izi-bizzy Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ot polovin mesec edin fr mi naduva glavata 4e iska da pravi kupon za RD i edinstveniq podaryk koito iska e da mu namerq apartament za tazi cel..ta koito ima nqkakva ideq kyde moga da mu kaja da se obadi ili ako nqkoi si e naemal ve4e 6te e o6te po dobre:)trqbva mu ne mn malyk apartamen za 1 ve4er dokolkoto znam.10x na vsi4ki predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izi-bizzy Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 that's better Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 podoziram 4e na tfa ne mu e mqstoto to4no tuk,no prosto ne namerih kyde drugade da go tupna <{POST_SNAPBACK}> Абе на първото му е тук мястото но на второто мястото му е в бутона "edit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
izi-bizzy Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 syja;qvam...naistina rqdko mi se slu4va da postvam tema(da ne kaja za pyrvi pyt)i ne sm mn zapoznata s pravilata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.