snatch Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 za6to tova otno6enie.Nikoi ne haresva ciganite taka4e da ne bi da ti pre4at. <{POST_SNAPBACK}> ми да супер много ми пречат! на тебе кеф ли ше ти е ходиш си по улицата и си носиш скейта и някав идва и та хваща за тениската и ти вика да ходиш с него! или вървиш си пак със скейт и някви отзад та псуват след известно време са обръщаш и гледаш 10-15 скина! ходя си и си бях дигнал гребена минавам покарй една градинка от нея идват 2 скина и единия ма удря! ми да ти каа цигани никога не са ми правили така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Hm da prav si takiva problemi nikoga ne sam imal. Ne znam Skinovete kakvo imat sre6to skaitarite na mene mi e stranno tihnoto darzanie otnosno tazi tema. Misleh 4e se pi6at patrioti nali be6e taka edn narod edinna viara. ama mai naistina novite Skin heads ne razbirat tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Alukard не съди по скиновете само по мене И човека си е казал съвсем ясно,че е пънкар.А както е известно,пънковете са проводници на анархията,при което скиновете се явяват техни антагонисти(като застъпници за реда,ама то ебати застъпниците). И много малко от скиновете изповядват това,което се пее в песните. Нали знаеш:не вярвай на реклами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Agarvaen надявам се че ти не си от този тип хора за които разказвах в предишния ми пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Moмчета,само да ви предупредя да не обръщате внимание на този огромен умствен капацитет, нарекал себе си барабата(между другото аз го нарекох така първи заради изключително "приятния" му външен вид).Това е едно изключително комплексирано момченце дето само не знае къде и какво приказва.Бутончето Ignore върши много добра работа в случая.Просто приятелски съвет,извинете ме за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Само дето тея 'скинари' в България нищо не струват.. Не искам да коментирам по въпроса,щото предпочитам пънкарията до гроб ;> Уважавам идеологията на скиновете,но не и тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Agarvaen надявам се че ти не си от този тип хора за които разказвах в предишния ми пост <{POST_SNAPBACK}> Можеш да ми видиш снимката.Пък и по принцип само белите връзки ме отличават от тълпата.Щото имам доста коса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Можеш да ми видиш снимката.Пък и по принцип само белите връзки ме отличават от тълпата.Щото имам доста коса. <{POST_SNAPBACK}> ми нямах предвид обличането а отношението към другите ама нищо няма значение и без тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Уфффф,ще се впусна в малко разяснение на поведението ми.На времето в Пазарджик бяхме малко метъли,скинове,пънкове и прочие сволоч за обществото.Затова се крепяхме и гледахме да си пазим гърбовете едни на други.Оттогава ми е останала толерантността към другите фракции на българските ъндърграунд движения. Която,естествено повечето техни представители не споделят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Не ми харесват идеите на така наречените "бръснати глави". Прекалено крайни са, в България пък ми се струва, че тази идея е тотално неразбрана от голяма част от последователите и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 тази идея е тотално неразбрана от голяма част от последователите и. <{POST_SNAPBACK}> Напълно правилно ти се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Най-напред не съм съгласен с идеологията на скинарите в чистия й вид. Второ:поне на пръв поглед по-голямата част от скинарите не изглежда,че се интересува от идеологията си.На мене по-скоро скинарите ми приличат на безделници и пълни изпадналяци,които една работа не могат да свършат като хората обаче видите ли откриват "призванието" си да се борят за чист свят.И как се борят:като се дрогират,напиват и пребиват някой минаващ циганин.Голямо геройство!Като всичките са такива борци,ги съветвам някой път да отидат да набият някой мангал в Столипиново!Не че ги обичам циганите и не че и мен не са ме ограбвали,ама само да се надъхвам как ще се съберем и ще ги изтрепем всичките,ми се струва само чесане на езиците-празни приказки! И накрая само ми е интересно как виреят въпросните SKINHEADS в България?Аз честно казано едва ли някога бих успеял да убедя майка си,баща си или дядо си в правотата на СКИНХЕАД идеята.