кво права и гадните кпеленца избягаха като тръгнах да ги бия.Не че сикам да се изкарам някъв бияч или нещо такова.Напротив ако бяха малко по-смели или аконне ябах пил щях да ям много бой. П.П Дори и да отнеса малко warn за изразите ми не ми пука.Просто съм толква ядосан че се чуда как се здържам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Тъжно,но факт - мокра котка лиже контакт. Към колко часа стана това? Щото аз към 16:30 минах покрай пощата и некви тъпаци се заядоха,че съм бил с бели връзки и дълга коса(като казвам дълга коса - разбирайте -под рамената),ама много не съм ги оглеждал-май бяха някви хулиганчета... Иначе много,много криво така деба.....Некви смотани лапачи на конски х****,сфинктерооблизвачи и майкотаковачи,дето не знаят какви са и за какво се борят, да се правят на велики..... А това,че никой не е помогнал,просто няма да го коментирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Тъжно,но факт - мокра котка лиже контакт.Към колко часа стана това? Щото аз към 16:30 минах покрай пощата и некви тъпаци се заядоха,че съм бил с бели връзки и дълга коса(като казвам дълга коса - разбирайте -под рамената),ама много не съм ги оглеждал-май бяха някви хулиганчета... Иначе много,много криво така деба.....Некви смотани лапачи на конски х****,сфинктерооблизвачи и майкотаковачи,дето не знаят какви са и за какво се борят, да се правят на велики..... А това,че никой не е помогнал,просто няма да го коментирам <{POST_SNAPBACK}> Случката стана към 20:30 някъде.Но до колкото разбрах от Snatch те постоянно са зели да се събират до фонтана в градската дет по принцип висят пенсионерите.Като минавахме през градската и те ни напсуваха обаче не им обърнах внимание,защото не исках да се бия.Когато се разделихме със Snatch и с още няколко момичета останахме само 2-мата с моя приятел и тогава скочиха.И тва ако не са страхливци не знам какво са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 men ma kefat 6toto biqt parazitite-mangali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 men ma kefat 6toto biqt parazitite-mangali <{POST_SNAPBACK}> Я вземи и ти да попрочетеш малко темата.....А не кой видял-недовидял,кой чул-недочул и плясва мнение.....Биели мангалите,да бе да!!!!Досега съм виждал само 3 пъти един скин(самичък) да набие повече от 3 мангала заедно. Иначе яко стаден инстинкт...На група. Бтв,искате ли да им спретнем една гадничка изненада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Еи тфа е мойто мнение по въпроса. Dead Kenedys-Nazi Punks Fuck Off Punk ain't no religious cult Punk means thinking for yourself You ain't hardcore cos you spike your hair When a jock still live inside your head Nazi Punks, Nazi Punks, Nazi Punks Fuck Off! Nazi Punks, Nazi Punks, Nazi Punks Fuck Off! If you've come to fight get outta here You ain't better than the bouncers We ain't trying to be police When you ape the cops it ain't anarchy Nazi Punks, Nazi Punks, Nazi Punks Fuck Off! Nazi Punks, Nazi Punks, Nazi Punks Fuck Off! Ten guys jump one, what a man! You fight each other, the police state wins Stab your backs when you trash our halls Trash a bank if you've got real balls You still think swastikas look cool The real Nazis run your schools They're coaches, businessmen and cops In a real fourth reich you'll be the first to go Nazi Punks, Nazi Punks, Nazi Punks Fuck Off! Nazi Punks, Nazi Punks, Nazi Punks Fuck Off! You'll be the first to go You'll be the first to go You'll be the first to go Unless you think... То тоя текст не се отнася много много до наще "Наци-скинс" щото те не са никакви Нацисти ами са просто едни футболни запалянковци със слабост към Побой на малцинствата и въобще бои на всичко което не е с бръсната глава и не им споделя тъпите идеи.Видяли са,че модата е да носят кубинки и бомбери с нацистки нашивки и какво айде и ние така.Така е на запад така ще сме и ние.Ей тва представляват на кратко наще наци-скинс. И моляви не казвайте скинари защото скинарите не са такива! (исинските скинари) хванете прочетете малко историята на истинските скинари! Това не са Нацискиновете Така че не правете такива грешки като казвате мен ма кефат скинарите щото бият цигани! поне като ги подкрепяте подкрепяйте който трябва -наци скиновете а не скинарите. Според мен дискриминацията няма място в 21век! Уличните побоища също.Но понякога наистина тярбва да ги има. H2O-This Time Standing alone in a situation Somebody's talking their shit Trying to control my frustration Somebody's gonna get hit But when is it right to fight? And when is it right to walk away? Sometimes we have no choice And this is the price we pay Cause we don't have to be What people see Got our own minds Got our own realities We try to stick together And let the music be our might But this time there's gonna be a fight We're not about senseless violence Don't wanna spoil the fun But when you get pushed, feels like an ambush And this time you cannot run This time wrong or right Искам да кажа само ако нещо съм писал излишно моля да ме извините не съм прочел цялата тема но сега ще го напрявя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Семплиок......градски Чаго знаеш ли го?За мен той е един от малкото скинове,който знаят защо са такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Семплиок......градски Чаго знаеш ли го?За мен той е един от малкото скинове,който знаят защо са такива. <{POST_SNAPBACK}> Ами не го познавам но го знам да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.