Arkaims Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 daite nqkakva idea za qk podaryk- ne6to koeto sa vi podarqvali iili vie ste podarqvali na nqkoi.... Rojdenikyt e na 18 godini - mom4e... Daite nqkakva iaka idea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 До колко пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 okolo 20-25 leva....- to pishe v topica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Някъв малък касетофон може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 А за 12 годишно момче къв подарък може да измислите до 20 - 40 лева.И за 13 годишно момиче до 25 лева.(да не са парфюми и дрехи) P.S. Подаръците са за коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Разводняваш темата. Внимавай!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Вземи му нещо за компютър:джойстик или опична мишка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 davaite idei 4e samo me pitat kakvo da kupqt za rojdeniqt mi den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 zariben lie po kompovete dai nqkvo info hobita Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз бих се накефил на един пакет с 50 празни диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 zariben lie po kompovete dai nqkvo info hobita <{POST_SNAPBACK}> да кажи наистина от какво се интересува тоя човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 да кажи наистина от какво се интересува тоя човек <{POST_SNAPBACK}> napi6i ne6to pove4e bez podarak nqma da se otyrve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 iskam da ne e ne6to svyrzano tolkova s kompiotrite... Ne6to malko qko i poolezno... a do kolkoto da mu opisvam interesite.... nqma smisyl... ideqta mi beshe da kajete ne6to koeeto na vas vi e haresalo, koeto vi e podareno za rojdeniq den... ili vie ste podarqvali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 iskam da ne e ne6to svyrzano tolkova s kompiotrite...Ne6to malko qko i poolezno... a do kolkoto da mu opisvam interesite.... nqma smisyl... ideqta mi beshe da kajete ne6to koeeto na vas vi e haresalo, koeto vi e podareno za rojdeniq den... ili vie ste podarqvali.... <{POST_SNAPBACK}> На мен ми подаряват пари.Мноо са кефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 На мен ми подаряват пари.Мноо са кефа. <{POST_SNAPBACK}> И при мене е така, ама само бабите Откакто станах на 18 родителите ми взеха все по-малки (на стоиност) подаръци да ми правят Аз бих се изкефил на новия диск на любимата ми група примерно (ама да е оригинален ейййййй). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 iskam da ne e ne6to svyrzano tolkova s kompiotrite...Ne6to malko qko i poolezno... a do kolkoto da mu opisvam interesite.... nqma smisyl... ideqta mi beshe da kajete ne6to koeeto na vas vi e haresalo, koeto vi e podareno za rojdeniq den... ili vie ste podarqvali.... <{POST_SNAPBACK}> Вземи му часовник (ръчен) ,като искаш да е позлезно. Може и валчер за Мтел или Глобул или аудио албум ,както вече се спомена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Виж сега , отиваш в магазин за джунджнрии такъв има на бул Мария Луиза до Авеню , и избираш нещо , има страшно много пинисчииски работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Моята 18годишнина я празнувах в едни авери,и измежду материалните подаръци получих и един жив,но не какъв да е а една мноо яка слива(пичка), но тва го разбрах чак на сутринта,тя ми каза,че живеела нагорния етаж,и са я навили за 40лв да ми пуснела,а аз си помислих "МАЛЕЕЕ на тая и почерняла фурната",всичко бяха измислили перфектно. Така,че му направете,като ми направеха на мен......ще остане доволен.....гарантирам ти. tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ами някаква хубава книга или пък от страхотните албуми с фотографии и прочие щуротии.Също така има и един магазин в подлеза на Понеделник пазара,където продават много красиви работи/керамични,стъклени и т.н,които са ръчна изработка/.Следват по-практичните неща-шал,шапка или яки ръкавици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Спомням си че когато бях на 7 годинки ми подариха един конструктор и един фотоапарат. P.S. Много са кефих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 tyrsq ne6to po-originalno o4akvam o6te predlojeniq.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ауе чуй ся не ги слушай другите чуй ма мене кво щи кажа и ти обещавам че на тоя подарък най-ного ше са зарадва нали трябва да е до 25 кинта ако отделиш още 10-15 стотинки ше му земеш един пощенски плик и сещаш се кво да направиш с останалите пари и тоя плик на кого да го дадеш нали?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Някакъв сувенир...нещо, което да си го сложи на секцията например и да му остане за спомен.В този магазин наистина има интересни работи.Аз лично най-много се кефя като ми подарят нещо такова.Например пряителката ми миналата година ми подари керамично слонче, което е много красиво.Повечето фигури на животни носят някакво послание - пари, здраве, любов, късмет и т.н. Това според мен е оригинален подарък.Ако приятелят ти чете книги можеш да му купиш луксозно издание на някоя книга, която знаеш че харесва.Друго за толкова пари не се сещам...Тъпо е на приятел да подариш пари за рожденния ден.Като станете родители, баби и дядовци - тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Повечето фигури на животни носят някакво послание - пари, здраве, любов, късмет и т.н. Друго за толкова пари не се сещам... <{POST_SNAPBACK}> е кво ти по колко пари даваш за подарък?а кво по-добро послание за пари от самите пари не бъзикам са наистина е кофти сухи мангизи земи му сувенирче мое от ония магазин до 101 балона дето е там има яки неща а и ако почака малко ше дойдат и коледните джунджурии и ше е яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 На последния рожден ден на който бях, подарих на рожденника Наргиле, много му се зарадва, оригинално е като идея, може да се използва, както за сувенир (окраса) така и за употреба по предназначение (Продават много яки ароматизирани тютюни, ако е пушач). Друг е въпроса, че не можахме да го сглобим и ми струваше 45лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.