Просто това движение проповядва идеи,които са крайно чужди на българския народ!Аз поне така мисля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 to stana nqkva ludnica v taq tema .... kakto i da e moeto mnenie e "ZA" skinheads , ama za istinskite skinheads , ne za nasranite hooligan4eta koito se mislqt 4e upravlqvat sveta.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Банално но и аз съм "ЗА"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|HOODLUM|1912 Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 po dobre li e da sedite bezu4astni i da ne vi puka za stranata v koqto jiveete,da gledate kak gadnite mangali se mnojat bez4et i statistikite da kazvat 4e do 50 god te 6te stanat pove4e ot БЪЛГАРИТЕ?!! a tova 4e skinheads ska4ali na boi na koito im padne sa pylni gluposti !eto malko info za zarajdaneto na BG SkinheadS :ph34r: www.white-pride.hit.bg :ph34r: Ein Volk ein Reich ein Fuhrer!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Виждал съм в изгрев надпис "смърт за българите" и отстрани пречупен кръст.Струва ли си мангала да живее ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 a tova4e 4e skinheads ska4ali na boi na koito im padne sa palni gluposti !<{POST_SNAPBACK}> а да мое да ми се е сторило че някой ми бие круше или че ме дърпа настрани ти чуваш ли са кво говориш аз ти го каам като потарпевш а не да съм го чул от приятел на приятеля и .... ако наистина трепеха само цигани щях да съм твърдо "за" ама уви! а що не пишеш на кирилица като си голям патриот? едит:а ти били скочил на бой на пънкар да те питам?особено на 7-8 години по малък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Na men skincheta sashto sa mi skachali, ama iziadoha durvoto!I cigani sa mi skachali i te iziadoha durvoto! Ama nai-gadnoto beshe, che predi da hvana durvoto mi skachaha normalno oblecheni i izglejdashti hora. Basi, pisna mi ot tova durvo, ne moje li normalno da se otnasiame edni kum drugi!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> е късметлия! ние сме братя по нещастие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 po dobre li e da seite bezu4stni i da ne vi puka za stranata tova4e 4e skinheads ska4ali na boi na koito im padne sa palni gluposti ! Ein Volk ein Reich eine Fuhrer!!! <{POST_SNAPBACK}> Виж какво многознайко....Не ми излизай с тия про-нацистки лозунги.Ако не си наясно твоят възлюбен Фюрер,защото ако не си наясно малкия хомосексуален Шиклгрубер е искал да избие славяните(българите включително) за "своята" бяла раса. Прочети "Небето помни" за да разбереш,че арийците тръгват от нас,и ние сме много по-древна и велика раса от германците. А за това,че не скачали на всеки - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Брей, нашият приятел- патриот HOODLUM показва завидно правилен немски правопис! Предлагам всички да му пожелаем и българският му правопис да стане същия!!! Ура, другари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Брей, нашият приятел- патриот HOODLUM показва завидно правилен немски правопис! Предлагам всички да му пожелаем и българският му правопис да стане същия!!! Ура, другари! <{POST_SNAPBACK}> хаха верно!добре че каза майна шото иначе нямаше да го видя хахахаха Ein Volk ein Reich eine Fuhrer!!! щеше да е ако фюрера беше жена думата е der Fu(u умлаут)hrer следователно е ein Fuhrer a не eine!!!хахаха edit:е добре де сори за офтопика (и за другите също) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Въх! Верно има грешка там, недогледах, баси блейката дето съм. Но смятам, че като цяло забележката ми е уместна - на български тоя момък е допуснал повече грешки, отколкото на немски Признавам си, пиша всичко това, защото ме дразнят "патриотите", които се разхождат със знака на рода Дуло на гърба, а отдолу написано white power на чист български ... P.S. Мисля,че разводнихме темата !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 2, 2004 Author Share Posted December 2, 2004 Темата се разводни и то доста. Това е тема за мнения е не тема за спорове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Ами тогава да се затвори.И без това вече се изпокарахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 За да не се увличаме в плямпане, предлагам слредния формат за отговори на въпроса : - аз съм "за" защото ... - аз съм против защото ... Други предложения има ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.