Alukard Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 adminite \moderatorite v tozi forum sa edni ot nai dobrite s koito sam imal 4estta da si pi6a. Primer. Pomolih Dreamer da mi smeni imeto 4oveka go napravi za otricatelno vreme. Veli nikoi ne ia spomena -pomoli li ia niakoi za film do 7 dena go ima v wareza.(samo 6te sme po blagodarni ako i subtitri slaga6e v direktoriite im) Chicatilo ,overman i TAz sa nai strogite vinagi sa na6trek za niakoi idanil se az sam si primer 2 lo6i temi pusnah i 40%warn imam :cri: Ob6to vzeto vsi4ko etakova kakvoto triabva da e v edin forum :)Bez anarhia. Niakoi popita kakvi vazmoznosti imat Adminite\modovete. S adminskite ne sam zapoznat no moderatorskite sa dovolni ZAtvariane,triene,editvane i slagane na warn.Pinvane sa6to. A adminite imat 10 pati po tolkova Ei zabravih nai gotinoto e 4e moze6 da gleda6 IP tata na userite.Taka 4e predlozenieto koeto Dreamer podharli za 13 registracii i psuvaneto ne stava moda ili admina 6te te znae po IP osven ako ne go prai6 ot zala. Admionite mogat i da banvat po IP taka 4e umnika deto 6te go prai toia nomer 6te bade bannat nezavisimo s koi nik si vliza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ех колко сте мазнички. Аз нищо против тях нямам все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз гласувах опция 2) в началото си намазвах яко уарнчета после Dreamer ми махна 2 от тях за което съм му изключително благодарен . Помолих го да ми смени ник-а , направи го , качва най-новите игри и винаги мога да съм сигурен ,че ако я няма на варез-а значи никъде я няма Killerincho ми сложи уарн . жив и здрав да е не се сърдя (естествено си имаше причина за това ) Не знам какво ги хулите толкова ... и те са хора и на тях им призлява на моменти ... аз ,ако бях модератор щях да се банн-а до сега няма да забравя и ov3rm4n ,начина му по който сваля "мацките " в "дискутекити " ме разцепва ! Евала От другите нямам впечатления и не съм контактувал като цяло с тях . Лошото е ,че гледах логове от ИРЦ .. за това как обясняват (някои от модовете ) това ,че са баннали някого ... тогава може би не винаги са били прави(няма да споменавам имена/никове) и именно затова мисля ,че понякога трябва да са по коректни . П.П. моля ,мнението ми да не се разбира като мазнене към някой ,изказвам лично мнение и толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 az otskoro sym tuk i poradi glupost ot moya strana za koeto si priznavam polu4i 20% warn zaradi koyato glupost se izvinyavam na OV3RM4N ina4e .......xora kato xora.....vyr6at si rabotata i ni pravyat 6tastlivi ......dano da e o6te mnoooogo dylgo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ха, сега, де! Четох мненията и неволно се сетих за един виц, дето е в друга тема, ама се смях много, та аз малко го промених: Ден първи: Създаде Господ два байта и нищо друго нямаше. И обикаляше господ творението си и се чудеше, щото с два байта и една смеховка не можеше да удари. Ден втори: Създаде Господ харда и по- голям го направи. Засели на него двата байта и те се размножиха и скачаха от кластер в кластер и никакъв ред нямаше. Ден трети: Като видя какво е сторил, Господ създаде програмистите, да турят ред на харда и да стане порядък, защото господ не обича хаоса. Ден Четвърти: Програмистите строиха байтовете по осем, та станаха битове, после ги прономероваха и прошнуроваха, та всеки да си знае мястото . А Господ не стоеше със скръстени ръце, щото не беше лицеприятен тоя порядък, та създаде системните администратори. Ден пети: Системните администратори направиха директории и прибраха във фолдъри творенията на програмистите, ама искаха още нещо. И Господ създаде много хардове, та да пребъде делото му и защото така искаха системните администратори. Те защъкаха и всичките хардове свързаха в мрежа, та като запее един "О, санна..", всичките да му пригласят. Гледаше господ и се дивеше на творението си. Ден шести: Обаче нещо липсваше. И Господ извика главния програмист Бил и му каза: " Искаш ли да ти взема едно рeбро, едно ухо, едно око и малко мозък, та да създам юзъри, дето да ползват програмите и всички ни да радват". И на Бил това хич не му хареса и каза:"О, Господи, не можеш ли да създадеш юзърите само от едно ребро". И Господ го послуша и създаде юзърите от едно ребро, те хич мозък нямаха и никого не радваха. А като видя какво е сторил, Господ отиде да почива, щото на седмия ден никой не работи. Не си мислете, че гореказаното е оff topic. По- горе Cyberhill пита, какви са правата на администраторите. Ами от изложението горе, е категорично ясно: 1. Администраторите и модераторите имат всички права 2. Безмозъчните юзъри имат никакви права. Не е ли ясно? ---------------------------------------------------------------------- Сега малко сериозно. Момчета, форумът ни е добър. Не забравяйте, че администраторите и модераторите отхвърлят огромна работа, на едната добра воля. Ако сте влизали в други форуми, ще видите къкви тъпотии съдържат. Някои направо са се превърнали в чатове. Имам доста препоръки за администраторите, но се справят добре. Искрено се възхищавам на енергията на Taz . Бих искал De_zoecer да си смени аватара. Доста научавам от постовете му за софтуеър, смятам, че е свястно момче, ама аватара...