JeRou Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Reshil sym da kupq neshto ot internet, a nqmam takava karta. Dosta e skypo za da si iskaram. Zatova nqkoi ako moje da mi pomogne. Sled tova shte po4erpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Reshil sym da kupq neshto ot internet, a nqmam takava karta. Dosta e skypo za da si iskaram. Zatova nqkoi ako moje da mi pomogne. Sled tova shte po4erpa. <{POST_SNAPBACK}> Не е скъпо бе човек, провери във FIB за VISA Electron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Proverih v BulBank! Za da si naprava kreditna karta - v neq trqbva da imam minimum 500 $ - na mesec trqbva da har4a pone 100$ - ima mnogo golqma taksa - ... Na mene mi trqbva da kupq neshto ot porqdyka na 50 - 60$ tova e ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Proverih v BulBank! Za da si naprava kreditna karta- v neq trqbva da imam minimum 500 $ - na mesec trqbva da har4a pone 100$ - ima mnogo golqma taksa - ... Na mene mi trqbva da kupq neshto ot porqdyka na 50 - 60$ tova e ! <{POST_SNAPBACK}> Пич! Казах ти нещо - ПИБ 1. Има ли по картовата сметка на VISA Electron неснижаем остатък или такса годишна поддръжка на сметката?Не. Единственото, което заплащате при издаване, е такса издаване – 5 евро. EDIT: Ти знаеш ли каква е разликата между кредитна и разплащателна карта? Не виждам смисъл да си изкарваш кредитна карта...Трябва ти обикновена VISA или MASTERCARD. EDIT: Зарежи Electrona, сега видях че не става за инет плащания 2. Може ли да се разплащам с VISA Electron, издадена от ПИБ, в Интернет?Към момента ПИБ издава само VISA Electron карти, които не могат да се разплащат в Интернет. Банката планира да предложи нов, отделен продукт - VISA Electron с възможност за разплащане в Интернет – за да посрещне изискванията на определена част от своите клиенти. Ето това ти трябва на тебе - Кредитни карти без депозит от ПИБ. # Такса за издаване - БЕЗПЛАТНО # Такса за годишна поддръжка - БЕЗ ТАКСА за първата година (за всяка следваща година – според Тарифата за такси и комисиони на Банкатa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Mersi za info-to no me interisuva drugo. Dali ima nqkoi takava karta za da mi pomogni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Относно кредитните карти - те са КРЕДИТНИ т.е. получаваш кредит, което автоматично ги прави по-трудни за издействане. ПИБ предлагат и ДЕБИТНИ Visa и Master, които ти си захранваш с пари. Идаването им е безплатно, минимален остатък $50 (все пак е по-хубаво да е във валута, като ще се плаща с такава), 30 евро годишно поддръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Koito reshi da mi svyrshi uslugata estestveno shte mu kaja kakvo iskam da si vzimam. Ne e neshto nelegalno i ... t.n. S Debitnite Visa ne mojesh da si pory4ash neshto ot internet. Tova pishe v saite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Имаше един такъв български сайт, но сега немога да се сетя точно как беше.Поръчваш си през тях нещата и ти взимат някаква комисионна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Ami ako se setish za tozi sait shte byde mnogo hubavo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ako e ot E-bay zabravi !!! tam vsi4ki rabotiat sas sistemata za razpla6tania PayPal deto bulgaria ne figurira . i da ima6 kreditna karta duha6 supata Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Аз лично от E-bay съм си пазарувал чрез банков превод/от сметка на сметка/,така че заеби системата,този начин на плащане се използва във всички обяви в E-bay/има още два май,но не съм и обръщал внимание/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Neznaeh za tozi sait, shte proverq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Neznaeh za tozi sait, shte proverq. <{POST_SNAPBACK}> Vnimavai 4e ima mnogo mo6ennici osobenno v amerikanskia e-bay pove4e ot polovinata sa izmamnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Vnimavai 4e ima mnogo mo6ennici osobenno v amerikanskia e-bay pove4e ot polovinata sa izmamnici <{POST_SNAPBACK}> Това да не ти е България , може да те мотат нещо, но си получаваш стоката. Пазарувал съм доста и не е имало проблеми никакви. Има продавачи с лоши отзиви, но ги получават, когато им закъснее стоката, защото американците са разлигавени (няма лошо) и не обичат да чакат. Всеки потребител си има feedback и score и можеш да ги разгледаш, за да видиш, кой е недоволен и за какво. Измамите са сведени до минимум (поне аз така мисля), ако взимаш нещо голямо си има застраховки от една страна и 100% връщане на парите от друга (това е опционална застраховка). Друг е въпроса, че сигурно 10% от продавачите пращат извън САЩ. Има такива на които трябва да им се обадиш за да се разберете как да стане работата. Също така е по-далавера да купиш няколко броя (зависи от размере и цената де ) от това, което поръчваш, защото за стока със средни размри цената за доставка е между $50-100 в зависимост от куриерската фирма, типа на доставка и размера на стоката. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Това да не ти е България , може да те мотат нещо, но си получаваш стоката. Пазарувал съм доста и не е имало проблеми никакви. Има продавачи с лоши отзиви, но ги получават, когато им закъснее стоката, защото американците са разлигавени (няма лошо) и не обичат да чакат. Всеки потребител си има feedback и score и можеш да ги разгледаш, за да видиш, кой е недоволен и за какво. Измамите са сведени до минимум (поне аз така мисля), ако взимаш нещо голямо си има застраховки от една страна и 100% връщане на парите от друга (това е опционална застраховка). <{POST_SNAPBACK}> Brat4e ako 6te6 viarvai ama bulgarskite mo6ennici samo pasti mogat da iadat pred tezi v E-bay naskoro edin priatel postrada i to s dosta debela suma. osven tova zastrahovkata e do $300 ako kupi6 ne6to za 3000 i te izmamiat 6te ti vurnat samo 300 i to sled 3 meseca. ako ti predloje pla6tane razli4no ot sistemata PayPal primerno prez banka ili western union znai 4e za tazi zdelka niama6 nikakva zastrahovka i gori6 v 99% ot slu4aite taka 4e I'm sorry mama koito ne viarva neka probva Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз имам VISA карта. Сметката ми е в USA но и от тук може да поръчвам. Пазарувал съм с нея много (newegg.com, buy.com, ebay....). Имам само $60 вътре така че ще трябва да се допълва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.