Maimun Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Takaa...zna4i ot izvestno vreme izpolzvam tozi player i sym mnogo dovolen ot nego...no izpolzvah stara versiq i nqmah problem s puskaneto na subtitrite na neq, no re6ih da mina na nai-novata koqto e 6.4.8.2 i pravq vsi4ko kakto trqbva tam v options menuto na output poso4vam VMR9 (renderless), koeto go ima v DirectX9, no pak mi izkarva edno prozor4e kato se opitam da pusna subtitrite v koeto mi kazva 4e trqbva da poso4a tova VMR9 (sled kato ve4e e napraveno tova). Molq nqkoi ako znae kakvo trqbva da se napravi za da se razre6i tozi problem da kaje mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 свали си ffdshow кодеците и използвай тях там от configuration -> subtitles ги настройваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Какво трябва да направиш ли? - Свали си bsplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 ee ama az iskam ot samiq player bez drugi gluposti da dobavqm:)) ot samoto menu tam deto si pi6e load subtitles i ottam:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 ee ama az iskam ot samiq player bez drugi gluposti da dobavqm:)) ot samoto menu tam deto si pi6e load subtitles i ottam:)) ne znam az kakva e fajdata ot tozi po-nov player, az polzvam tochno media player classic ot K-Lite Mega Codec Pack 1.0 (ili kojto tam nomer ucelih da downloadna) i zasega vsichko si raboti perfectno i hich ne iskam i da se zanimavam s drugi gluposti dokato ne nameria pone 3 filma deto da ne moga da gledam togava moze da potarsja po-nova versia na K-Lite-a. Edin poznat mi go preporacha i sega kolkoto pyti gledam film go blagoslavjam momcheto - da e ziv i zdrav za hubavia savet. Btw. off-topic leko - ne znam pri men li e samo ili kakvo no kogato puskam da gledam na TV-to film ot computara trjabva parvo da otkacha kabela na evrocom-a ot antenata na TV-to inak mnogo smushtenia vnasja... tova kato go napravih parvia pat bez da iskam shtjah da se gytna ot iznenada. Edin poznat mi vika da sam "zamasil" evrokomskia kabel (demek da dam nakyso nulata ot kontakta sas opletkata ot koaksialnia kabel). Njakoj pravil li e podobno neshto i naistina li shte pomogne ili e prostotia kakto mi se struva na men? (btw. pitah v naj-blizkia office tehnicite za tova i te kazaha che njamalo da prechi i da vzema da opitam ama men me e shube neshto) ---------------- Все забравям да пробвам тва нещо, но утре ще го пробвам дали става. ajde plz probvaj i kazi posle resultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Не виждам за какво да ползвам MPClassic, ползвам си отдавна нормалния WMP, и хич не товари пц-то, взема средно около 20% CPU, и нямам проблеми. /Леко оффтопик/ djadomraz, специално по проблема ти със смущенията има една тема, която е доста обемиста и се видя, че единно решение май няма засега, освен да си купиш от ЕК един филтър, който слагат на някои разклонения, струвал към десетачка, и помагал, викат. Овсен това гледах едни схемички, при които и двата полюса на кабела, който влиза в телевизора се разделят галванически от съответните полюси в телевизора, най-често с по един кондензатор с пикофарадни стойности. Все забравям да пробвам тва нещо, но утре ще го пробвам дали става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.