и да не прекалява с полицейски функции. Не всеки има времето /а понякога и знанието как да търси тема или програма/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Но всички останали имат времето да отварят сто теми вместо една, когато търсят отговор... Яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 ми честно казано тук админите и модераторите ми харесват като хора.питаш->получаваш отговор.не са някакви такива надути.плюс това ние(потребителите)имаме една хубава възможност да разговаряме с тях заразлика от другите форуми.абе хубаво че са те,за да има малко ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Emi kakvo da vi kaja,glasuvah za 2),i ako gi nqmashe tqh tuk shteshe da cari nqkuv haos.Vsichki sa mnogo tochni...Samo superlativi moga da kaja.Kato zapochna s Dreamer ako ne beshe toi koi shte uploadva igri,za koeto sum mu mnogo blagodaren,moga da otlicha sushto taka i ov3rm4n, i dvamata sa mi pomagali mnogo i vuv foruma i vuv IRC kanala na Ek.Ne na posledno mqsto v moq spisak stoi i Chicatillo,ee izqdoh warn-a v nachaloto,no v posledtvie mo go mahna i netrootbg i za nego samo dobri dumi .Hvala na takiva hora EDIT:Zabravih da kaja i KILLERINCHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Хм , аз колко warn-а изядох Ама квото е това е Иначе не искам да изреждам имена кой ми харесва , защото ще изглежда като чертата която много мразя = ПОДМАЗВАЧЕСТВОТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 As glasuvah 4e sa to4ni no strogi Ama to ako ne be6e taka naistina 6te6e da e tupo podkrepqm gi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Бива ги. Бачкат си хорицата. Е, с някои сме имали спречквания, други много ме дразнят, но като цяло... добре са. #2 и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 О,гласувах че не ми пречат,или по-точно казано не ми правят впечатление,щото така или иначе не съм си имала проблеми с тях.. И изобщо слабо ме бърка кво правят,да трият,да заключват теми,да правят к'вото си решат,тяхна си работа все пак за тва са мод .. ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аз продължавам да се тръшкам Какви функции изпъняват Members+ и Members++ ??? Aре някой да каже с 2 думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аз продължавам да се тръшкам Какви функции изпъняват Members+ и Members++ ??? Aре някой да каже с 2 думи <{POST_SNAPBACK}> абсолютно никакви ,спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 biva gi , vkarvat red i se namesvat kogato trqbva , malko sa strogi pravilata , no taka trqbva da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Честно казано когато обикновено се пускат подобни теми във форумите най-вече мненията се отрицателни, но в този форум нещата са различни и повечето мнения са положителни. Такива мнения дават дори хора, на които им са правени дребни забележки на ПМ или между другото като suggestion в разговори на друга тема. Та това ме кара да мисля, че сме на прав път и хората харесват нещата да са точно определни и да стават по определен и подреден (логичен) ред. И разбира се дискусиите във форума да се водят на културен език. Иначе и аз не знам вече за кой ли път виждаме подобна тема, но няма да се намесвам. <{POST_SNAPBACK}> Ей за това говорих - "понякога са малко строги..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 27. WareZ.ru се поддържа от независима група участници, които спомагат за неговото съществуване и развитие в свободното си време. Единственото "заплащане", което получават за посветеното време и труд, е думата "благодаря" от потребителите. Добри са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 27. WareZ.ru се поддържа от независима група участници, които спомагат за неговото съществуване и развитие в свободното си време. Единственото "заплащане", което получават за посветеното време и труд, е думата "благодаря" от потребителите. Добри са... <{POST_SNAPBACK}> Абе доста ме съмнява да бачкат без парички.Че кой го прави на днешно време.Обаче са готини пичовете.Айде давайте все така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Че пичовете и пичките са точни няма спор , обаче днеска едно крехко отговорче да бяха дали по хот топик-а нямаше да е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozmo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 abe gore-dolu stavat....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 simpatiagi sa be malko warn sa mi lepnali ama karai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Abe da sa jivi i zdravi......i po-malko warn da davat..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 A бе точни са, ама и тях понякога ги мързи, ако ги помолиш за някаква услуга. Казвам го, защото наскоро ми се наложи нещо, което няма тук да обяснявам. Те си знаят. Но с повече мрънкане и прескачане от администратор на администратор най-накрая ми обърна някой внимание. Иначе смятам, че са строги, но справедливи (когато не ги мъАзи). Харесва ми как поддържат форума и сайта изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ami traa da im se radvame 6toto si4ko pravat te,ako gi nqma wareza nqma6e da prili4a na ni6to.Da ni sa jivi i zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Da ve, dovolna rabota warshat, kogato naistina ne gi marzi. Opredeleno sa polezni. Blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.