Jump to content
BulForum.com

ZA ili PROTIV skinheads

HATE

Recommended Posts

Айде само да не ми викаш ДЕТЕНЦЕ!! :angry: Скинарите нямали място...бла-бла...ЕС...знаеш ли колко им пука на ЕС къде кво има...да не си мислиш,че в другите държави,които членуват там няма скинари...или последните на земята са в България и айде да ги махаме,че няма да ни земат в ЕС..пълни глупости...и никога не съм казала,че съм специалист по скинарите,но както виждам и ти не си!Да не мислиш,че англичаните няма да ги вземат в ЕС,щото именно там се е зародило Скинхед движението и все още си има..напротив - англичаните осъзнават,че им е по-добре да не са там,щото са си достатъчно дила държава да се управляват сами,а не някой друг! :angry:

Но темата не е ЕС...

Xxaxaxa Англия е отдавна е в Еврпоейския съюз момиченце.Не говори като не знаеш да не ти се смеят.

http://europa.eu.int/abc/governments/index_en.htm#members

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

horata trq znaqt kakvo e tova sepak...az baq 4eta za skinarite i tqhnoto dvizenie s smisala na vqrvaniqta im...v bg ima organizacii koito sa sponorirani ot van..ot EC strani..tai4e...skinheads ima v BG-sme6ni no i mnogo drugi seriozni i celenaso4ni grupirovki

:laughing:

Xxaxaxa Англия е отдавна е в Еврпоейския съюз момиченце.Не говори като не знаеш да не ти се смеят.

Алоооооооооооооооооооооооооо....я пак!

@idolmind http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0

прочети ги и след това ,ако искаш найстина да спориш,говориш или изобщо пишеш каквото и да е , го прави като ги спазваш

И не мисля ,че точно ти може да решиш дефакто кой ще влезне и как в ЕС . Не отклонявай темата . Говорим за скинарството в целият му вид и за какво именно се борят скинарите . Те и циганите честно казано не са за ЕС ,но България нищо не прави с тях нали ? ;)

За мен скинарите са хора които се борят по какъвто и да е начин (най-вече физически бой ) срещу циганите ,именно срещу тези цигани които се разкарват из главната ни примерно все едно е тяхна и ,ако някой чужденец ги види ще си помисли ,че именно те държат инициативата в нашата държава . Това ,че носели кубинки и т.н. за да се правят на интересни , е има и такива "скинари " не може да обедините всички скинари под 1 знаменател ,все едно да кажете ,че всички хора са еднакви .

UK не е реален член на EU бе! Има специално изключващо споразумение, затова и евро няма там и почти нищо общо със съюза!

EDIT: sorry за offa ама се ядосах

daite da se razberem maina...ako shte pishete za shibanata angliq i za fakaniq evropeiski sauz otvarqite druga tema pls.

а ти ако имаш предвид нео нацисти а не скинхедс също мое да напрайш така шото темата не отговаря на заглавието!!!!!!!

Бла......многознайковци..... :sick

Спорете,в спора се ражда истината.С глупаци не мога и не обичам да споря.

Barabata написа -

"http://store2.data.bg/punksnotdead/Skinheads.htm

tova e sait ot koito si4ki vie koito si milite 4e znaete ne6to za skinarite....6te se overite 4e ni6to ne znaete! "

Е, Baraba, предпочитам да не се Оверя. Просто преди години и аз бях един такъв маршируващ развейпрах. Смея да кажа, че нещата са ми ясни.

Между другото, като толкова държиш на чиста раса, чист език и прочее, що пишеш на латиница !?????

а ти ако имаш предвид нео нацисти а не скинхедс също мое да напрайш така шото темата не отговаря на заглавието!!!!!!!

az samo gledam mneniq...ne mi puka za fakanite nacisti nito za skinarite..iskam da vidq kakvo mislite vie!nqmam nishto opredeleno vpredvid :angry1

az samo gledam mneniq...ne mi puka za fakanite nacisti nito za skinarite..iskam da vidq kakvo mislite vie!nqmam nishto opredeleno vpredvid :angry1

е ми сори тогава :D

мисля че skinheads са готини пичове защото и аз слушам подобно на тяхната музика

мисля че нео-нацистите (бг скинарите) са лайна!

