Jump to content
BulForum.com

Trqbva mi nqkoi koito ima Kreditna Karta

Recommended Posts

Reshil sym da kupq neshto ot internet, a nqmam takava karta. Dosta e skypo za da si iskaram. Zatova nqkoi ako moje da mi pomogne. Sled tova shte po4erpa.

Не е скъпо бе човек, провери във FIB за VISA Electron.

Proverih v BulBank! Za da si naprava kreditna karta

- v neq trqbva da imam minimum 500 $

- na mesec trqbva da har4a pone 100$

- ima mnogo golqma taksa

- ...

Na mene mi trqbva da kupq neshto ot porqdyka na 50 - 60$

tova e !

Proverih v BulBank! Za da si naprava kreditna karta

- v neq trqbva da imam minimum 500 $

- na mesec trqbva da har4a pone 100$

- ima mnogo golqma taksa

- ...

Na mene mi trqbva da kupq neshto ot porqdyka na 50 - 60$

tova e !

Пич! Казах ти нещо - ПИБ

1. Има ли по картовата сметка на VISA Electron неснижаем остатък или такса годишна поддръжка на сметката?

Не. Единственото, което заплащате при издаване, е такса издаване – 5 евро.

EDIT: Ти знаеш ли каква е разликата между кредитна и разплащателна карта? Не виждам смисъл да си изкарваш кредитна карта...Трябва ти обикновена VISA или MASTERCARD.

EDIT: Зарежи Electrona, сега видях че не става за инет плащания

2. Може ли да се разплащам с VISA Electron, издадена от ПИБ, в Интернет?

Към момента ПИБ издава само VISA Electron карти, които не могат да се разплащат в Интернет. Банката планира да предложи нов, отделен продукт - VISA Electron с възможност за разплащане в Интернет – за да посрещне изискванията на определена част от своите клиенти.

Ето това ти трябва на тебе - Кредитни карти без депозит от ПИБ.

# Такса за издаване - БЕЗПЛАТНО

# Такса за годишна поддръжка - БЕЗ ТАКСА за първата година (за всяка следваща година – според Тарифата за такси и комисиони на Банкатa)

Относно кредитните карти - те са КРЕДИТНИ т.е. получаваш кредит, което автоматично ги прави по-трудни за издействане.

ПИБ предлагат и ДЕБИТНИ Visa и Master, които ти си захранваш с пари. Идаването им е безплатно, минимален остатък $50 (все пак е по-хубаво да е във валута, като ще се плаща с такава), 30 евро годишно поддръжка.

Аз лично от E-bay съм си пазарувал чрез банков превод/от сметка на сметка/,така че заеби системата,този начин на плащане се използва във всички обяви в E-bay/има още два май,но не съм и обръщал внимание/

:D Vnimavai 4e ima mnogo mo6ennici  :devil

osobenno v amerikanskia e-bay pove4e ot polovinata sa izmamnici  :ghost

Това да не ти е България :tongue , може да те мотат нещо, но си получаваш стоката. Пазарувал съм доста и не е имало проблеми никакви. Има продавачи с лоши отзиви, но ги получават, когато им закъснее стоката, защото американците са разлигавени (няма лошо) и не обичат да чакат.

Всеки потребител си има feedback и score и можеш да ги разгледаш, за да видиш, кой е недоволен и за какво. Измамите са сведени до минимум (поне аз така мисля), ако взимаш нещо голямо си има застраховки от една страна и 100% връщане на парите от друга (това е опционална застраховка).

Друг е въпроса, че сигурно 10% от продавачите пращат извън САЩ. Има такива на които трябва да им се обадиш за да се разберете как да стане работата.

Също така е по-далавера да купиш няколко броя (зависи от размере и цената де ;) ) от това, което поръчваш, защото за стока със средни размри цената за доставка е между $50-100 в зависимост от куриерската фирма, типа на доставка и размера на стоката.

Успех! :)

Това да не ти е България :tongue , може да те мотат нещо, но си получаваш стоката. Пазарувал съм доста и не е имало проблеми никакви. Има продавачи с лоши отзиви, но ги получават, когато им закъснее стоката, защото американците са разлигавени (няма лошо) и не обичат да чакат.

Всеки потребител си има feedback и score и можеш да ги разгледаш, за да видиш, кой е недоволен и за какво.  Измамите са сведени до минимум (поне аз така мисля),  ако взимаш нещо голямо си има застраховки от една страна и 100% връщане на парите от друга (това е опционална застраховка).

Brat4e ako 6te6 viarvai ama bulgarskite mo6ennici samo pasti mogat da iadat pred tezi v E-bay naskoro edin priatel postrada i to s dosta debela suma.

osven tova zastrahovkata e do $300 ako kupi6 ne6to za 3000 i te izmamiat 6te ti vurnat samo 300 i to sled 3 meseca.

ako ti predloje pla6tane razli4no ot sistemata PayPal primerno prez banka ili western union znai 4e za tazi zdelka niama6 nikakva zastrahovka i gori6 v 99% ot slu4aite taka 4e I'm sorry mama koito ne viarva neka probva

Аз имам VISA карта. Сметката ми е в USA но и от тук може да поръчвам. Пазарувал съм с нея много (newegg.com, buy.com, ebay....). Имам само $60 вътре така че ще трябва да се допълва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...