Jump to content
BulForum.com

Свирка на влак :о)

Shmi

Recommended Posts

Навярно много от вас са слушали AirDance по радио City. Там водещият пуска една хорна от време на време. Всъщност тя съпътства и повечето електронни партита. :о)

Някой ако има идея от къде мога да се снабдя с такава да се обажда :о) Аз рових доста из google-a, но така и не успях да открия същата.

Слагам отделна тема, вместо в тази за request-и, т.к. не се касае за отделна песен или албум, а просто един звук :о) (да няма недоразумения :Р)

Ами да си призная исках да е от ICQ ама нещо неможах да го намеря там ,и тва го намерих из мойте семпли ,имам доста . :)

Ами да си призная исках да е от ICQ ама нещо неможах да го намеря там ,и тва го намерих из мойте семпли ,имам доста . :)

Ако не ти е проблем, накачвай и други освен този :о)

:P Хехехе, кат ти трябва свирка на влак пусни си ICQ-то

Btw,Cut-нах си един такъв фрагмент от песен, който ми свърши идеална работа :о)

Идеята беше, когато съм в чата, слушам електронна музика, и някой ме извика да се чува тя на фона на песента :о) Добре се получи :о)

Намери ли си свирката (на влака). Ако не, напиши тук. Имам тонове sound-SFX. Това бачкам  ;)

Уж намерих, но няма да откажа ако качиш и някакви други, не само свирки :о)

• 1 month later...
Уж намерих, но няма да откажа ако качиш и някакви други, не само свирки :о)

Az sha ti kaja edna caka Drupni si VIrtual dj 2 i dai instalvane za Professional.. i ot tama ve4e kato si instalnesh programkata za dj-vane natiskash F-ovete i tama imashe imashe i nakorab su6to ako pak nqma davash da se updatne za zvuci ima stra6no mnogo i 6te si vzemesh ot tama ...Tva e!!! Uspex

Намери ли си свирката (на влака). Ако не, напиши тук. Имам тонове sound-SFX. Това бачкам  ;)

Само от любопитство - какво по-точно бачкаш? :huh:

Az sha ti kaja edna caka Drupni si VIrtual dj 2 i dai instalvane za Professional.. i ot tama ve4e kato si instalnesh programkata za dj-vane natiskash F-ovete i tama imashe imashe i nakorab su6to ako pak nqma davash da se updatne za zvuci ima stra6no mnogo i 6te si vzemesh ot tama ...Tva e!!! Uspex

Ще я потърся после, че сега съм капнал :о) Благодаря за съвета :о)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...