DUKE`NUKEM Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 na4i re6il sam da si zema ATHLON64. kakva e razlikata mejdu : ATHLON64 3400+/2.2G/1M CACHE i ATHLON64 3200+ /BOX /S939 kato sa po4ti na ednakva tsena. i kakva e razlikata mejdu CACHE i BOX koe e po dobro ? i tia mhz ravniavat li se na intel-ski i ako moje da mi kajete kakvo dano da si zema za tva ne6to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Razlikata e v tova, 4e BOX e s ventilator v komplekta EDIT:A za duno specialno za Athlon64 ne moga da ti kaja.Tuka kolegite, koito sa s AMD i gi sledqt 6te obadqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 na4i re6il sam da si zema ATHLON64. kakva e razlikata mejdu :ATHLON64 3400+/2.2G/1M CACHE i ATHLON64 3200+ /BOX /S939 kato sa po4ti na ednakva tsena. i kakva e razlikata mejdu CACHE i BOX koe e po dobro ? i tia mhz ravniavat li se na intel-ski i ako moje da mi kajete kakvo dano da si zema za tva ne6to . <{POST_SNAPBACK}> tova CACHE e kolko chache ti ima procesora i na dvata e 1MB a tozi koto e BOX si e s ohlajdane fabrichno i prosto trqbva da si izberesh dali iskash da si slagash cooler otgore ili ne i tozi boxa mai e s poveche garanciq ot obiknoveniq off:/ mojeshe prosto da postnesh v temata Hardware Questions ne da pravish nova tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 na4i re6il sam da si zema ATHLON64. kakva e razlikata mejdu :ATHLON64 3400+/2.2G/1M CACHE i ATHLON64 3200+ /BOX /S939 kato sa po4ti na ednakva tsena. i kakva e razlikata mejdu CACHE i BOX koe e po dobro ? i tia mhz ravniavat li se na intel-ski i ako moje da mi kajete kakvo dano da si zema za tva ne6to . <{POST_SNAPBACK}> Зимай 3200+ той е с ядро Winchester подържа двуканален режим на паммета може да си го клокнеш стабилно.А 3400+ е с.754 няма Dual Chanel има проблеми с повече плочки памет с ядро ClawHammer e грее доста повече и не се клоква.Ако зимаш нещо на сокет 754 зимай ДФИ Ланппарти 250ГБ.А за 939 зимай МСИ с Нфорсе 3 Ултра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 a tezli protsesori na amd gore dolo priblijavat li se na mhz na intel . 6toto do sega se sam bil na intel i taka za info da znam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 a tezli protsesori na amd gore dolo priblijavat li se na mhz na intel . 6toto do sega se sam bil na intel i taka za info da znam . <{POST_SNAPBACK}> Зависи за кой Интелски става въпрос(Селерон или П4).Сравнение с Селерон няма а с П4-зависи някъде са равни някъде Амд е по бързо(Игри) и обратно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 /offtopic DUKE`NUKEM, сигурен ли си, че имащ нужда от този процесор?! Защото от въпросите, които задаваш си правя извода, че само ще си хвърлиш парите на вятъра. нямам за цел да се заяждам, дано не си го приел така, но ако съм наистина прав няма смисъл да пръскаш излишни пари за такъв процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 /offtopic DUKE`NUKEM, сигурен ли си, че имащ нужда от този процесор?! Защото от въпросите, които задаваш си правя извода, че само ще си хвърлиш парите на вятъра. нямам за цел да се заяждам, дано не си го приел така, но ако съм наистина прав няма смисъл да пръскаш излишни пари за такъв процесор. <{POST_SNAPBACK}> тоя пък извод от къде го направи ? да не си някакъв закоравял фен на интел който ще предложи Celeron D примерно за какъв процесор има смисъл да си хвърли парите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Въпросът ми беше отправен към DUKE`NUKEM. Не смятам за нужно да отговарям на тебе, освен че не съм фен на Интел. Имам AMD процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 ne iskam da se karate hora prosto iskam da mi pomognete v pokupkata mi spriamo igri koe se darji amd ili intel s sa6tite mhz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ne iskam da se karate hora prosto iskam da mi pomognete v pokupkata mi spriamo igri koe se darji amd ili intel s sa6tite mhz? <{POST_SNAPBACK}> Ми Амд е по-бързо в игрите на еднакви PR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 6to mi se struva, 4e v toq forum e protivopokazno nqkoi da iska savet za tova kakuv komp da si kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 6to mi se struva, 4e v toq forum e protivopokazno nqkoi da iska savet za tova kakuv komp da si kupi <{POST_SNAPBACK}> Мммда, има нещо вярно.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 6te moje li niakoe prew za dvata protsesora amd 64 i p4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ето ти едно -сравнява 3000+ .13/.09(Демек NewCastle/Winchester) и 3500+ .13/.09 с П4 3.6ГХз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ето ти едно -сравнява 3000+ .13/.09(Демек NewCastle/Winchester) и 3500+ .13/.09 с П4 3.6ГХз <{POST_SNAPBACK}> A kade e sravnenieto s P4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ами прочети цялата статийка и ще го видиш... Има едно падащо меню Review index където имаш избор м/у 8 странички.Аз съм дал първата(или по скоро индекса)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 P4 3,2Ghz, 800Mhz, 1024k, 0.09, S478, HT tva kak vi se struva ? ili da zema K8 AMD64 3200+ Socket 939 ? mejdu tia 2-te sam se sprial )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Az sum za P4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 a tva HT s kolko uveli4ava skorosta ? i moje li da se clokva intela ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Pyvo razberete pone kakvo oznachava HT !!! Ako vzima6 64-bitov procesor s754 zadylvitelvo vzimai ABIT KV8PRO !!!!! Prochetete malko po forumite predi da davate pari za nishto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Pyvo razberete pone kakvo oznachava HT !!! Ako vzima6 64-bitov procesor s754 zadylvitelvo vzimai ABIT KV8PRO !!!!! Prochetete malko po forumite predi da davate pari za nishto. <{POST_SNAPBACK}> Защо пък точно KV8Pro.С малкото му проблеми?! Бягай надалече от Виа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Mnogo byrka6 moi 4ovek.Procheti malko pove4e po forumite /gore pak sym go napisal/ za dynata osobenno za tozi ABIT i togava postvai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Mnogo byrka6 moi 4ovek.Procheti malko pove4e po forumite /gore pak sym go napisal/ za dynata osobenno za tozi ABIT i togava postvai ! <{POST_SNAPBACK}> Точно този абит има проблеми с дисковия контролер,с температурата,и ако го подкараш на повече от 250-260 шина Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted December 2, 2004 Author Share Posted December 2, 2004 ami dana za tia 2-ta protsesora deto sam posli4il intela s ht i amd s 939 skoeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.