Jump to content
BulForum.com

Hardware

Recommended Posts

na4i re6il sam da si zema ATHLON64. kakva e razlikata mejdu :

ATHLON64 3400+/2.2G/1M CACHE

i

ATHLON64 3200+ /BOX /S939

kato sa po4ti na ednakva tsena.

i kakva e razlikata mejdu CACHE i BOX koe e po dobro ? i tia mhz ravniavat li se na intel-ski

i ako moje da mi kajete kakvo dano da si zema za tva ne6to .

i

i kakva e razlikata mejdu CACHE i BOX koe e po dobro ? i tia mhz ravniavat li se na intel-ski

tova CACHE e kolko chache ti ima procesora i na dvata e 1MB a tozi koto e BOX si e s ohlajdane fabrichno i prosto trqbva da si izberesh dali iskash da si slagash cooler otgore ili ne i tozi boxa mai e s poveche garanciq ot obiknoveniq

off:/

mojeshe prosto da postnesh v temata Hardware Questions ne da pravish nova tema

i

Зимай 3200+ той е с ядро Winchester подържа двуканален режим на паммета може да си го клокнеш стабилно.А 3400+ е с.754 няма Dual Chanel има проблеми с повече плочки памет с ядро ClawHammer e грее доста повече и не се клоква.Ако зимаш нещо на сокет 754 зимай ДФИ Ланппарти 250ГБ.А за 939 зимай МСИ с Нфорсе 3 Ултра.

a tezli protsesori na amd gore dolo priblijavat li se na mhz na intel . 6toto do sega se sam bil na intel i taka za info da znam .

Зависи за кой Интелски става въпрос(Селерон или П4).Сравнение с Селерон няма а с П4-зависи някъде са равни някъде Амд е по бързо(Игри) и обратно)

/offtopic

DUKE`NUKEM, сигурен ли си, че имащ нужда от този процесор?! Защото от въпросите, които задаваш си правя извода, че само ще си хвърлиш парите на вятъра.

нямам за цел да се заяждам, дано не си го приел така, но ако съм наистина прав няма смисъл да пръскаш излишни пари за такъв процесор.

/offtopic

DUKE`NUKEM, сигурен ли си, че имащ нужда от този процесор?! Защото от въпросите, които задаваш си правя извода, че само ще си хвърлиш парите на вятъра.

нямам за цел да се заяждам, дано не си го приел така, но ако съм наистина прав няма смисъл да пръскаш излишни пари за такъв процесор.

тоя пък извод от къде го направи ? да не си някакъв закоравял фен на интел който ще предложи Celeron D примерно :D за какъв процесор има смисъл да си хвърли парите ?

Ами прочети цялата статийка и ще го видиш... :)

Има едно падащо меню Review index където имаш избор м/у 8 странички.Аз съм дал първата(или по скоро индекса)...

Pyvo razberete pone kakvo oznachava HT !!! ;)

Ako vzima6 64-bitov procesor s754 zadylvitelvo vzimai ABIT KV8PRO !!!!!

Prochetete malko po forumite predi da davate pari za nishto.

Защо пък точно KV8Pro.С малкото му проблеми?!

Бягай надалече от Виа!

Mnogo byrka6 moi 4ovek.Procheti malko pove4e po forumite /gore pak sym go napisal/ za dynata osobenno za tozi ABIT i togava postvai ! ;)

Точно този абит има проблеми с дисковия контролер,с температурата,и ако го подкараш на повече от 250-260 шина :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...