Speed_Devil Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Zna4i znam 4e tuning.bg e mqsto na koeto naistina ima super mnogo info i nqkoi moje da kaje 4e samo 6te dubliram no eto q i moqta ideq Li4no za men ima nqkoi koli koito zavinagi 6te si ostanat simvol na taka nare4enite bega4ki...i tuk otnovo ako dam kato primer Golf 2 GTI 16v nqkoi sigurno 6te kaje 4e tva e super brakma i tn i tn...ili pak Renault 19 16v ili Clio Williams, Opel Calibra 2.0 16V, Astra GSi.... Ta tova sa vse avtomobili koito spored men vinagi 6te imat fenova a i sa masovi v sravnenie primerno sas sega6nite im ekvivalenti Ta v saita 6te se opitam da sabera vsi4ko vazmojno za vseki ot tezi avtomobili kato polezna informaciq, harakteristiki, testove, video, snimki, tuning, saveti, poddrajka.... Mislq 4e shvanahte ideqta mi Ami ot vas o4akvam da mi kajete 6te ima li realen interes i dali 6te si struva truda vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Лично моето мнение е, че ще си изгубиш времето.Първо, че тея "бегачки" не са най-най, просто са най-евтини и затова тук са най-масови. После има сумати такива сайтове.С какво твоя ще е по-добър? Например ако можеш да събереш сериозен архив с съвети, ръководства, различни модификации, ама наистина сериозен архив може би ще има някакъв интерес...Но това си е страшно много труд..за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Лично моето мнение е, че ще си изгубиш времето.Първо, че тея "бегачки" не са най-най, просто са най-евтини и затова тук са най-масови. После има сумати такива сайтове.С какво твоя ще е по-добър? Например ако можеш да събереш сериозен архив с съвети, ръководства, различни модификации, ама наистина сериозен архив може би ще има някакъв интерес...Но това си е страшно много труд..за нищо. <{POST_SNAPBACK}> Da to4no za tova sa masovi...za6toto sa i nai dostapni v bg ina4e mai mai si prav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.