мисля че skinheads са готини пичове защото и аз слушам подобно на тяхната музика

мисля че нео-нацистите (бг скинарите) са лайна!

za6to tova otno6enie.Nikoi ne haresva ciganite taka4e da ne bi da ti pre4at.

То аз отворих темата...поне мнението да си дам:

Мен пак ме дразнят...абсолютни позьори.

Това е мое мнение моля не ме критикувайте.

Нямам подробни наблюдения върху скинари. И все пак веднъж имах "щастието" да съм в компанията на трима. Пълни идиоти. Вулгарни. Прости. Груби. Но пак пояснявам - говоря специално за тях тримата. Вярвам, че не всички скинари са такива.

Господине/госпожо/ а мислите ли,че сте наясно със скиновете?Защото съм сигурен,че съм доста по-напред от вас.И знаете ли откъде е тръгнало скинхед движението ?Дори и в една модерна държава,кандидатстваща за ЕС,ги има и ще ги има.Те не са анахронизъм -  те са съвремие на политическа и етническа толерантност, и демокрация. :angry:

Разочароваш ме пич, таман почнах да ти вярвам, че си ПАТРИОТ наистина. Всеки има право да бъде какъвто си иска, но не и да раздава правосъдие по свое усмотрение! Скинарството е МОДА и аз се мъкнех с тях (пловдивските скинари) по копчетата, но за едно лято, когато бях на 15! Големи хора да се занимават с това е много жалко. Това са ОЛИГОФРЕНИ и НЕУДАЧНИЦИ, в които действа стадния рефлекс, щом сме много не ни е страх. Иначе няма лошо, ако искаш си татуирай Хитлер на лявата буза (задна), а Мусолини на дясната (пак задна) и свастика на кухата лейка (не говоря лично), но не нарушавай закона! Айде със здраве.......

Нека първо малко инфо за интересуващите се - http://nazi-power.com/skinheads.htm

Значи приятел тази статия която си дал е пълен кенеф и супер наредба. Ян Стюарт роден през 1975 бахти смеха ... хахахаха 4 skins смешна групичка ... хохо ... преди 1-2 години говорих с едно малък скин от агитката на Ботев е и то знаеше, че слуша пънк (подарих му Strenght Thru OI!).

Ето ви изчерпателно инфо.неведнъж съм давал този линк при такива теми,давам го пак - www.bootboy.hit.bg

И мислете преди да говорите.

+

http://store2.data.bg/punksnotdead/Skinheads.htm

tova e sait ot koito si4ki vie koito si milite 4e znaete ne6to za skinarite....6te se overite 4e ni6to ne znaete!

искам да ви кажа, че това е историята на скинхеад движеното ама през очите на червените. те се срамуват от nazipunk-овете и едва ли не са ги изкарали 3-4 човека. има един концерт на 4skins 80-те години, в някакко предградие на Лондон населено с индийци мисля съответно идва голяма група привърженици на националния фронт и правят супер погром в квартала (имам документален филм за това събитие, но не съм го гледал целия, щото звука и картината са разместени).

Мисля, че на фона на днешната мизерия и социална несправедливост движение подобно на tradiotional skinheads има почва у нас, само дето сме толкова глупави, че едва ли ще имаме повече от 10-20 човека, които се събират за да се напият или надрусат. Аз лично не харесвам всякакви нацистки, националистически и родолюбски лайна, но това не ми пречи да познавам такива хора и да разговярям спокойно с тях. Успех на всички и специален поздрав с MDC - Nazi Shouldn't Drive.

Разочароваш ме пич, таман почнах да ти вярвам, че си  ПАТРИОТ наистина. Всеки има право да бъде какъвто си иска, но не и да раздава правосъдие по свое усмотрение!

Съжалявам,че съм те разочаровал.Никъде не съм споменавал за насилието.И ако трябва да сме точни,съвременните скинове нямат нищо общо с движението на английските докови работници.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...