Mr_Vain Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Продавам следните книжлета: Практически самоучител C, Хърбърт Шилдт, перфектна, корична цена 12лв - 8лв. продадена Практически самоучител C++, Хърбърт Шилдт, перфектна, корична цена 12лв - 8лв. - продадена Двете за 15лв + бонус C/C++ бърз справочник Том 1 Компютърна библия III части, Уин Л. Рош 1995 г., запазени, доста полезни - 12лв. продадена Всичко е продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asp_mitov Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 az se interesuvam no ot C++ no davam 5 lv akop re6i6 0887850198 sre6tame se i ti davam parite vednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 az se interesuvam no ot C++ no davam 5 lv akop re6i6 0887850198 sre6tame se i ti davam parite vednaga <{POST_SNAPBACK}> Не бях ли достатъчно ясен?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asp_mitov Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 az se interesuvam no ot C++ no davam 5 lv akop re6i6 0887850198 sre6tame se i ti davam parite vednaga <{POST_SNAPBACK}> e da de ama ako nqma tyrsene to moje i da napravi6 kompromi9s s cenite t.e. da si sklonen na dogovarqne/pazarlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 e da de ama ako nqma tyrsene to moje i da napravi6 kompromi9s s cenite t.e. da si sklonen na dogovarqne/pazarlak <{POST_SNAPBACK}> Е да де, ама това как го разбираш - Цените НЕ подлежат на коментар! EDIT: Щом никой не ги иска си остават за мен, цените няма да мръднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeTHAL_RhyMezz Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 moje6 li da mi nameri6 nesto za MACROMEDIA MX 2004.niakav spravo4nik ili nesto takova.PO to4no za DREMWEAVER na macromedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 2, 2004 Author Share Posted December 2, 2004 moje6 li da mi nameri6 nesto za MACROMEDIA MX 2004.niakav spravo4nik ili nesto takova.PO to4no za DREMWEAVER na macromedia <{POST_SNAPBACK}> Не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 moje6 li da mi nameri6 nesto za MACROMEDIA MX 2004.niakav spravo4nik ili nesto takova.PO to4no za DREMWEAVER na macromedia <{POST_SNAPBACK}> Takava kniga sum vijdal v edna malka knijarnica do djumaiata.Knijarnicata se kazva ''Sofia'' i e v edna prese4ka na ''zaimov'' po to4no kato sleze6 po stulbite do dolnia krai na djamiata tam kadeto e Raifaizenbank trugva6 na diasno i tia e na 50-100m ot tam. Malko e zabutano taka,4e pitai niakoi saseden magazin. Kazvam ti to4no neia za6toto do skoro imaha mnogo knigi za softwear,no im zalejavaha i gi pribraha v sklada,taka 4e ako ima6 kusmet moje da ia vzeme6 po tunko.Ni6to ne ti kostva da ide6 i da popita6. Accel knigite koito prodava6 sa bezcenni i mislia,4e cenata im si e savsem realna,taka 4e ne 4akaite a kopuvaite Az gi imam otdavna. Accel ako ti popadne ne6to za mrejov administrirane pi6i. Ako izpadne ot niakoi kolega de I da u4i6 za LAAG Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 moje6 li da mi nameri6 nesto za MACROMEDIA MX 2004.niakav spravo4nik ili nesto takova.PO to4no za DREMWEAVER na macromedia <{POST_SNAPBACK}> Potarsi v www.bgbooks.dir.bg Tam ima nai-razli4ni knijleta. A po temata 6te si pomislq za "C". Ako re6a 6ti prata PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.