DragonX Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 64 MB/128 bit производител: Chaintech Спесификации за картата: Ядро - 250 MHz Памет - 513 MHz Картата бе изключително бърза за времето си, а и сега не отстъпва на доста от новите карти... Допълнителна информация: Сменяно и е вентилаторчето тъй като оригиналното отиде на кино.. Сложен е Вентилатор Thermaltake със светещо синьо диодче, който е можеби най-подходящото охлаждане за този тип карти, които по принцип грeят дотолкова, че може да си свариш кафе на тях.. Картата съм я clock-вал тъй като съм бил любопитен и имам известен опит в това.. Работи перфектно на честота на ядрото на 320 МHz, а на паметта 640 МHz, тази честота бе невъзможна със старият вентилатор. По дефаулт настройки на картата на 3D Mark 2003 изкара 1540 точки, а clock-ната 1760 точки. На тази карта и искам скромните 70-80лв.. Цената може да бъде коригирана само в този диапазон, не по-малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Mi ako be6e se obadil po-ranko vzimah q vednaga!6to vinagi taka stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Mi ako be6e se obadil po-ranko vzimah q vednaga!6to vinagi taka stava <{POST_SNAPBACK}> Обадих се преди доста време, но админите на форума леко се бъзикаха с мен.. един път ми делнат темата... втори път.. незнам си кво... и warn-а си ми расте ли расте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 @firmajiq-mai 6te q bodne6, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Какво, предизвиквате ли ме? добре, веднага плащам 70 лв след тест в офиса ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Какво, предизвиквате ли ме? добре, веднага плащам 70 лв след тест в офиса ми <{POST_SNAPBACK}> Знаех си аз Но да си говорим истината-картата наистина е хубава и си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Знаех си аз Но да си говорим истината-картата наистина е хубава и си заслужава <{POST_SNAPBACK}> Меко казано.. Направо ми е гадно, че трябва да се разделя с нея 150$ дадох преди година и половина някъде.. сумати време я чаках.. от Англия.. но сега целта ми е GE/TD.. Просто се нервя на хора, които не разбират и не оценяват правилно.. отидох в Ера-та и питам колко пари ще ми дадете за картата? И шефа.. ми... 30$ веднага и аз ам.. ми ок дай ми ги за разкарването.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 давам 75 лв ! edit : става въпрос за довечера edit : има тв-оут нали ? ако няма няма да ме свърши работа :<<< дано да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 давам 75 лв !edit : става въпрос за довечера edit : има тв-оут нали ? ако няма няма да ме свърши работа :<<< дано да има <{POST_SNAPBACK}> Има ТВ аут Philips, DVI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 супер дай да ти я купя довечера за 75 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 супердай да ти я купя довечера за 75 лв <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам за по-малко от 80лв. немога да я дам... Намери 80 лв. и ще се договорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 На тази карта и искам скромните 70-80лв.. Цената може да бъде коригирана само в този диапазон, не по-малко! не съм за 5 лв имаш 80 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 не съм за 5 лвимаш 80 лв <{POST_SNAPBACK}> Ок дай да довършим на PM.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Картата засега е запазена за @trifon ако се откаже.. ще уведомя във форума за по нататъшно наддаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Меко казано.. Направо ми е гадно, че трябва да се разделя с нея 150$ дадох преди година и половина някъде.. сумати време я чаках.. от Англия.. но сега целта ми е GE/TD.. Просто се нервя на хора, които не разбират и не оценяват правилно.. отидох в Ера-та и питам колко пари ще ми дадете за картата? И шефа.. ми... 30$ веднага и аз ам.. ми ок дай ми ги за разкарването.. <{POST_SNAPBACK}> Шефа на Ерата е пълен изрод!Бивш военен, който си мисли, че и във фирмата е като в казармата-всички, включително и клиентите трябва да се съобразяват с него!