Jump to content
BulForum.com

Podaryk za Rojden Den

Arkaims

Recommended Posts

А за 12 годишно момче къв подарък може да измислите до 20 - 40 лева.И за 13 годишно момиче до 25 лева.(да не са парфюми и дрехи)

P.S.

Подаръците са за коледа :)

iskam da ne e ne6to svyrzano tolkova s kompiotrite...

Ne6to malko qko i poolezno...

a do kolkoto da mu opisvam interesite.... nqma smisyl...

ideqta mi beshe da kajete ne6to koeeto na vas vi e haresalo, koeto vi e podareno za rojdeniq den...

ili vie ste podarqvali....

:D

ideqta mi beshe da kajete ne6to koeeto na vas vi e haresalo, koeto vi e podareno za rojdeniq den...

На мен ми подаряват пари.Мноо са кефа. :P

:D

На мен ми подаряват пари.Мноо са кефа. :P

И при мене е така, ама само бабите :D Откакто станах на 18 родителите ми взеха все по-малки (на стоиност) подаръци да ми правят :cry

Аз бих се изкефил на новия диск на любимата ми група примерно (ама да е оригинален ейййййй). :punk

Вземи му часовник (ръчен) ;) ,като искаш да е позлезно. Може и валчер за Мтел или Глобул или аудио албум ,както вече се спомена...

Моята 18годишнина я празнувах в едни авери,и измежду материалните подаръци получих и един жив,но не какъв да е а една мноо яка слива(пичка),

но тва го разбрах чак на сутринта,тя ми каза,че живеела нагорния етаж,и са я

навили за 40лв да ми пуснела,а аз си помислих "МАЛЕЕЕ на тая и почерняла

фурната",всичко бяха измислили перфектно.

Така,че му направете,като ми направеха на мен......ще остане доволен.....гарантирам ти. ;)

tonyss@abv.bg

Ами някаква хубава книга или пък от страхотните албуми с фотографии и прочие щуротии.Също така има и един магазин в подлеза на Понеделник пазара,където продават много красиви работи/керамични,стъклени и т.н,които са ръчна изработка/.Следват по-практичните неща-шал,шапка или яки ръкавици.

ауе чуй ся не ги слушай другите чуй ма мене кво щи кажа и ти обещавам че на тоя подарък най-ного ше са зарадва :D :P

нали трябва да е до 25 кинта ако отделиш още 10-15 стотинки ше му земеш един пощенски плик и сещаш се кво да направиш с останалите пари и тоя плик на кого да го дадеш нали?! :lol: :D :P

Някакъв сувенир...нещо, което да си го сложи на секцията например и да му остане за спомен.В този магазин наистина има интересни работи.Аз лично най-много се кефя като ми подарят нещо такова.Например пряителката ми миналата година ми подари керамично слонче, което е много красиво.Повечето фигури на животни носят някакво послание - пари, здраве, любов, късмет и т.н.

Това според мен е оригинален подарък.Ако приятелят ти чете книги можеш да му купиш луксозно издание на някоя книга, която знаеш че харесва.Друго за толкова пари не се сещам...Тъпо е на приятел да подариш пари за рожденния ден.Като станете родители, баби и дядовци - тогава.

Повечето фигури на животни носят някакво послание - пари, здраве, любов, късмет и т.н.

Друго за толкова пари не се сещам...

е кво ти по колко пари даваш за подарък?а кво по-добро послание за пари от самите пари :P

не бъзикам са наистина е кофти сухи мангизи земи му сувенирче мое от ония магазин до 101 балона дето е там има яки неща :) а и ако почака малко ше дойдат и коледните джунджурии и ше е яко! :bgrin: :)

На последния рожден ден на който бях, подарих на рожденника Наргиле, много му се зарадва, оригинално е като идея, може да се използва, както за сувенир (окраса) така и за употреба по предназначение (Продават много яки ароматизирани тютюни, ако е пушач). Друг е въпроса, че не можахме да го сглобим :lol: и ми струваше 45лв. :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...