Jump to content
BulForum.com

Ideq za Sait

Speed_Devil

Recommended Posts

Zna4i znam 4e tuning.bg e mqsto na koeto naistina ima super mnogo info i nqkoi moje da kaje 4e samo 6te dubliram no eto q i moqta ideq

Li4no za men ima nqkoi koli koito zavinagi 6te si ostanat simvol na taka nare4enite bega4ki...i tuk otnovo ako dam kato primer Golf 2 GTI 16v nqkoi sigurno 6te kaje 4e tva e super brakma i tn i tn...ili pak Renault 19 16v ili Clio Williams, Opel Calibra 2.0 16V, Astra GSi....

Ta tova sa vse avtomobili koito spored men vinagi 6te imat fenova a i sa masovi v sravnenie primerno sas sega6nite im ekvivalenti

Ta v saita 6te se opitam da sabera vsi4ko vazmojno za vseki ot tezi avtomobili kato polezna informaciq, harakteristiki, testove, video, snimki, tuning, saveti, poddrajka....

Mislq 4e shvanahte ideqta mi :rolleyes:

Ami ot vas o4akvam da mi kajete 6te ima li realen interes i dali 6te si struva truda vse pak :confused

Лично моето мнение е, че ще си изгубиш времето.Първо, че тея "бегачки" не са най-най, просто са най-евтини и затова тук са най-масови. После има сумати такива сайтове.С какво твоя ще е по-добър? Например ако можеш да събереш сериозен архив с съвети, ръководства, различни модификации, ама наистина сериозен архив може би ще има някакъв интерес...Но това си е страшно много труд..за нищо.

Лично моето мнение е, че ще си изгубиш времето.Първо, че тея "бегачки" не са най-най, просто са най-евтини и затова тук са най-масови. После има сумати такива сайтове.С какво твоя ще е по-добър? Например ако можеш да събереш сериозен архив с съвети, ръководства, различни модификации, ама наистина сериозен архив може би ще има някакъв интерес...Но това си е страшно много труд..за нищо.

Da to4no za tova sa masovi...za6toto sa i nai dostapni v bg :)

ina4e mai mai si prav :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...