Пълен олигар, който никога няма да е добър търговец поради простата причина, че добрият търговец никога не спори с клиента, а му угажда и го предразполага да купи от него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Шефа на Ерата е пълен изрод!Бивш военен, който си мисли, че и във фирмата е като в казармата-всички, включително и клиентите трябва да се съобразяват с него!Пълен олигар, който никога няма да е добър търговец поради простата причина, че добрият търговец никога не спори с клиента, а му угажда и го предразполага да купи от него! <{POST_SNAPBACK}> Точно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Обадих се преди доста време, но админите на форума леко се бъзикаха с мен.. един път ми делнат темата... втори път.. незнам си кво... и warn-а си ми расте ли расте... <{POST_SNAPBACK}> Ти леко се бъзикаш с потребителите на форума! Един път ти е криво, че се чудиш дали да продаваш. Втори път ти е криво, че ще продаваш. Трети път ти е криво за колко пари. Четвърти път искаш да правиш бартер. Пускаш тема за трети (даже четвърти) път! Но да речем, че това че пускаш много теми не е проблем - ами всички заинтересовани? Няма да пипам тази тема в интерес на бизнеса, а пък и ще е добре да се вижда историята на тази карта... Oct 17 2004: Продавам GeForce 4 Ti 4200 64mb Chaintech Nov 13 2004: GeForce 4 Ti 4200 64mb/128bit Chaintech, Не много спешно... (затворена от ZGAN) Nov 15 2004: Sell, GeForce4 Ti4200 Chaintech 64mb/128bit (затворена от chicatillo) Nov 19 2004: Бартер за по-нова карта!, GeFo4Ti4200 за ASUS ATI 9550GE/TD 128MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Ти леко се бъзикаш с потребителите на форума!Един път ти е криво, че се чудиш дали да продаваш. Втори път ти е криво, че ще продаваш. Трети път ти е криво за колко пари. Четвърти път искаш да правиш бартер. Пускаш тема за трети (даже четвърти) път! Но да речем, че това че пускаш много теми не е проблем - ами всички заинтересовани? Няма да пипам тази тема в интерес на бизнеса, а пък и ще е добре да се вижда историята на тази карта... Oct 17 2004: Продавам GeForce 4 Ti 4200 64mb Chaintech Nov 13 2004: GeForce 4 Ti 4200 64mb/128bit Chaintech, Не много спешно... (затворена от ZGAN) Nov 15 2004: Sell, GeForce4 Ti4200 Chaintech 64mb/128bit (затворена от chicatillo) Nov 19 2004: Бартер за по-нова карта!, GeFo4Ti4200 за ASUS ATI 9550GE/TD 128MB <{POST_SNAPBACK}> Пореден въпрос... теб това какво те бърка след като нямаш пряк интерес.. и 100% да се вдигне warn-a това не ме бърка особенно просто не е лесно ти идва 2 пъти в месеца и да го излееш в форума... EDIT: Ти наруши правилата още когато постна в старата ми тема за продавана карта от теб... спомняш ли си?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 EDIT: Ти наруши правилата още когато постна в старата ми тема за продавана карта от теб... спомняш ли си?! <{POST_SNAPBACK}> Това правило съм го нарушил съвсем съзнателно и бях смъмрен от модераторите. Смятам да се преразгледат някои правила откак съм в модераторския екип - ама това вече пък изобщо не е твоя работа. Иначе те съветвам да се радваш колко съм либерален вместо да обиждаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Това правило съм го нарушил съвсем съзнателно и бях смъмрен от модераторите. Смятам да се преразгледат някои правила откак съм в модераторския екип - ама това вече пък изобщо не е твоя работа. Иначе те съветвам да се радваш колко съм либерален вместо да обиждаш... <{POST_SNAPBACK}> пореден оффтопик/ Добре.. кое по-точно ти заприлича на обида? Просто казвам, че доста модераторс изказват мнение преди да са чули др. страна... това е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 картата е у мен вече иии баф маа му ;> бачка супер на 300/600 и няма да ви говора на нфсу2 и дуум3 кво ми е яко :> аз тия игри все едно до сега не ги бях играл айде бай ол ":> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 картата е у мен вече иии баф маа му ;>бачка супер на 300/600 и няма да ви говора на нфсу2 и дуум3 кво ми е яко :> аз тия игри все едно до сега не ги бях играл айде бай ол ":> <{POST_SNAPBACK}> Както се вижда продадена на @trifon за 80 лв. Моля модераторс да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.