Legop4o Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ajde glasuvajte, vse pak e hubavo shefovete da znajat mnenieto na prostoljudieto Az opredeleno sym izcjalo syglasen s metodite na moderirane na foruma i misja che po-dobre ot tova - zdrave mu kazhi Ajde hora, tuk e mjastoto da se podmazhete Predvaritelno utochnjavam, che za vsjakakvi vyzmozhni negativni izkazvanija srestu golemite klechki ne nosja otgovornost, taka che - bez obidi, nali vseki mozhe da izkazhe (nadjavam se - ljubezno) kritika Vse pak Vox populi - vox dei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Да би мирно стояло не би чудо видяло.Не влизаш ли в градината не бягаш от пазача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 porednata tema koqto nqma nujda ot neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Disciplina mu e maikata. Ako ne sa te 6te nastane xaos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Hmm...shto da e losha temata,ideqta e dobra,az glasuvah za"Dobri sa,ama ponqkoga strogi". EDIT:chuda se samo koi e tozi edin,koito e glasuval za "izcqlo sum protiv tqh" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Super pi4ove, davajte vse taka!!! и аз така мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Пак глупости........ама карай да върви И тая жъ умри.....аку ни я затворът Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 6to da imam ne6to protiv izcqlo si var6at rabotata i to mnogo dobre Prodaljavaite vse taka!!! (...malko mazen ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 не че искам да звучи като четка ама ако не са сегашните админи и модератори форумът щеше да прилича на пенсионерски клуб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Бива ги горе-долу . Имат навика по-често да натискат warn , close и delete ,но иначе са готини От време на време и warn като махат покрай някой празник или Нова година и всичко си е №1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Не ми пречат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Бива ги горе-долу . Имат навика по-често да натискат warn , close и delete ,но иначе са готини От време на време и warn като махат покрай някой празник или Нова година и всичко си е №1 <{POST_SNAPBACK}> А бе админите са супер точни и разбрани. Ама защо няма отоговор "много са олабили форума" Аз за година и половина имам само един warn дето напълно съм си го заслужил edit: е по някой път много ме нервят ама ква да се прави админи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Модераторите преди да сте е затворили гласувах: Добри са ама понякога строги. Имах малко претенции от към една тема, но явно сте сметнали, че е инвайт.Е карайте де иначе като цяло ако ви няма найстина ще е хаус пълен тука.Продължавайте в същата насока.Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Досега не съм имал проблеми с тях , но ми се струва че са по добре от тия в вареззз.ком Там бяха някви мноо гадни и най-лошото е че никога не приемаха загубата си , винаги трябва ТЕ да са прави... Много хора са си патили и сигорно все още си патят , но мен това не ме касае(: Тук е доста по спокойно , като цяло и няма такива протоворечия , "Царува мир и спокойствие" )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Пак глупости........ама карай да върви И тая жъ умри.....аку ни я затворът <{POST_SNAPBACK}> Що така бе баджо Много си е хубава темата -Нека и шефовете видят нашият Вот на доверие На мен лично не ми пречат и мисля,че тяхното присъствие е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Давайте все така момчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 e ponqkoga sa si strogi ama kvo da se pravi nemoje bez tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 А да не мислите че на тях им е лесно. И те са хора и си изпускат нервите отвреме навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Spored men sa si mnogo dobri. btw Legop4o spored pravilata zaslujavash warn, zashtoto ima oshte dosta podobni temi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Честно казано когато обикновено се пускат подобни теми във форумите най-вече мненията се отрицателни, но в този форум нещата са различни и повечето мнения са положителни. Такива мнения дават дори хора, на които им са правени дребни забележки на ПМ или между другото като suggestion в разговори на друга тема. Та това ме кара да мисля, че сме на прав път и хората харесват нещата да са точно определни и да стават по определен и подреден (логичен) ред. И разбира се дискусиите във форума да се водят на културен език. Иначе и аз не знам вече за кой ли път виждаме подобна тема, но няма да се намесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 btw Legop4o spored pravilata zaslujavash warn, zashtoto ima oshte dosta podobni temi! <{POST_SNAPBACK}> OPPPPPPPPA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Правилата са за това да се спазват на мене не са ми проблем, така че не мога да се оплача. Същото мнение имам и към модераторите, готини са но съм забелязвал случаи в които са били твърде строги. Конкретни ситуации не искам да споменавам за да не стане излишен flood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 До сега(дано и за напред) не сам имал проблеми с админите и модераторите, но кат гледам някой мнения кво имате против хаоса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Правилата трябва да се спазват. Ако никой не ги спазва ще настане пълна неразбория и хаос. За мен организацията на целия Warez.Ru е супер. По отношение на админите и модераторите, те просто налагат спазването на тези правила. Никои тук не е държан на сила така че който иска може да не посещава форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 nalagat super mno cenzora i tfa mno me drazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Аз лично Ви благодаря за отправените критики, а също така и за добрите думи и подкрепата. Само имам една малка забележчица.... защо всички само на "момчетата" ни говорите - все пак в екипа си имаме и ДАМИ - недейте да ги пренебрегвате нашите невероятни ЦВЕТЯ така, моля ви се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.