Jump to content
BulForum.com

Kakvo mislite za adminite i moderatorite tuk???

Legop4o

Kakvo mislite za adminite i moderatorite vyv foruma?  

363 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ми аз нямам нищо против админите или модерите.С нищо не са ме засягали и поне за мен си вършат работата добре :)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Не смятам, че може на някой да не му пречат модераторите... :) :D То всеки ги е псувал пред компютъра поне веднъж :D :D :D :D

Иначе ме кефят - нищо че ме дариха с 40% warn :)

Не смятам, че може на някой да не му пречат модераторите... :)  :D То всеки ги е псувал пред компютъра поне веднъж :D  :D  :D  :D

Иначе ме кефят - нищо че ме дариха с 40% warn  :)

аз щях да те даря повече ;) за другото си прав ...бий врагО

kefqt me i to mnoo,osobeno zgan buta6e pulno gusto!

nai-se zabavlqvam na clos-nati temi!tva mi e lubimoto,i post4etata im predi da q zatvorqt!

admini, moderi-mnoo dobre si vur6at rabotata,i da produljavat vse taka! :D

opredeleno imame nujda ot tqh! predstavete si kakvo shteshe da e ako nikoi ne kontrolirashe neshtata v toz forum?! shteshe da e pylen haos! kolkoto do strogost, za rabotata kato admin ili moderator se iska hladnokryvie i disciplina... tyi kato vseki e sviknal na svoboda i da mu se povtarq po 10 pati, na povecheto hora im se struvat dosta strogi! ama spored men taka trqbva!

Blagodarq vi Admins i Moderators za chudesnata rabota koqto varshite za tozi forum i neka prodyljavate taka i za napred

Aми то се вижда какво щяхме да правим без модератори. Сега е така. Всеки си пише каквото си иска, псуват навсякъде. Пускат теми които се повтарят и всеки си пише където и каквото си поиска. Всички видяха малко свобода и се развихриха. Накрая ще се стигне да затворят и форума заради това. Хубаво е да има и контрол над тези които не обичат да мислят.

Aми то се вижда какво щяхме да правим без модератори. Сега е така. Всеки си пише каквото си иска, псуват навсякъде. Пускат теми които се повтарят и всеки си пише където и каквото си поиска. Всички видяха малко свобода и се развихриха. Накрая ще се стигне да затворят и форума заради това. Хубаво е да има и контрол над тези които не обичат да мислят.

otnovo te podkrepqm breakneck!

Ми какво да правят, виждат какви смутни времена настанаха и оставиха хората да поизпуснат парата малко от малко. А и след толкова голяма динамика в поведението на юзерите, нямаше как да не се стигне до подобен резултат, админите в тоя момент са били под голям огън предполагам, но все пак успяваха да поизтрият спама, а и вече почти никой не смее да пуска нови теми от рода "Къде ми е вареза уе'". :P

И този период ще отмине.

Ами аз познавам една голяма част от тях от IRC... и си мисля, че са супер... Да... Без тях нямаше да е толкова подредено тук :)

Еми мноо ясно че са супер пичове кво щяхме да прайм без тях?! Форума щеше да се превърне в една безкрайна вселена от безсмислени постове и псувни! Секи щеше да прави каквото си иска! Прдолъжавайте в същия дух :)

Какво е станало с Дриймър? Защо го няма в мембър листата на сървъра? :confused

mi ako ne si zabelqzal si e smenil imeto na Chelser :P kakto i veno si smeni imeto :P Predpolagam 4e e zaradi NSBOP :bgrin: .Dreamer nai-mnogo dade na warez spored mene :pirate .Normalno e da si smeni nika ako me razbirate na kade biq :pirate

Хора без работа. Чудите се кво да прайте по цял ден... Та мислите супер яки теми.

Хора без работа. Чудите се в коя тема, която не ви е интересна да пишете....

комплексарчета - ако ми паднат ша ги бия, ша ги бия...

особено в buy/sell са пуснали някво да модерира - дето даже не е и модератор - метълче с очилца - любимото ми

особено в buy/sell са пуснали някво да модерира - дето даже не е и модератор - метълче с очилца - любимото ми

Eми не си ли ти модертор на buy/sell :) Аз друг не виждам.

Ако си "прилежен" :) няма за какво да ги мразиш или пък те да те мразят,но ако си нямаш хал-хабер какво правиш във форума много ясно , че ще са ти криви другите. /Не ми пречат/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...