Jump to content
BulForum.com

Проблем с монитор

Recommended Posts

Скоро си го взех, втора ръка, но има един досаден проблем. Не е страшен, но ме дразни. Като го гледах в сервиза, не му намерих косури, но в последствие го забелязах. Леко е по-тъмен екрана в лявата полувина. Като тръгна от ляво на дясно по хорозонтала и се усеща това потъмняване. Най-много ме дразни, когато чета някакъв текс на бял фон. Тогава се усеща доста. Някой знае ли, дали това се оправя и от какво може да се е получило.

Всички монитори си имат сервизно меню. В него се влиза с комбинация от бутони. Потърси из нет-а сигурно има някъде описание как се влиза при твоя. В това меню има много функции може някоя да ти свърши работа. ;)

И все пак ако има гаранция първо го занеси на сервиз.

Ako ima garancia i az ti predlagam da otide6 v serviza.

Se6tam se za edin problem ot koito moje da se e polu4ilo,no

toi e slojen i po4ti ne podleji na remont,taka 4e probvai da ti go

zameniat.Driga vazmojnost e monitora ti da se e namagnitil

ako go darji6 do Subwoofer ili niakoi po goliam visokogovoritel

sazdava6t silno magnitno pole.

Testvai go s NOKIA MONITOR TEST.

S tazi programa iasno se nabliudavat izmenenia v

izla4vaneto na trabata.Ne znam ima li ia v Wareza,no ako

ia niama moga da ia uploadna.

Ако не е тайна от къде го купи. Питам, защото аз съм купувал, както нова, така и мно техника втора ръка. Смених няколко фирми, защото някой не са коректни.

Ideiata e da probva6 sega.Togava si e bilo za togava.

Vij ima li izmenenia,na neia iasno se nabliudavat magnitnite linii

na monitora.Na men mi se be6e namagnitil to4no ot Subwoofer poradi gluposta

mi.Izob6to ne saobrazih i si slojih basa to4no do nego.

Kartinata ot tazi strana se be6e postepenno izmenila i daje leko se

razmazva6e kato pri kofti refreshrate.

Kato go otdale4ih sled niakolko dni se razmagniti i normalizira. :D

Ако не е тайна от къде го купи. Питам, защото аз съм купувал, както нова, така и мно техника втора ръка. Смених няколко фирми, защото някой не са коректни.

I az kato teb sam kupuval,no edna korektna firma niama.

Vse se nadiavam da nameria. :( :( :(

Ot Izot Servis kato uj nai ''varvejna'' hi4 ne sam dovolen :angry1 :angry1 :sick

Ne 4e drugite sa koi znae kakvi ama teia me motaha i se razpraviah s tiah za

pulni gluposti.

Взех го от Vision Master, оная фирма зад кино Космос, мисля че така се казваше. Момчетата бяха супер отзивчиви, много добро впечатление ми направи. От там го взех за 250лв, а преди това го гледах в Изот за 210лв, но имаше доста проблеми.

Ето тук и тук съм качил две снимки с апарата, горе долу се добива ясна представа от това, какво му е. До него няма нищо, само една колонка от Creative Inspire, но не е от това.

Moje snimkite da me lajat za6toto ne sa mnogo ka4estveni,no na men

mi se struva,4e dolu v desnia krai monitora e po tamen i razmazan.

Izglegda mi to4no kato namagnetizirane!

Sorry 4e nastoyavam,no si go proveri sega s NOKIA MT.

Moje da probva6 i funkcia Degauss ako ia ima v opciite na monitora.

Moia li4no ia ima,tia sluji za razmagnitvane.

Problema pri teb oba4e moje da e mnogo po slojen!

Moje da idva ot difectirala 4ast na tubata za koiato

niamam vreme da ia opisbam kak raboti i kakvi sa posledstviata.

Ako zabeleji6 vlo6avane na kartinata ili samovolno izmestvane

na poziciata i razmera na kartinata,nosi go pravo v serviza.

Stiskam palci da ne e tolkova seriozno ;)

Ами снимките са си качествени, но така се получава, когато се снима в монитора, просто апарата не може да напарви фокус. А тая програ я имам и си я пуснах, но там се виждат същите работи, които и без нея. Пробвал съм го да го размагнетизирам, но не става, монитора си има degauss.

Скоро си го взех, втора ръка, но има един досаден проблем. Не е страшен, но ме дразни. Като го гледах в сервиза, не му намерих косури, но в последствие го забелязах. Леко е по-тъмен екрана в лявата полувина. Като тръгна от ляво на дясно по хорозонтала и се усеща това потъмняване. Най-много ме дразни, когато чета някакъв текс на бял фон. Тогава се усеща доста. Някой знае ли, дали това се оправя и от какво може да се е получило.

Имал съм такива проблеми но не съм решил голяма част от тях.

причините са доста и 1 от тях е ,че са удряни по време на транспорт и им се отлепят маските. а в друг случай ако е опакован вътре в ламарини то те са намагнитени.

изкормих от 2а монитора размагнитващите намотка и им побаях и се оправиха

Честно да ти кажа като гледам снимката не мога да добия много точна представа какъв всъщност е проблема. :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...